1. Franchisekatalog crumbs arrow
  2. Franchise. Manicure crumbs arrow
Franchise. PILKI

Franchise. PILKI

firstEt indledende gebyr: 13000 $
moneyInvestering krævet: 50000 $
royaltyRoyalty: 5 %
timeHævn. Antal måneder: 12
calendarPåkrævet: Franchisetageren
homeAntal egne divisioner: 54
homeAntal franchiserede enheder: 36
calendarGrundlæggelsesår for virksomheden: 2014
calendarÅr for starten af franchiseaktiviteter: 2016
firstKategori: Manicure, Negle salon, Manicure butik, Køb manicure, Neglestang, Søm

Efterspurgte franchiser
Efterspurgte franchiser

Historien om PILKI manicure -studier begyndte i 2014, da den første, største og vigtigste salon blev åbnet i Skt. Petersborg, hvor mere end 50 mestre arbejder.

I to år udviklede vi uafhængigt, studerede kundernes efterspørgsel og præferencer, finpudser konceptet. Og i 2016, da alle udviklingsværktøjer var klar, åbnede vi en franchise -retning.

Vores egen Pilki School manicure -skole blev oprettet, hvor mestre er uddannet til vores nye saloner og vores franchisetageres saloner.

På mindre end fire år er vi blevet et stort netværk med mere end 90 studier i otteogtyve byer, ikke kun i Rusland, men også i udlandet, og vores skole producerer op til 1000 manicure-mestre årligt.

Og i 2019 blev derudover lanceret butikskæden Pilki Shop, hvor vi sælger værktøj, udstyr, gelpoleringsprodukter og neglekosmetik.

PILKI i tal:

mere end 2500 job

mere end 100 tusinde tilfredse kunder om måneden;

mere end 300 tusinde besøgende på stedet om måneden;

938 tusinde følgere på Instagram;

205 tusinde abonnenter i VK.

Vores hovedmål er at gøre neglepleje af høj kvalitet til en overkommelig pris!

PILKI-franchisen, takket være sit koncept, samt fuldgyldig uddannelse af både franchisetageren og dens medarbejdere, er velegnet til både begyndere og erfarne iværksættere.

Franchise fordele:

Markedsleder inden for sømindustrien med et højt udviklingstempo.

Eget mærke af neglelakker og gelpoleringer.

Pilki -skolens eget træningscenter, som hjælper dig med at finde dit fremtidige personale og uddanne medarbejdere til et professionelt niveau.

Udviklingserfaring i byer i forskellige størrelser - fra den største til den mindste.

Bred eksponering på sociale medier.

Muligheden for at åbne en virksomhed i forskellige formater - fra små øer i et indkøbscenter til manicure- og pedicure -studier i en separat bygning.

PILKI -franchisen blev oprettet for at reducere dine risici og levere alle de værktøjer, du har brug for til en hurtig start og udvikling. Vi hjælper dig fra start til slut - fra stadiet med valg af lokaler, ansættelse og uddannelse af personale til loyalitetsprogrammer og vedligeholdelse af sociale netværk, som bringer et stort antal nye kunder.

Hvad får du.

Træningssystem i to trin. Den første fase er uddannelse i ledelse, det grundlæggende og principper for at udvikle dit eget neglestudie på virksomhedens online portal. Den anden fase er coach-mentorens afgang til dit studie for uddannelse af linjepersonale. Der afholdes også praktikpladser for ledere i netværkets eksisterende studier.

Omfattende reklame. Udvikling af en marketingplan, valg af de mest effektive værktøjer og kanaler, promoveringsinstruktioner, et færdigt loyalitetsprogram til kunder, vedligeholdelse af konti på sociale netværk.

Automatisering af dit studie. Særlig software, et færdigt online optagesystem, et enkelt callcenter samt en kvalitetskontrolafdeling.

Arbejdet i den kreative afdeling, som regelmæssigt opdaterer samling af designs og materialesortimentet. Afvikling af konferencer og mesterklasser, personaleudvikling, intranet -arrangementer.

Fuld support. Personlig kurator for dit projekt, hr-specialist, assistance med rekruttering og uddannelse af personale, instruktioner og algoritmer til start og udvikling.

Eget CRM-system til kontrol og forretningsstyring.

Et færdigt websted og mobilapplikationer PILKI og PILKI PRO til bekvemmelighed for kunder og personale.

IT -afdelingens arbejde, som selv kontrollerer den tekniske side af projektet og webstedets og mobilapplikationens funktion uden fejl.

Færdiglavede instruktioner og algoritmer, hjælp til valg af lokaler, et designprojekt og andre nødvendige for en hurtig start af tjenesten.

Arbejdet i kvalitetsafdelingen og call-center, som hjælper dig med at arbejde med kunder.

Juridisk afdelingskonsultationer om spørgsmål, der opstår i løbet af arbejdet.

Du kan åbne PILKI -studiet i det format, der er mere i overensstemmelse med dine økonomiske muligheder og dit eget ønske, samt mere effektivt vil kunne imødekomme efterspørgslen fra kunder i din by.

“PILKI Studio” er et manicure- og pedicure -studie i et separat rum, hvor du kan rumme et større antal mestre og skabe yderligere komfortable forhold for kunderne. Investeringen vil være fra $ 50.000 afhængigt af studieområdet, nettoresultat? fra 9 500 $ fra den 12. måned. Den gennemsnitlige tilbagebetalingsperiode for et sådant projekt er 18 måneder.

Entré ? $ 13.000.

Royalty? 5% af omsætningen månedligt, men ikke mindre end $ 650. Der er ingen obligatoriske reklameafgifter, men vi anbefaler at bruge mindst $ 350 pr. Måned på marketing.

Ifølge vores partneres erfaring varierer tilbagebetalingsperioden for franchisen fra 12 til 18 måneder.

Vi tilbyder uddannelse i vores træningscentre. Der gennemgår hver partner et fuldgyldigt forløb - fra at lære netværksstandarderne at kende til at modtage specifikke instruktioner om, hvordan og ved hjælp af, hvad du har brug for for at udvikle din virksomhed.

Efter at have bestået uddannelsen som leder, kommer en personlig træner til dit punkt, og linjepersonalet træner på stedet.

På alle stadier tilbydes der også omfattende support - sammen vælger vi et værelse til dig, hjælper med at forbedre vilkårene i leasingaftalen, promoverer i sociale netværk, hjælper hurtigt med alle spørgsmål, der opstår.FotosMine personlige oplysninger

Du kan markere denne sætning med et billede og skrive eventuelle personlige noter. Hvis du trykker på billedet igen, fjernes mærket.
star
Til favoritter
heart
jeg kan lide
postpone
Se senere
question
Tvivlsom
heart_no
jeg kan ikke lide

Tegn tilbage: 500
ok Gem note
Premium adgang i 30 dage Du kan købe premium -adgang for at se, hvad andre brugere synes om denne annonce


Sammenligning af franchiser

add Tilføj denne franchise til sammenligning


Vil du kontakte ejeren?

photo
Beskedtekst*

Tegn tilbage: 500
email Skrive et brev


Klag over annoncen

Besked til webstedsadministrationen*

Tegn tilbage: 500
ok Klage


Har du kigget før

arrow left Tilbage
Hvis du ser en stavefejl, skal du klikke her for at rette den