1. Franchisekatalog crumbs arrow
  2. Franchise. Salon crumbs arrow
Franchise. MAKSIMAGISK

Franchise. MAKSIMAGISK

firstEt indledende gebyr: 7000 $
moneyInvestering krævet: 15000 $
royaltyRoyalty: 5 %
timeHævn. Antal måneder: 3
calendarPåkrævet: Franchisetageren
homeAntal egne divisioner: 3
homeAntal franchiserede enheder: 1
calendarGrundlæggelsesår for virksomheden: 2017
calendarÅr for starten af franchiseaktiviteter: 2021
firstKategori: Salon, Skønhedssalon, Salon, Børns frisør, Frisør, SPA, Studio, Hår, En klipning

Efterspurgte franchiser
Efterspurgte franchiser

MAXIMAGIC -franchisen er en smuk virksomhed med 100% support og en pålidelig økonomisk model.

MAXIMAGIC er en skønhedssalon med et unikt koncept for en kvindeklub, som har været i drift i Ufa siden 2017. Tilbyder et stort antal efterspurgte tjenester: frisør, kosmetologi, søm, kosmetik. Kvindesamfund med en behagelig atmosfære: møder og polterabend finder sted her. Et stort antal positive kundeanmeldelser. Partnere modtager 100% support gennem hele arbejdet. End-to-end og gennemsigtig analyse, forståelig og tilgængelig økonomi, den enkleste regnskab.

Om virksomheden.

MAXIMAGIC - skønhedsmagi fra MAXIM!

MAXIMAGIC -salonen har været i drift i byen Ufa siden 2017. "Smuk virksomhed" giver kontinuerligt befolkningen et stort antal tjenester af høj kvalitet og efterspurgte: frisør, kosmetologi, søm, kosmetik og så videre. Også i vores salon afholdes kvindebegivenheder og polterabend. Vores koncept blev skabt som en kvindeklub, hvor venner mødes igen og igen, forenede sig i et fællesskab og var alene med sig selv, tog en pause fra hjemmelivet for at afsætte tid og opmærksomhed til deres elskede!

Beskrivelse af skønhedssalon -franchisen.

Kun fagfolk inden for deres felt arbejder i vores team! Certificerede negleteknikere, professionelle massører, vippemaskiner, frisører-stylister, kosmetologer og certificerede psykologer.

MAXIMAGIC franchise; MAXIMAGIC franchise til skønhedssalon.

Franchise fordele.

UNIK FORMAT.

Vi er ikke bare en skønhedssalon med standard salontjenester.

Vi er et fællesskab af kvinder, der har afsat tid til sig selv, deres skønhed, selvkendskab, selvrealisering, der stræber efter at være unikke og individuelle, der lever i harmoni med sig selv, med familien og samfundet.

KRAVET NICHE TIL OPTJENING.

Tjenester til befolkningen er altid efterspurgte, da et attraktivt udseende er af stor betydning. Af denne grund eksisterer saloner fortsat med succes, selv i krisetider (perioden med 2020 -pandemien), hvis de ved, hvordan de korrekt udarbejder en udviklingsstrategi og danner en prispolitik.

HURTIGT RESULTAT.

Takket være en velstruktureret økonomisk plan og omfattende erfaring kunne vi projektere vores succes. Salonens tilbagebetaling vil allerede være i den tredje driftsmåned, og dens rentabilitet vil ikke være lavere end 28%.

HØJ KONKURRENCE.

Skønhedssalons aktiviteter bør ledsages af regnskab, rapportering, kontrol.

Der tages hensyn til alle komponenter i arbejdsgangen. Særlig opmærksomhed i vores salon lægges på instrumenternes og lokalernes sanitære tilstand. Takket være dette har vi indtaget en fremragende position, både hvad angår fremmøde og konkurrence.

PROFESSIONALISME.

Mere end 10 års erfaring inden for forretning og professionalisme af personalet gav os mulighed for at indtage en ledende position i vores region. Vi leverer kun tjenester af høj kvalitet og arbejder kun med certificerede håndværkere.

EFFEKTIV MARKEDSFØRING.

Når vi bygger en marketingstrategi til fremme af tjenester eller varer, har vi besluttet hvilken type planlagte arrangementer, og nu tager vi udgangspunkt i deres specifikationer. Ved valg af handlingstype tages følgende i betragtning: det fastsatte mål; målgruppens interesser hensigtsmæssigt i form af overskudsvolumen og break-even; status, billede og størrelse på salonen.

FULD VIDENBASE.

Når du vælger MAXIMAGIC -franchisen, får du 100% information og ikke en procent vand om, hvordan du driver denne vanskelige "smukke forretning", og hvordan du ikke træder på vores markeds rive.

HØJ RETURN FOR GÆSTER.

Vi har indsamlet en enorm mængde positiv feedback fra vores kunder. Ikke en enkelt procedure blev undervurderet. Vi leverer kun tjenester af høj kvalitet, takket være det, at vi har 90% af de almindelige kunder.FotosMine personlige oplysninger

Du kan markere denne sætning med et billede og skrive eventuelle personlige noter. Hvis du trykker på billedet igen, fjernes mærket.
star
Til favoritter
heart
jeg kan lide
postpone
Se senere
question
Tvivlsom
heart_no
jeg kan ikke lide

Tegn tilbage: 500
ok Gem note
Premium adgang i 30 dage Du kan købe premium -adgang for at se, hvad andre brugere synes om denne annonce


Sammenligning af franchiser

add Tilføj denne franchise til sammenligning


Vil du kontakte ejeren?

photo
Beskedtekst*

Tegn tilbage: 500
email Skrive et brev


Klag over annoncen

Besked til webstedsadministrationen*

Tegn tilbage: 500
ok Klage


Har du kigget før

arrow left Tilbage
Hvis du ser en stavefejl, skal du klikke her for at rette den