1. Franchisekatalog crumbs arrow
  2. Franchise. Manicure crumbs arrow
Franchise. PIECES.PRO

Franchise. PIECES.PRO

firstEt indledende gebyr: 0 $
moneyInvestering krævet: 18500 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeHævn. Antal måneder: 10
calendarPåkrævet: Franchisetageren
homeAntal egne divisioner: 7
homeAntal franchiserede enheder: 2
calendarGrundlæggelsesår for virksomheden: 2007
calendarÅr for starten af franchiseaktiviteter: 2018
firstKategori: Manicure, Salon, Negle salon, Manicure butik, Køb manicure, Neglestang, Søm, Skønhedssalon, Salon, Børns frisør, Frisør, SPA, Studio, Hår, En klipning

Efterspurgte franchiser
Efterspurgte franchiser

Franchise -tricks. pro er din egen neglebutik uden engangsgebyrer, royalties eller skjulte gebyrer.

Ting. pro er en butikskæde med manicure -produkter til hjemmebrug og professionel brug. Mere end 10 år på markedet, 7 egne butikker, mere end 35.000 faste kunder. En simpel virksomhed i en efterspurgt niche med en konstant efterspørgsel. Der kræves ingen særlig viden for at starte, du kan styre din virksomhed eksternt. Ingen skjulte gebyrer eller uforlignelige forpligtelser - kun reelle tal.

Beskrivelse af franchisen i STUCHKA manicure -butikken. PRO.

Vi ved, at denne forretning er efterspurgt:

30 milliarder rubler kapacitet på det russiske marked for manicure produkter i slutningen af 2019 i Den Russiske Føderation;

40 millioner kvinder i Den Russiske Føderation mellem 16 og 54 år, som er vores målgruppe;

skønhed er et grundlæggende behov for kvinder, hvilket betyder, at der altid er en stabil efterspørgsel efter kosmetiske produkter;

15 - 20% - årlig vækst på markedet for manicure produkter i Den Russiske Føderation;

70% - Dit gennemsnitlige påslag (til sammenligning er den gennemsnitlige påslag på markedet i detailhandelen 35 - 40%).

Hvorfor vælge en THINGS -franchise. PRO?

Vi tjener med dig, ikke med dig - der er ingen royalties eller faste gebyrer. Vellykket arbejde, høj omsætning og fortjeneste i din butik er det bedste bidrag til udviklingen af netværket.

Ærlig franchise - der er ingen skjulte betalinger og ukoordinerede forpligtelser, vi lover ikke "bjerge af guld", vi viser kun reelle tal.

Enkel og ligetil forretning-vi giver trin-for-trin instruktioner til start og drift af en virksomhed. Du behøver ikke nogen særlig viden eller færdigheder.

Minimale risici - vi erstatter det produkt, der er lav efterspørgsel i din butik, og i tilfælde af fejl i projektet indløser vi produktresterne.

Løbende support - et erfarent team af specialister fra administrationsselskabet hjælper med at løse alle nye spørgsmål både i opstartsfasen og i arbejdsprocessen.

Franchise til regionerne - i modsætning til kapitalfranchiserne kender vi detaljerne ved at arbejde i regionerne. Vi ved, hvordan vi arbejder selv i byer med lav købekraft.

Individuel tilgang - vi udarbejder en individuel plan for åbning og drift af butikken under hensyntagen til de særlige forhold i din region, budget og ønsker.

Minimumstid - efter at have startet virksomheden vil det ikke kræve meget tid fra dig. Du vil kunne kombinere det med andre erhverv.

Online butik til at hjælpe dig - du får overskud fra kunder i vores online butik fra din by.

Franchise fordele.

Vi har over 35.000 loyale kunder, der værdsætter os for:

Rækkevidde.

Vores sortiment bliver konstant genopfyldt med faktiske og efterspurgte certificerede produkter. Ikke en enkelt anmodning fra kunderne ignoreres.

Priser.

Vi elsker vores kunder, så kun varer med den bedste kombination af pris og kvalitet kommer ind i vores butikker. Og loyalitetsprogrammet, der kombinerer rabat- og bonussystemer, gør køb i vores butikker endnu mere rentabelt.

Kvalitet.

Vi er sikre på kvaliteten af vores produkter, derfor giver vi en garanti og mulighed for at vende tilbage i tilfælde af fabriksfejl. Vi opbevarer varer på speciallagre i overensstemmelse med temperatur og lysforhold.

Service.

Vores eksperter rådgiver kunderne om ethvert problem - fra varens egenskaber til nuancerne i applikationsteknologier både FØR og EFTER køb.

Skønhed.

Den moderne lyse og positive stil i vores butikker vil imponere skønhedselskere. Mærkeudstyr og gennemtænkt belysning gør valg- og købsprocessen behagelig og behagelig.FotosMine personlige oplysninger

Du kan markere denne sætning med et billede og skrive eventuelle personlige noter. Hvis du trykker på billedet igen, fjernes mærket.
star
Til favoritter
heart
jeg kan lide
postpone
Se senere
question
Tvivlsom
heart_no
jeg kan ikke lide

Tegn tilbage: 500
ok Gem note
Premium adgang i 30 dage Du kan købe premium -adgang for at se, hvad andre brugere synes om denne annonce


Sammenligning af franchiser

add Tilføj denne franchise til sammenligning


Vil du kontakte ejeren?

photo
Beskedtekst*

Tegn tilbage: 500
email Skrive et brev


Klag over annoncen

Besked til webstedsadministrationen*

Tegn tilbage: 500
ok Klage


Har du kigget før

arrow left Tilbage
Hvis du ser en stavefejl, skal du klikke her for at rette den