1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. A tulajdon crumbs arrow
Franchise. Novosel

Franchise. Novosel

firstKezdeti díj: 5000 $
moneyBeruházás szükséges: 8800 $
royaltyRoyalty: 5 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 5
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 12
homeFranchise-egységek száma: 23
calendarA társaság alapításának éve: 1999
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2012
firstKategória: A tulajdon, Ingatlanközvetítő iroda

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Franchise "Novosel" Ha csatlakozik a "Novosel" márka sikeres vállalatához, stabil jövedelmet kap. Alapvető információk a Novosel franchise -ról: Nyereség havi 1 millió rubel felett *. A franchise pénzeszközeinek visszatérítési feltételei 6 és 11 hónap között *. Minden funkció „benne van”. Teljes körű és eszközcsomagot biztosítunk egy új vállalkozás tevékenységéhez. Hozzáférést biztosítunk egyetlen ügyfélbázishoz, amelyet naponta frissítünk. Személyre szabott automatizált program az üzleti projektmenedzsmenthez (CRM), amely lehetővé teszi az összes folyamat automatizálását és a vállalat szabványos paramétereinek való megfelelést. A szervezet több mint 20 éve működik a piacon. Segítség a szakemberek képzésében: a kezdőktől a menedzsment osztályig. A tanfolyamokat irodákban és online, az interneten keresztül tartják. Hivatalos partnereink szövetségi szintű bankok és megbízható fejlesztők. Működés és támogatás a franchise -társaság alapításának minden szakaszában. * A "Novosel" cég ajánlott technológiáinak végrehajtásakor.

A márka iránti lojalitás és bizalom az évek során alakult ki. Fenntartjuk a szervezet legmagasabb szintű szakmai tevékenységét, de folyamatos munkával és a bevált gyakorlatokkal javítjuk növekedését is.

Cégünk funkcionális tevékenységének alapelvei a következők: ügyfélorientáció. Az irodák gyalogosan elérhetők. 12 óra munka egész héten, a hét minden napján. "Egyablakos ügyintézés" a megvalósításhoz és a legégetőbb problémák megoldásához. Központosított call-center, a hívások gyors fogadása és feldolgozása; Csoport. Nagy koncentrációt és odafigyelést szentelünk a szakemberek csapatának, mivel a szervezet sikere ezen múlik. Gyakornok, szakember vagy menedzser - minden alkalmazott számára tervezett tevékenységeket biztosítunk a készségek és a professzionalizmus fejlesztése érdekében. A Novosyol minden alkalmazottja a saját területének jól megválasztott szakembere, aki készen áll arra, hogy száz százalékot adjon, veled tartva a sikeres menedzsment és számvitel titkos zsetonjait ebben az üzletágban; Partnerségek. A sikeres vállalkozás működéséhez elengedhetetlen az őszinteség és a motiváció. Kövesse ezt a szabályt ügyfelekkel és franchise -vevőkkel. Win-win stratégiai elvek. Csapatunk elkötelezett a hosszú távú és eredményes munka iránt az unióban; Gyárthatóság. Ügykezelési programunk teljesen és teljesen automatizált, ami magas színvonalú és gyors tevékenységet biztosít.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz