1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Autó szervíz crumbs arrow
Franchise. SPOT olajcsere

Franchise. SPOT olajcsere

firstKezdeti díj: 11000 $
moneyBeruházás szükséges: 50000 $
royaltyRoyalty: 2 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 16
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 21
homeFranchise-egységek száma: 12
calendarA társaság alapításának éve: 2013
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2019
firstKategória: Autó szervíz, Tehergépkocsi szerviz, Önkiszolgáló autószerviz, Autó javítás, Autó javító, Teherautó javítás, SZÁZ

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

A SPOT nevű intézmény olyan szervezet, amely a motor, az automatikus sebességváltó, a kézi sebességváltó, az autóváltók, a tengelyek folyadékcseréjére specializálódott, valamint a különböző szűrők - utastér, levegő és még olaj - cseréjére is specializálódott, ami nagyon összetett tevékenység. . A magasan specializált és professzionális állomásokból álló hálózatunk azonban megfelelő karbantartást biztosít, miközben az egyedileg kialakított stílus és a berendezésekkel való magas szintű technológiai interakció vezérli őket. Ennek az üzleti projektnek az alapjául vettük azt az elképzelést, hogy az autókkal való interakciót magas színvonalon kell elvégezni, hogy a fogyasztók élvezhessék szervezetünk használatát. Célunk, hogy az autószervizről kialakult sztereotípiából kivonjuk a szervizt, amikor az emberek a garázsba jönnek, és szeretnénk, ha eljönnének az ünnepi eseményekre, amelyek kényelmesek, örömet okoznak és ugyanakkor , akkor is töltse ki mindazon intézkedéseket, amelyek szükségesek, hogy fenntartsák a műszaki állapota a jármű.

Rövid információ a szervezetünkről: sikeres munkánk során 19 új állomást nyithattunk meg, ahol a folyadékokat, valamint az autók belsejében lévő olajokat kicserélik. Több mint 10 franchise -t tudtunk eladni, és terjesztőkkel is bővülhettünk. 7 év alatt rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk, és továbbra is sikeresen fejlődünk: szervizállomásaink száma elérte az 50 darabot.

Hűvös struktúrát hoztunk létre egy jó szervezettel, ami hatékony üzleti projekt: figyelni kell arra, hogy tevékenységeink részeként folyadékok és szűrők cseréjére specializálódtunk, ami megkülönbözteti szervezetünket a szerviztől, amely teljesen mindent. Szakterületünk a mélyreható fejlesztés egy adott területen. Éppen ezért sikerült nagy odafigyeléssel megközelíteni a szervezetünk előtt álló hatalmas számú kérdést. Tevékenységünket az jellemzi, hogy nagyon koncentrálunk bizonyos feladatokra, ezért a személyzet kiválasztását csak alaposan végzik, mivel csak a szükséges tapasztalattal rendelkező mesterekkel akarunk dolgozni, és elmélyítjük tudás biztosításával továbbképzésekkel kötelező jelleggel. Ez lehetőséget ad arra, hogy a gyárthatóság szintjét hihetetlen határokra emeljük. A belső folyamatokat kiváló minőségű technológiák felhasználásával szervezzük, ami segít a rutinfeladatok automatizálásában, és lehetővé teszi, hogy könnyebben megbirkózzanak ott, mint a versenytársak.

Következő előnyünk a magas szintű szervezés. Automatizáltuk a raktárat, így a szoftver figyeli a készlet mennyiségét, és automatikusan létrehozhat egy űrlapot a készletvásárláshoz. Ezenkívül az üzleti folyamatok progresszív szervezését alkalmazzuk, az állomások technológiai hatékonyságát teljesen új szintre emeljük, folyamatosan gondolkodunk azon is, hogy kényelmesebbé tegyük -e az ügyfél számára szolgáltatásaink használatát, és magas szintű professzionalizmussal lépünk kapcsolatba velük. marketing eszközök adta a lehetőséget, hogy bővítse a érdekszférába., és vált a domináns szereplő a piacon, a város St. Petersburg, és a város jellemző a magas szintű verseny szolgáltatások közül a számára szolgáltatásokat nyújtó autó változó olajok , folyadékok és szűrők.

A sikeres tevékenység 7 éve alatt 22 műszaki állomást nyithattunk meg, amelyek 50 bejegyzést tartalmaznak, amelyek az autókkal való interakcióról szólnak, és a teljes forgalom 390 000 jármű volt az év során. Nagyon gondosan ellenőrizzük minden tevékenységünket. A töltőállomás az X-sonic nevű csúcskategóriás érzékelők irányítása alatt áll, emellett egy felhőprogram is csatlakozik, amely a szolgáltatás és annak kihasználtságának nyomon követésére specializálódott, és lehetővé teszi az adatok mentését is arról, hogy mennyi ideig tartott, hogy végre bizonyos típusú szolgáltatásokat és értékesítés.FotókTetszett ez az ajánlat?


Oszd meg barátaiddal, vagy mentsd el magadnak az oldal címétSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz