1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Irodaszer crumbs arrow
Franchise. Végtelen reprodukció

Franchise. Végtelen reprodukció

firstKezdeti díj: 8800 $
moneyBeruházás szükséges: 38800 $
royaltyRoyalty: 175 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 12
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 11
homeFranchise-egységek száma: 1
calendarA társaság alapításának éve: 1999
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2021
firstKategória: Irodaszer, Helyhez kötött üzlet, Írószer bolt

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Az "Endless Reproduction" elnevezésű márka magas színvonalú szalonok hálózata, amely másolási szolgáltatásokat nyújt és dokumentumokat nyomtat, és a cég 20 éve folyamatosan fejlődik a szibériai Krasznojarszk városában. Ma a hálózatnak 11 üzlete van a tulajdonában, ahol dokumentumokat nyomtatnak és hasonló szolgáltatásokat nyújtanak. 2021 -ben, júniusban megnyitjuk az első szalont, amely Szamara városának területén lesz. Ez franchise lesz. Használhatja az "Infinite Reproduction" nevű hálózat szolgáltatásait, kiváló minőségben, mind a nyomtatásban, mind a szolgáltatásban. Minden szalonunkban sok redundáns, modern formátumú berendezés található, valamint számos felelős alkalmazott. A munkaidő nagyon kényelmes, nagyon hosszú, ráadásul gyakran éjjel-nappal. Ezen kívül online alkalmazással dolgozunk, hogy szolgáltatásokat nyújtsunk szervezetünk honlapján. Igény esetén megrendeléseket fogadunk el, és a megrendeléseket közvetlenül a vevőnek szállítjuk. Mindez a sikerünk fontos összetevője, a végtelen reprodukció néven működő márka.

Franchise segítségével saját vállalkozást is létrehozhat nyomtatási és másolási szolgáltatások értékesítésével. Ajánlatunk egy szalonra a nyomtatási és másolási szolgáltatások hálózatában nagyon nyereséges. Egyszerűen a jó érdekében teszed. Szervezetünk küldetése a következő: szeretnénk lehetőséget teremteni minden kezdő vállalkozó számára, hogy cselekedeteikben fejlődést indítsanak. Ez vonatkozik ügyfeleinkre is.

Szervezetünk leírása.

11 saját nyomdánk van. Több mint 20 éve dolgozunk a nyomdai szolgáltatások területén. Gyorsan eleget teszünk kötelezettségeinknek. A legmodernebb, kiváló minőségű gyártóberendezéssel rendelkezünk. Rendelkezésünkre áll két szalon, amelyek a nap 24 órájában működnek. Van egy kiváló és jól fejlett mátrixunk, amelyen belül írószereket árusítanak. Az ügyfél megrendelheti a kényelmes szállítást.

Franchise -juk statisztikai mutatói.

Befektethet 2 200 000 orosz rubeltől kezdve. Egyösszegű hozzájárulást biztosítunk, összege félmillió orosz rubel. Hatalmas nyereséget érhet el, legalább 50 000 orosz rubelt. Vannak, akik havi 600 ezer orosz rubelre mennek fel. A megtérülés nagyon jó: egy éven belül teljes mértékben megtérítheti a költségeket.

Miből áll a franchise?

Kiváló minőségű üzleti technológiát, online oktatást kínálunk Önnek, hogy kényelmesen végezze üzleti tevékenységét. Mentorjaink segítenek. Dolgozzon szabályaink és algoritmusaink szerint. Segítségünkkel olyan technikát választhat, amely biztosítja a szervezet illetékes működését. Ugyanez vonatkozik a bútorokra, valamint a kereskedelemhez szükséges kiegészítő berendezésekre. Segítünk az alkalmazottak toborzásában, a képzésükhöz szolgáltatást is nyújtunk. A csúcskategóriás árképzési mátrix az előnyünk. A jelenlegi formátumú árpolitikával rendelkezünk. Számos kiegészítő formátumú szolgáltatást nyújtunk. Lehetőséget adunk arra, hogy egy ajánlás végrehajtásával lépjen kapcsolatba a legjobb szállítókkal. Az elérhetőségek kényelmesen elhelyezhetők az oldalon, az ügyfelek mindent megtalálnak. Kiváló minőségű berendezéseket és kiváló minőségű fogyóeszközöket szállítunk a működéshez. Kiváló minőségű, jól optimalizált webhelyet kap: oldalunk információkat tartalmaz a partnerről. Ez nagyon előnyös a forgalmazó számára. Beállítjuk a SEO optimalizálást az Ön régiójában, hogy Ön is profitálhasson az irodai munka megvalósításából, és megnövekedett az ügyfelek száma. Márkakönyvet kap tőlünk, és számíthat egy olyan védjegy használatára is, amelyet szervezetünkben regisztráltak és törvény véd. Minden logó, sablon, reklámhordozók egész sora - mindezt franchise megvalósításával kapja meg.



Fotók



Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz