1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. futár crumbs arrow
Franchise. Nemzeti posta

Franchise. Nemzeti posta

firstKezdeti díj: 3500 $
moneyBeruházás szükséges: 5200 $
royaltyRoyalty: 10 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 7
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 10
calendarA társaság alapításának éve: 2007
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2013
firstKategória: futár, futárszolgálat, futárcég, Szállitó cég, Logisztikai cég, Szállítás, Ételszállítás, Termékek szállítása, Szállítócég, Szállítási szolgáltatás online áruházakhoz, posta

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Franchise postai szolgáltatás: együttműködhet az állammal, és jövedelmező szerződéseket kaphat tőle, míg mindegyikük átlagos volumene körülbelül 40 millió orosz rubel lehet; az első hat hónapban ingyen dolgozik; 400 várost fedünk le, ami sok; magas jövedelmezősége lesz, körülbelül 20%; a bevétel elérheti az 1 millió orosz rubelt, ami elég sok. A legvonzóbb feltételek közül néhányat megvalósítunk annak érdekében, hogy kizárólagos franchise -partnereink lehessünk: csak a megfelelő vágyra van szüksége, amely lehetővé teszi, hogy hatékonyan fejlődjön a postai kézbesítés keretében; természetesen mindig be kell tartania szervezetünk szabályait és előírásait, anélkül, hogy azokat bármilyen módon megsértené; a nemzeti postai szolgáltatás is egy márka, Ön lesz a képviselője a város, régió vagy régió területén; pénzre van szüksége, mivel már a kezdeti szakaszban egyösszegű hozzájárulást kell fizetnie, természetesen tőke is szükséges egy üzleti projekt megvalósításához; szükség lesz egy szobára, ráadásul a jó elhelyezkedés fontos szerepet játszik, mi magunk értékeljük ezt a tényezőt, és visszajelzést adunk arról, hogy alkalmas -e tevékenységünk megvalósítására, a területnek körülbelül 30 négyzetméternek kell lennie; jogi személyt kell nyitnia, emellett a monetáris tranzakciók végrehajtásához szüksége lesz egy folyószámlára, azt is meg kell nyitni, ha nem áll rendelkezésre.

Forgalmazóink számára a következő tényleges feltételeket kínáljuk: belépési díjat gyakorlunk, ez egyösszegű levonás, mérete 300 000 rubel orosz pénznemben; be kell szereznie egy postai engedélyt, annak költsége változó, de általában 20 000 orosz rubel. Segítünk Önnek az engedély megszerzésében; a megtérülési idő változó, azonban általában körülbelül 8 hónap; körülbelül 300 000 orosz rubelre lesz szüksége, ez a tőke lehetővé teszi a projekt elindítását a kezdeti szakaszban. Ez nem sok a várható hozamot figyelembe véve; jogdíjat kell fizetnie a kézbesített levelek összegének 10% -ával. Az előfizetési díj beszedését csak a tevékenységének hetedik hónapjára biztosítjuk, ez a szerződés keretein belül rögzített.

Ha velünk dolgozik, számos nagyon jelentős előnye van, nevezetesen: alacsony a piacra lépés küszöbértéke, mindössze 300 000 rubel, mivel postai szolgáltatások nyújtásával fog foglalkozni, és ez nagyon jövedelmező üzleti tevékenység; teljesen kap egy kész üzleti projektet, amelyet csak meg kell valósítania. Önnek sem kell aggódnia a technológiák rendelkezésre állása miatt, mi biztosítjuk Önnek, magas szakmai színvonalon tudja elvégezni ezt a projektet; magas színvonalú eszköztár áll rendelkezésre annak érdekében, hogy folyamatosan lépést tarthasson és végezzen üzleti intelligenciát; az alacsony versenyparamétereket is figyelembe kell venni. Csak az orosz posta szervezetével kell versenyeznie, egyszerűen nincs más versenytárs a piacon, gyakorlatilag monopolista lesz; Ha kapcsolatba lép velünk, stabil bevételi oldala biztosított szervezetének. Az állami megrendelések fontos bevételi forrást jelentenek, a vásárlásokat a speciális előírások szerint végzik egész évben, esélye van befektetési volumenének megszerzésére. Így egész évben megtalálhatja ügyfeleit, és professzionális interakciót folytathat velük, jelentős összeget keresve ezzel.FotókTetszett ez az ajánlat?


Oszd meg barátaiddal, vagy mentsd el magadnak az oldal címétSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz