1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Szolgáltatások crumbs arrow
  3. Franchise. Temetkezési szolgáltatások crumbs arrow
  4. Városi franchise crumbs arrow
  5. Franchise. Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára crumbs arrow
  6. Franchise. Mióta működik a szervezet: 11-20 éves crumbs arrow
  7. Egyösszegű franchise crumbs arrow
  8. Franchise. Minimális befektetés 500 USD-ig crumbs arrow
  9. Franchise eladás jogdíjjal crumbs arrow
  10. Gyors megtérülési franchise - 1 hónaptól 3 hónapig crumbs arrow
  11. Kívánt: franchise crumbs arrow
Franchise. Csendes sikátorok

Franchise. Csendes sikátorok

firstKezdeti díj: 50 $
moneyBeruházás szükséges: 250 $
royaltyRoyalty: 15 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 2
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 1
calendarA társaság alapításának éve: 2009
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: Temetkezési szolgáltatások

Városi franchise
Városi franchise
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára

Kezdjen el pénzt keresni velünk partnerségben!

A Silent Alleys szolgáltatástól új szolgáltatások iránti kérelmek a temetkezési helyeken lévő telek fejlesztésére, a franchise -átvevő számára előkészített infrastruktúra a társaság bővítésére.

A franchise -vevő felkészítése a szolgáltatás munkájára, a legkedvezőbb feltételek mellett.

Folyamatosan növekvő magazin a szolgáltatási megrendelésekhez.

Elérhető kezdeti lehetőségek az együttműködési feltételek mellett.

Marketingprogram biztosítása a mi költségünkön - azáltal, hogy hirdetést helyez el cége számára a hivatalos szolgáltatás honlapján és a médiában.

Irányelvek és segítségnyújtás: marketing és promóciós termékek, információs bázis tömeges postázása, technikai támogatás a franchise-vevők számára telefonos és e-mail-es konzultációval, képzési anyagok biztosítása a szakemberek számára.

A partnerré válás megkönnyíti a munkát és nyereséges.

Kedves kollégák!

Ha a társaság:

· Most alakult, és szabad övezetet keres a piacon;

· Temetkezési szolgáltatásokon alapul, és aktívan keresni akar, beleértve a versenyelőnyöket is a versenytársak körében, az ügyféligények és a bevételek növekedésével, tőkepénzügyi költségek nélkül;

· Az önkormányzati hatóságok rituális segítségnyújtásra és szolgáltatásokra specializálódtak, és szükségét érezték a költségvetésen kívüli eszközök további számításainak.

Lehetőség nyílik arra, hogy tagjává váljon a partnerek online szolgáltatásainak nagy hálózatának, amely keresőmotorral, a "Csendes sikátor" temetkezési helyek megtekintésével és tereprendezésével rendelkezik.

AJÁNLATUNK JÖVEDELMES FRANCHISE ÉS ÜGYFÉLBARÁTSÁGOS ONLINE SZOLGÁLTATÁSON alapul.

Ma a temetkezési szolgáltatások köre megegyezik a személyes szolgáltatások nevének méretével. Így a szakértők szerint a temetkezési szolgáltatások piaca Moszkvában 2019 -ben megegyezik a Kereskedelmi és Szolgáltatási Minisztériummal, több mint 10 milliárd rubel. Minden régióban és kerületi központban vannak temetők. A temetők a városokkal egy időben bővülnek. Az online segítségnyújtás iránti kérelmek ezen a területen a polgárok migrációjának növekedéséhez, a lakosság ragaszkodásához kötődnek ahhoz, hogy elektronikus rendszeren, az interneten keresztül vásároljanak, biztonságos online fizetési rendszer bevezetésével. Jelenleg a temetkezési cégek többsége temetkezési szolgáltatásokra támaszkodik. Mindazonáltal az ártalmatlanító létesítmények biztosítására és ellenőrzésére szolgáló szolgáltatás is naprakész tendenciával és állandó növekedéssel rendelkezik. A "Quiet Alleys" szolgáltatás (Service) célja az ígéretes üzletág bővítése a szolgáltatások és a hulladéklerakók javítása érdekében.

A szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a temetkezési telkeket folyamatosan elérhetővé tegyék az interneten, az interneten. Ez a mód a temetkezési helyekről készült fényképek elhelyezése alapján történik a Szolgáltatási platformon. Az oldalon minden fotó megtekintheti a temetkezési helyet, állapotot, rendelést adhat le, és készpénzes módban fizethet bankon, fizetési kártyán vagy terminálon keresztül.

A Szolgáltatás hirdetési elveinek összessége a látogatások számának növelését célozza. Amikor célzott hirdetést határoz meg a közösségi oldalakon. az interneten és más módokon, a szolgáltatás lefagyasztja a rokonok és ismerősök tekintetét a temetkezési hely típusára, és kéréseket generál ezekre a szolgáltatásokra a temetkezési helyek karbantartására és rendezésére.

Ez az opció kielégíti azoknak a rokonoknak és barátoknak a követelményeit, akik távoli keresőmotorban más országokba távoztak a temetkezési telkek javítására, ösztönözve az igények oktatását, mivel a temető helye folyamatosan elérhető az interneten és látható az elhunyt barátai és ismerősei által.

Azok számára, akik temetkezési helyeket szeretnének meglátogatni, a fényképeken, azonosító adatokon és a GPS program meta -pozícióin kívül mobiltelefonok és egyéb eszközök útválasztási módjában is megjelennek, ami növeli a keresletet és a részvételi mennyiségi adatokat a Szolgáltatási oldalakon, és vonzza az ügyfeleket. A szolgáltatás képességei szisztematikusan fejlődnek.

A szolgáltatás rendszeressé és folyamatosan növeli az igényt a temetkezések javítására irányuló szolgáltatások iránt.

KÖNNYEN VÁLLALKOZNI AZ ÜZLETET.

Lehetőséget adunk franchise -vevőinknek, hogy gyorsan elkezdjenek nyereséges üzleti tevékenységet végezni ezen a területen, növelve a jövedelmezőséget jelentős befektetések nélkül. A szolgáltatás franchise -vevői kész eszközöket vásárolnak az üzlet megvalósításához és népszerűsítéséhez:

· Hirdetés a Szolgáltatási platformon és a médiában, elhelyezés a közösségi oldalakon. hálózatok;

· Az ügyfelekkel való online elszámolás kész elve;

· Modern program a kérések fogadására és feldolgozására, becslések készítésére;

· Hírnév támogatás.FotókTetszett ez az ajánlat?


Oszd meg barátaiddal, vagy mentsd el magadnak az oldal címétSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz