1. Franchisekatalog crumbs arrow
  2. Franchise. Børnenes uddannelsescenter crumbs arrow
Franchise. Skorodum

Franchise. Skorodum

firstEt indledende gebyr: 0 $
moneyInvestering krævet: 7500 $
royaltyRoyalty: 8 %
timeHævn. Antal måneder: 5
calendarPåkrævet: Franchisetageren
homeAntal egne divisioner: 17
homeAntal franchiserede enheder: 22
calendarGrundlæggelsesår for virksomheden: 2016
calendarÅr for starten af franchiseaktiviteter: 2018
firstKategori: Børnenes uddannelsescenter, Børns udvikling, Skolebørn, Det er en skole for børn, Børns programmering, Børns programmeringsskole, Børns udviklingscenter, Børns udviklingscenter med nye metoder

Efterspurgte franchiser
Efterspurgte franchiser

Franchisen i det føderale netværk af centre til udvikling af intellektuelle og kreative evner "Skorodum" er en mulighed for alle, der deler principperne for "Skorodum" til med succes at starte en virksomhed inden for udvikling og uddannelse af børn.

Skorodum -virksomheden blev grundlagt i 2016 og er i øjeblikket et unikt føderalt netværk af centre til udvikling af intellektuelle og kreative evner for børn. Siden 2018 er vi begyndt at udvikle en franchise -retning i hele Rusland og nabolandene.

I 2018 indtog Skorodum Team 1. pladsen i den regionale etape af den all-russiske konkurrence "Årets iværksætter", i kåringen "Årets bedste opstart".

mere end 2000 børn blev kandidater fra Skorodum -centrene.

17 egne Skorodum -centre i Nizhny Novgorod og mere end 18 franchisetagere - Skorodum -centre har åbnet dørene.

i 22 byer i Rusland arbejder vores partnere - franchisetagere efter Skorodum -metoder.

Vi planlægger ikke at stoppe der, målet frem til 2020 er 200 Skorodum -centre i Den Russiske Føderation såvel som i SNG og Europa.

Opgaver og principper "Skorodum".

Vi anser det for vigtigt at give vores børn mulighed for at udvikle intellektuelle og kreative evner. Ved at udvikle og undervise børn yder vi et stort bidrag til deres fremtid.

Det er meget vigtigt at udvikle barnets evne til at se årsag-virkning-relationer, til at tænke holistisk, integreret, systematisk, hvilket gør det muligt at kontrollere sine tanker, følelser og koncentration.

Skorodum -metoder er rettet mod:

dannelsen af en holistisk opfattelse af verden, som giver dig mulighed for at se fra forskellige synsvinkler på forskellige objekter, fænomener i deres udvikling og indbyrdes forhold;

udvikling af variabel, kreativ tænkning og evnen til at løse ikke-standardiserede problemer. I den nærmeste fremtid vil de, der tænker, skaber, skaber eller optimerer eksisterende systemer på en variabel og fleksibel måde, let kunne realisere sig selv i samfundet;

evnen til at styre din opmærksomhed, koncentration for hurtigt at træffe beslutninger, tænke hurtigt, hvilket er vigtigt i dag, da vi lever i en æra med information og ultrahurtige ændringer;

erhvervelse af færdigheder til hurtigt at strukturere, analysere information, fremhæve det vigtige og kassere alt unødvendigt, da vi er omgivet af en kolossal informationsstrøm.

Vi tror på hvert barns ubegrænsede muligheder, på dets unikke evner og sin egen vej. Vi afslører barnets indre og naturlige potentiale.

Vi dyrker ønsket om viden om denne verden, efter selvkendelse og selvforbedring hos børn.

Vi sammenligner ikke børn, men vi gør det, så de har et indre ønske om at arbejde med sig selv. Ønsket om at være bedre i morgen end i dag.FotosMine personlige oplysninger

Du kan markere denne sætning med et billede og skrive eventuelle personlige noter. Hvis du trykker på billedet igen, fjernes mærket.
star
Til favoritter
heart
jeg kan lide
postpone
Se senere
question
Tvivlsom
heart_no
jeg kan ikke lide

Tegn tilbage: 500
ok Gem note
Premium adgang i 30 dage Du kan købe premium -adgang for at se, hvad andre brugere synes om denne annonce


Sammenligning af franchiser

add Tilføj denne franchise til sammenligning


Vil du kontakte ejeren?

photo
Beskedtekst*

Tegn tilbage: 500
email Skrive et brev


Klag over annoncen

Besked til webstedsadministrationen*

Tegn tilbage: 500
ok Klage


Har du kigget før

arrow left Tilbage
Hvis du ser en stavefejl, skal du klikke her for at rette den