1. Franchisekatalog crumbs arrow
  2. Franchise. Børnestudier crumbs arrow
Franchise. BLÅ KAT

Franchise. BLÅ KAT

firstEt indledende gebyr: 2000 $
moneyInvestering krævet: 15000 $
royaltyRoyalty: 410 $
timeHævn. Antal måneder: 13
calendarPåkrævet: Franchisetageren
homeAntal egne divisioner: 2
homeAntal franchiserede enheder: 1
calendarGrundlæggelsesår for virksomheden: 2012
calendarÅr for starten af franchiseaktiviteter: 2018
firstKategori: Børnestudier, Børnenes uddannelsescenter, Børns udvikling, Skolebørn, Det er en skole for børn, Børns programmering, Børns programmeringsskole, Børns udviklingscenter, Børns udviklingscenter med nye metoder

By franchise
By franchise
For små byer, små bosættelser, lille by
For små byer, små bosættelser, lille by

Vi er et netværk af uddannelsesstudier til intellektuel og kreativ udvikling af børn fra tre til 15 år.

Vi arbejder på 13 områder, herunder engelsk, tysk og fransk, kunst, sandmaleri, teater, skak, karate, vokal, guitarspil og dans. Vi arrangerer undervisning med taleterapeut, mini-børnehave og forberedelse til skole. Vi holder børnefester og animationsprogrammer, vi hjælper med at sende et barn på ferie til Storbritannien.

Vi grundlagde virksomheden i 2012 i Moskva. I 2015 lancerede vi en anden afdeling i vores hjemby. Vi underviser 400 børn årligt, i løbet af hele vores arbejde har 15 tusinde studerende besøgt vores centre. Siden 2018 har vi solgt franchisen til Blue Cat børns udviklingscenter.

BESKRIVELSE AF FRANCHISEN.

Vi tilbyder at købe franchisen Blue Cat og åbne et undervisningsstudie for børn under vores mærke.

Du tjener ved at sælge abonnementer til studiegrupper samt gennemføre animationsprogrammer og leje et studie til børnefester.

Det gennemsnitlige studieafgift er 4.000? ... Månedlig omsætning - 1, 1 million? , nettoresultat - 250-350 tusind rubler om måneden. Driftsomkostninger - 450 tusinde rubler. Dette inkluderer leje af lokaler, forsyningsselskaber, medarbejderlønninger, indkøb af forsyninger, marketing, skatter og royalties.

Investeringer i åbningen af "Blue Cat" -centret - fra 700 tusind til 1,6 millioner rubler. Udgifter bruges på leje og reparation af lokaler, installation af møbler og udstyr, indkøb af uddannelse og forsyninger, tilslutning af bank- og kontantydelser, opsætning af reklame. Det samlede beløb afhænger af regionen, lokalernes område og samarbejdets format.

Vi har udviklet tre franchisetakster med forskellige omkostninger og indhold.

Som en del af "Start" -pakken til 150 tusinde vil du modtage trin-for-trin instruktioner om start og drift af en virksomhed, en økonomisk model og hjælp fra en personlig leder. Købere af denne tarif er fritaget for at betale royalties, men er ikke berettiget til at bruge Blue Cat -varemærket.

Franchise "Standard" med et engangsbeløb på 500 tusinde rubler giver ret til at bruge mærket, årlig uddannelse og støtte fra kuratoren. Du modtager også en mærkebog og POS -produktlayouter, dokumentskabeloner og et tilpasset websted. Royalty - 30 tusind rubler med en ferie i sommermånederne.

Over 1.000.000? vi kommer til din by og starter en nøglefærdig forretning. Ud over sammensætningen af "Standard" -pakken vil vi levere et sæt undervisningsmidler på alle studieretninger.

Åbningen af Blue Cat Center tager to måneder, investeringerne betales fuldt ud på 8-15 måneder.

Mine personlige oplysninger

Du kan markere denne sætning med et billede og skrive eventuelle personlige noter. Hvis du trykker på billedet igen, fjernes mærket.
star
Til favoritter
heart
jeg kan lide
postpone
Se senere
question
Tvivlsom
heart_no
jeg kan ikke lide

Tegn tilbage: 500
ok Gem note
Premium adgang i 30 dage Du kan købe premium -adgang for at se, hvad andre brugere synes om denne annonce


Sammenligning af franchiser

add Tilføj denne franchise til sammenligning


Vil du kontakte ejeren?

photo
Beskedtekst*

Tegn tilbage: 500
email Skrive et brev


Klag over annoncen

Besked til webstedsadministrationen*

Tegn tilbage: 500
ok Klage


Har du kigget før

arrow left Tilbage
Hvis du ser en stavefejl, skal du klikke her for at rette den