1. Franchisekatalog crumbs arrow
  2. Franchise. Udlejning crumbs arrow
Franchise. YAMOTO SAMOKATO

Franchise. YAMOTO SAMOKATO

firstEt indledende gebyr: 5000 $
moneyInvestering krævet: 50000 $
royaltyRoyalty: 10 %
timeHævn. Antal måneder: 6
calendarPåkrævet: Franchisetageren
homeAntal egne divisioner: 1
homeAntal franchiserede enheder: 2
calendarGrundlæggelsesår for virksomheden: 2019
calendarÅr for starten af franchiseaktiviteter: 2019
firstKategori: Udlejning

Efterspurgte franchiser
Efterspurgte franchiser

Franchisegiverens beskrivelse af franchisen:

Yamoto Samokato LLC er et ungt team af iværksættere og it -udviklere. Mens vi rejste rundt i verden, kunne vi ikke lade være med at lægge mærke til, hvordan den moderne verden, dens byer og transportinfrastruktur ændrer sig. Helt uventet, først knallerter og mokiki, kompakte foldbare scootere i overflod, og derefter elektriske cykler, og til sidst - ELEKTRISKE SCOOTERE brast ind i vores liv.

Forretningen med at dele (dele) personlig elektrisk transport er allerede blevet en del af bylandskaberne i europæiske byer, og før eller siden vil det lække til os, uanset hvordan vi behandler det. ... ... Og det ville være godt for dig at blive en spiller på dette marked og modtage dit udbytte fra hver rejse.

Men som det viste sig, er det ikke nok at købe 50 scootere og oplade dem til at starte en effektiv forretning. Og vi mærkede det selv. ... ... Vi havde brug for at oprette et helt system med kontrol over lejeprocessen og betalinger, oprette en personlig mobilapplikation til klienter. Og vi tilbyder dig adgang til denne platform og tilpasning af din applikation til et lille beløb, hvilket er snesevis af gange! mindre end de omkostninger, der kan bruges på at udvikle dem fra bunden.

Vores opgave er at gøre det muligt for unge iværksættere at tjene penge i deres by, der arbejder i et spændende, moderne og fashionabelt, netop voksende markedssegment, for at få fodfæste i det for let og naturligt at rulle gennem livet som kunder og partnere i vores SAMOKATO -mærket gør det allerede.

FORDELE.

Delingen (korttidsudlejning eller fælles brug af køretøjer) er allerede blevet en del af hovedstadenes bybilleder. I Europa har cykeldeling og sparkdeling virkelig påvirket trafikbilledet på byens gader. Taxichauffører har allerede mærket konkurrencen fra Samokatchiks. I de kommende år vil delingsmarkedet blive et af de mest dynamiske og hurtigt udviklende. Hastighed til markedet er nøglen, og vi tilbyder netop det: HASTIGHED! Fra franchisetagerens side - teknologi, fra vores side - professionelle it -løsninger og forretningskonsultationer, som giver dig mulighed for at begynde at modtage det første provenu om 1, 5 måneder efter beslutningen er truffet.FotosMine personlige oplysninger

Du kan markere denne sætning med et billede og skrive eventuelle personlige noter. Hvis du trykker på billedet igen, fjernes mærket.
star
Til favoritter
heart
jeg kan lide
postpone
Se senere
question
Tvivlsom
heart_no
jeg kan ikke lide

Tegn tilbage: 500
ok Gem note
Premium adgang i 30 dage Du kan købe premium -adgang for at se, hvad andre brugere synes om denne annonce


Sammenligning af franchiser

add Tilføj denne franchise til sammenligning


Vil du kontakte ejeren?

photo
Beskedtekst*

Tegn tilbage: 500
email Skrive et brev


Klag over annoncen

Besked til webstedsadministrationen*

Tegn tilbage: 500
ok Klage


Har du kigget før

arrow left Tilbage
Hvis du ser en stavefejl, skal du klikke her for at rette den