1. Franchisekatalog crumbs arrow
  2. Franchise. Sport crumbs arrow
Franchise. Kropsskaberen

Franchise. Kropsskaberen

firstEt indledende gebyr: 3500 $
moneyInvestering krævet: 40000 $
royaltyRoyalty: 3 %
timeHævn. Antal måneder: 18
calendarPåkrævet: Franchisetageren
homeAntal egne divisioner: 1
homeAntal franchiserede enheder: 5
calendarGrundlæggelsesår for virksomheden: 2005
calendarÅr for starten af franchiseaktiviteter: 2005
firstKategori: Sport

Efterspurgte franchiser
Efterspurgte franchiser

Franchise Beskrivelse:

Fjernsyn, reklamer og presse taler dagligt om den konstante udforskning af skønhed (stærk og slank krop), vigtigheden af at være i god fysisk (styrke, sundhed) og mental (fuldstændig afslapning) tilstand. Markedstrends viser, at ønsket om at være sund, have fysisk styrke og en fit slank figur konstant vokser. Samtidig er efterspørgslen efter æstetiske tjenester stigende, såvel som efter effektive og langvarige vægtkorrigeringsmetoder.

Drømmen om næsten enhver kvinde er at have en stærk, atletisk og fit krop. Ønsket om at være i bedre form har foranlediget fremkomsten af et stort antal wellness -centre. En franchise er en af måderne at udvikle sådanne centre på. Vi ser en stigning i både antallet og arealet af sådanne virksomheder. I dag er de vigtigste operatører på markedet: store franchise -netværk, individuelle vægtkorrigeringscentre, wellness -centre og termiske bade samt skønhedscentre i fitnessindustrien.

Skønheds- og sundhedssektoren har modtaget stor udvikling og nye muligheder på grund af fremkomsten af et stort antal forslag og metoder til at hjælpe med at rette figurfejl. Body Creator i dette miljø repræsenterer et konkurrencedygtigt format, der tilbyder en franchise med et lavt og gennemsigtigt investeringsbeløb samt innovative forvaltningsmetoder.

Vi tilbyder et komplet og effektivt format, der giver os mulighed for at indtage vores plads i den dynamiske sektor af æstetiske sundhedstjenester, og som harmonisk kombinerer organisation, forskning og reklame, samt er i stand til at tilfredsstille behovene hos både vores franchisetagere og vores direkte klienter. Du kan også vælge det mest passende format til dig.FotosMine personlige oplysninger

Du kan markere denne sætning med et billede og skrive eventuelle personlige noter. Hvis du trykker på billedet igen, fjernes mærket.
star
Til favoritter
heart
jeg kan lide
postpone
Se senere
question
Tvivlsom
heart_no
jeg kan ikke lide

Tegn tilbage: 500
ok Gem note
Premium adgang i 30 dage Du kan købe premium -adgang for at se, hvad andre brugere synes om denne annonce


Sammenligning af franchiser

add Tilføj denne franchise til sammenligning


Vil du kontakte ejeren?

photo
Beskedtekst*

Tegn tilbage: 500
email Skrive et brev


Klag over annoncen

Besked til webstedsadministrationen*

Tegn tilbage: 500
ok Klage


Har du kigget før

arrow left Tilbage
Hvis du ser en stavefejl, skal du klikke her for at rette den