1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Temetkezési szolgáltatások crumbs arrow
Franchise. Csendes sikátorok

Franchise. Csendes sikátorok

firstKezdeti díj: 50 $
moneyBeruházás szükséges: 250 $
royaltyRoyalty: 15 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 2
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 1
calendarA társaság alapításának éve: 2009
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: Temetkezési szolgáltatások

Városi franchise
Városi franchise
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára

Kezdjen el pénzt keresni velünk partnerségben!

A Silent Alleys szolgáltatástól új szolgáltatások iránti kérelmek a temetkezési helyeken lévő telek fejlesztésére, a franchise -átvevő számára előkészített infrastruktúra a társaság bővítésére.

A franchise -vevő felkészítése a szolgáltatás munkájára, a legkedvezőbb feltételek mellett.

Folyamatosan növekvő magazin a szolgáltatási megrendelésekhez.

Elérhető kezdeti lehetőségek az együttműködési feltételek mellett.

Marketingprogram biztosítása a mi költségünkön - azáltal, hogy hirdetést helyez el cége számára a hivatalos szolgáltatás honlapján és a médiában.

Irányelvek és segítségnyújtás: marketing és promóciós termékek, információs bázis tömeges postázása, technikai támogatás a franchise-vevők számára telefonos és e-mail-es konzultációval, képzési anyagok biztosítása a szakemberek számára.

A partnerré válás megkönnyíti a munkát és nyereséges.

Kedves kollégák!

Ha a társaság:

· Most alakult, és szabad övezetet keres a piacon;

· Temetkezési szolgáltatásokon alapul, és aktívan keresni akar, beleértve a versenyelőnyöket is a versenytársak körében, az ügyféligények és a bevételek növekedésével, tőkepénzügyi költségek nélkül;

· Az önkormányzati hatóságok rituális segítségnyújtásra és szolgáltatásokra specializálódtak, és szükségét érezték a költségvetésen kívüli eszközök további számításainak.

Lehetőség nyílik arra, hogy tagjává váljon a partnerek online szolgáltatásainak nagy hálózatának, amely keresőmotorral, a "Csendes sikátor" temetkezési helyek megtekintésével és tereprendezésével rendelkezik.

AJÁNLATUNK JÖVEDELMES FRANCHISE ÉS ÜGYFÉLBARÁTSÁGOS ONLINE SZOLGÁLTATÁSON alapul.

Ma a temetkezési szolgáltatások köre megegyezik a személyes szolgáltatások nevének méretével. Így a szakértők szerint a temetkezési szolgáltatások piaca Moszkvában 2019 -ben megegyezik a Kereskedelmi és Szolgáltatási Minisztériummal, több mint 10 milliárd rubel. Minden régióban és kerületi központban vannak temetők. A temetők a városokkal egy időben bővülnek. Az online segítségnyújtás iránti kérelmek ezen a területen a polgárok migrációjának növekedéséhez, a lakosság ragaszkodásához kötődnek ahhoz, hogy elektronikus rendszeren, az interneten keresztül vásároljanak, biztonságos online fizetési rendszer bevezetésével. Jelenleg a temetkezési cégek többsége temetkezési szolgáltatásokra támaszkodik. Mindazonáltal az ártalmatlanító létesítmények biztosítására és ellenőrzésére szolgáló szolgáltatás is naprakész tendenciával és állandó növekedéssel rendelkezik. A "Quiet Alleys" szolgáltatás (Service) célja az ígéretes üzletág bővítése a szolgáltatások és a hulladéklerakók javítása érdekében.

A szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a temetkezési telkeket folyamatosan elérhetővé tegyék az interneten, az interneten. Ez a mód a temetkezési helyekről készült fényképek elhelyezése alapján történik a Szolgáltatási platformon. Az oldalon minden fotó megtekintheti a temetkezési helyet, állapotot, rendelést adhat le, és készpénzes módban fizethet bankon, fizetési kártyán vagy terminálon keresztül.

A Szolgáltatás hirdetési elveinek összessége a látogatások számának növelését célozza. Amikor célzott hirdetést határoz meg a közösségi oldalakon. az interneten és más módokon, a szolgáltatás lefagyasztja a rokonok és ismerősök tekintetét a temetkezési hely típusára, és kéréseket generál ezekre a szolgáltatásokra a temetkezési helyek karbantartására és rendezésére.

Ez az opció kielégíti azoknak a rokonoknak és barátoknak a követelményeit, akik távoli keresőmotorban más országokba távoztak a temetkezési telkek javítására, ösztönözve az igények oktatását, mivel a temető helye folyamatosan elérhető az interneten és látható az elhunyt barátai és ismerősei által.

Azok számára, akik temetkezési helyeket szeretnének meglátogatni, a fényképeken, azonosító adatokon és a GPS program meta -pozícióin kívül mobiltelefonok és egyéb eszközök útválasztási módjában is megjelennek, ami növeli a keresletet és a részvételi mennyiségi adatokat a Szolgáltatási oldalakon, és vonzza az ügyfeleket. A szolgáltatás képességei szisztematikusan fejlődnek.

A szolgáltatás rendszeressé és folyamatosan növeli az igényt a temetkezések javítására irányuló szolgáltatások iránt.

KÖNNYEN VÁLLALKOZNI AZ ÜZLETET.

Lehetőséget adunk franchise -vevőinknek, hogy gyorsan elkezdjenek nyereséges üzleti tevékenységet végezni ezen a területen, növelve a jövedelmezőséget jelentős befektetések nélkül. A szolgáltatás franchise -vevői kész eszközöket vásárolnak az üzlet megvalósításához és népszerűsítéséhez:

· Hirdetés a Szolgáltatási platformon és a médiában, elhelyezés a közösségi oldalakon. hálózatok;

· Az ügyfelekkel való online elszámolás kész elve;

· Modern program a kérések fogadására és feldolgozására, becslések készítésére;

· Hírnév támogatás.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz