1. Franchisekatalog crumbs arrow
  2. Franchise. Børneunderholdning crumbs arrow
Franchise. TrizTime

Franchise. TrizTime

firstEt indledende gebyr: 3500 $
moneyInvestering krævet: 7500 $
royaltyRoyalty: 10 %
timeHævn. Antal måneder: 6
calendarPåkrævet: Franchisetageren
homeAntal egne divisioner: 2
homeAntal franchiserede enheder: 8
calendarGrundlæggelsesår for virksomheden: 2019
calendarÅr for starten af franchiseaktiviteter: 2019
firstKategori: Børneunderholdning, Børnenes uddannelsescenter, Børns underholdning, Børns underholdningscentre, Underholdningskompleks for børn, Underholdningscenter for børn, Børns legecenter, Børneværelse, Børns legerum, Underholdningsrum til børn, Børneværelse i et indkøbscenter, Børneværelse til festligheder, Spillerum, Skolebørn, Det er en skole for børn, Børns programmering, Børns programmeringsskole

Efterspurgte franchiser
Efterspurgte franchiser

"TrizTime" er verdens første franchise til undervisning af børn ved hjælp af en unik videnskabelig metode.

"TrizTime" er verdens første franchise til et børns træningscenter baseret på metodikken i teorien om opfindsom problemløsning (TRIZ). Indtil 1990 blev teknikken kun brugt i Sovjetunionen og kun af militæret og forskere, og derefter blev den kendt over hele verden. Forfatteren af metodikken Anatoly Talikh tilpassede den til skolens læreplan. Teknikken udvikler naturlig tænkning og giver barnet mulighed for at blive en skaber, der kan klare enhver opgave. Kandidater fra centret kommer ind på de bedste tekniske universiteter i landet. Strenge søgninger og uddannelse af lærere.

Beskrivelse af franchisen i børnenes center for udvikling af tænkning og en spændende undersøgelse af de eksakte videnskaber.

Indtil 1990 blev TRIZ kun brugt i praksis i Sovjetunionen af militæret og forskere. TRIZ blev kendt uden for det tidligere Sovjetunionen, og store internationale virksomheder begyndte at anvende metoden.

I dag kaldes TRIZ et af de mest udviklede og effektive sæt af metoder, der hjælper inden for teknik, forretning, videnskab, pædagogik, litteratur, kunst og andre.

Anatoly Talikh er forfatter til TRIZ -metoden:

Han tilpassede udviklingen af den videnskabelige verden til skolens pensum.

Organiserede en eksperimentel TRIZ -klasse på øen Khortitsa i 1992.

Han udviklede sin egen metode, hvor han lagde vægt på den avancerede udvikling af skolens pensum og en dyb undersøgelse af lovene for udviklingen af omverdenen.

Unik TRIZTIME teknik.

udvikler naturlig tænkning og giver barnet mulighed for at blive en skaber, der kan håndtere ethvert problem og problem.

Børn er foran skolens pensum, viser de bedste resultater inden for eksakte videnskaber, går ind i de bedste fysik- og matematikafdelinger, bliver uafhængige og i stand til at løse komplekse problemer.

I dag betragtes TRIZ-metoden som en af de mest udviklede og effektive metoder til udvikling af naturlig og systemisk tænkning hos børn baseret på de nøjagtige videnskaber gennem naturlig interesse, løsning af ikke-standardiserede problemer, forståelse af matematik og dens anvendelse på forskellige områder: begge i skolen og i det almindelige liv.FotosMine personlige oplysninger

Du kan markere denne sætning med et billede og skrive eventuelle personlige noter. Hvis du trykker på billedet igen, fjernes mærket.
star
Til favoritter
heart
jeg kan lide
postpone
Se senere
question
Tvivlsom
heart_no
jeg kan ikke lide

Tegn tilbage: 500
ok Gem note
Premium adgang i 30 dage Du kan købe premium -adgang for at se, hvad andre brugere synes om denne annonce


Sammenligning af franchiser

add Tilføj denne franchise til sammenligning


Vil du kontakte ejeren?

photo
Beskedtekst*

Tegn tilbage: 500
email Skrive et brev


Klag over annoncen

Besked til webstedsadministrationen*

Tegn tilbage: 500
ok Klage


Har du kigget før

arrow left Tilbage
Hvis du ser en stavefejl, skal du klikke her for at rette den