1. Franchisekatalog crumbs arrow
  2. Franchise. Forretningsservice crumbs arrow
Franchise. Entreprenør

Franchise. Entreprenør

firstEt indledende gebyr: 0 $
moneyInvestering krævet: 40000 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeHævn. Antal måneder: 12
calendarPåkrævet: Franchisetageren
homeAntal egne divisioner: 2
homeAntal franchiserede enheder: 15
calendarGrundlæggelsesår for virksomheden: 1991
calendarÅr for starten af franchiseaktiviteter: 2017
firstKategori: Forretningsservice, Erhvervsklub

Efterspurgte franchiser
Efterspurgte franchiser

Franchisegiverens beskrivelse af franchisen:

Franchise i Hviderusland uden investering! Velegnet til individuelle iværksættere fra små byer. Indkomst fra den første arbejdsmåned.

Prioriterede byer til åbning er Kamenets, Ivanovo, Ostrovets. For franchisetagere åbnet i disse byer inden den 15. marts 2020 - særlige betingelser!

PREMIA -koncernen repræsenterer CONTRACTOR -franchisen. Det er en franchise regional outlet for engroshandel med reservedele til landbrugs- og erhvervskøretøjer.

KONTRAKTØREN er et unikt tilbud om "reverse franchising" til Hviderusland. Alle investeringer i åbning af en butik og varer foretages af franchisegiveren, din opgave er at sælge varer til kunder og tjene indkomst. Produktet forbliver franchisegiverens ejendom, du behøver ikke at købe det eller betale for det, selv efter salget. For de varer, der sælges i slutningen af måneden, modtager du et agenturgebyr. Et sådant system giver en iværksætter mulighed for at arbejde effektivt, selvom han ikke har nogen erhvervserfaring. En franchise er en forudsætning for succes, fordi den giver dig et forretningssystem med alle teknologier, instruktioner og support.

OM OS.

PREMIUM -koncernen blev etableret i 1991 og er en af de største specialiserede detailkæder i Hviderusland, der sælger dæk og reservedele til lastbiler og landbrugsmaskiner.

I 25 års arbejde har vi garanteret uafbrudt drift af udstyr for mere end 3000 af vores kunder. Alle disse år har vi været i overensstemmelse med statens strategiske interesser og har løst anmodninger fra regionale virksomheder, der producerer landbrugsprodukter og skaber infrastruktur - vej, byggeri, transport og mange andre organisationer med en flåde af udstyr.

I dag omfatter netværket 15 franchise -forretninger i forskellige regioner. Vi leder efter initiativrige iværksættere med fokus på resultater og teamwork!

Mine personlige oplysninger

Du kan markere denne sætning med et billede og skrive eventuelle personlige noter. Hvis du trykker på billedet igen, fjernes mærket.
star
Til favoritter
heart
jeg kan lide
postpone
Se senere
question
Tvivlsom
heart_no
jeg kan ikke lide

Tegn tilbage: 500
ok Gem note
Premium adgang i 30 dage Du kan købe premium -adgang for at se, hvad andre brugere synes om denne annonce


Sammenligning af franchiser

add Tilføj denne franchise til sammenligning


Vil du kontakte ejeren?

photo
Beskedtekst*

Tegn tilbage: 500
email Skrive et brev


Klag over annoncen

Besked til webstedsadministrationen*

Tegn tilbage: 500
ok Klage


Har du kigget før

arrow left Tilbage
Hvis du ser en stavefejl, skal du klikke her for at rette den