1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Autó szervíz crumbs arrow
Franchise. SPOT olajcsere

Franchise. SPOT olajcsere

firstKezdeti díj: 11000 $
moneyBeruházás szükséges: 50000 $
royaltyRoyalty: 2 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 16
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 21
homeFranchise-egységek száma: 12
calendarA társaság alapításának éve: 2013
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2019
firstKategória: Autó szervíz, Tehergépkocsi szerviz, Önkiszolgáló autószerviz, Autó javítás, Autó javító, Teherautó javítás, SZÁZ

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

A SPOT nevű intézmény olyan szervezet, amely a motor, az automatikus sebességváltó, a kézi sebességváltó, az autóváltók, a tengelyek folyadékcseréjére specializálódott, valamint a különböző szűrők - utastér, levegő és még olaj - cseréjére is specializálódott, ami nagyon összetett tevékenység. . A magasan specializált és professzionális állomásokból álló hálózatunk azonban megfelelő karbantartást biztosít, miközben az egyedileg kialakított stílus és a berendezésekkel való magas szintű technológiai interakció vezérli őket. Ennek az üzleti projektnek az alapjául vettük azt az elképzelést, hogy az autókkal való interakciót magas színvonalon kell elvégezni, hogy a fogyasztók élvezhessék szervezetünk használatát. Célunk, hogy az autószervizről kialakult sztereotípiából kivonjuk a szervizt, amikor az emberek a garázsba jönnek, és szeretnénk, ha eljönnének az ünnepi eseményekre, amelyek kényelmesek, örömet okoznak és ugyanakkor , akkor is töltse ki mindazon intézkedéseket, amelyek szükségesek, hogy fenntartsák a műszaki állapota a jármű.

Rövid információ a szervezetünkről: sikeres munkánk során 19 új állomást nyithattunk meg, ahol a folyadékokat, valamint az autók belsejében lévő olajokat kicserélik. Több mint 10 franchise -t tudtunk eladni, és terjesztőkkel is bővülhettünk. 7 év alatt rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk, és továbbra is sikeresen fejlődünk: szervizállomásaink száma elérte az 50 darabot.

Hűvös struktúrát hoztunk létre egy jó szervezettel, ami hatékony üzleti projekt: figyelni kell arra, hogy tevékenységeink részeként folyadékok és szűrők cseréjére specializálódtunk, ami megkülönbözteti szervezetünket a szerviztől, amely teljesen mindent. Szakterületünk a mélyreható fejlesztés egy adott területen. Éppen ezért sikerült nagy odafigyeléssel megközelíteni a szervezetünk előtt álló hatalmas számú kérdést. Tevékenységünket az jellemzi, hogy nagyon koncentrálunk bizonyos feladatokra, ezért a személyzet kiválasztását csak alaposan végzik, mivel csak a szükséges tapasztalattal rendelkező mesterekkel akarunk dolgozni, és elmélyítjük tudás biztosításával továbbképzésekkel kötelező jelleggel. Ez lehetőséget ad arra, hogy a gyárthatóság szintjét hihetetlen határokra emeljük. A belső folyamatokat kiváló minőségű technológiák felhasználásával szervezzük, ami segít a rutinfeladatok automatizálásában, és lehetővé teszi, hogy könnyebben megbirkózzanak ott, mint a versenytársak.

Következő előnyünk a magas szintű szervezés. Automatizáltuk a raktárat, így a szoftver figyeli a készlet mennyiségét, és automatikusan létrehozhat egy űrlapot a készletvásárláshoz. Ezenkívül az üzleti folyamatok progresszív szervezését alkalmazzuk, az állomások technológiai hatékonyságát teljesen új szintre emeljük, folyamatosan gondolkodunk azon is, hogy kényelmesebbé tegyük -e az ügyfél számára szolgáltatásaink használatát, és magas szintű professzionalizmussal lépünk kapcsolatba velük. marketing eszközök adta a lehetőséget, hogy bővítse a érdekszférába., és vált a domináns szereplő a piacon, a város St. Petersburg, és a város jellemző a magas szintű verseny szolgáltatások közül a számára szolgáltatásokat nyújtó autó változó olajok , folyadékok és szűrők.

A sikeres tevékenység 7 éve alatt 22 műszaki állomást nyithattunk meg, amelyek 50 bejegyzést tartalmaznak, amelyek az autókkal való interakcióról szólnak, és a teljes forgalom 390 000 jármű volt az év során. Nagyon gondosan ellenőrizzük minden tevékenységünket. A töltőállomás az X-sonic nevű csúcskategóriás érzékelők irányítása alatt áll, emellett egy felhőprogram is csatlakozik, amely a szolgáltatás és annak kihasználtságának nyomon követésére specializálódott, és lehetővé teszi az adatok mentését is arról, hogy mennyi ideig tartott, hogy végre bizonyos típusú szolgáltatásokat és értékesítés.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz