1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Autó alkatrészek crumbs arrow
Franchise. 24x

Franchise. 24x

firstKezdeti díj: 4500 $
moneyBeruházás szükséges: 5000 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 6
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 43
calendarA társaság alapításának éve: 1997
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2015
firstKategória: Autó alkatrészek, Autóalkatrész üzlet, Autóalkatrészek online áruháza, Autóalkatrész -tároló külföldi autókhoz

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Amx24 franchise: személyes részleg vagy autóalkatrész -üzlet hálózat a választott városban; Az első vásárlók beáramlása; Naprakész információkkal rendelkező rendszer amx24; Autóalkatrészek széles választéka; Megfizethető költségek, mennyiségek nélkül; Automatizált raktár; Jól összehangolt szállítási koncepció; Garancia az autóalkatrészek teljes körére; Mobil alkalmazás.

8 példa arra, hogy miért nyereséges Franciaországunknak lenni: Alacsony kezdeti befektetés, 350 000 rubel. vállalkozás indításához és megnyitásához, saját üzlethez; Személyes "felhő" rendszer naprakész információkkal, hozzájárulva a hatékony tevékenység növeléséhez; Ingyenes jogdíj; Kedvezmény a megbízható forgalmazók hálózatépítőinek; Ügyfél -adatbázis biztosítása; Üzleti projekt indítása az internethez szükséges javaslat alapján; Üzleti műveletek automatizálása; Az áruház kombinálható egy meglévő vállalkozással, optimalizálva a költségeket és az időt.

PÉNZ ELEMZETI ADATOK A JÖVEDELEMBEN: A megrendelések száma havonta: 90; Átlagos ellenőrzési adatok: 4000? ; Margó szemét az autóalkatrészeken: 25% - 40%; Havi forgalom, 360 000 -től? ; Befektetési alapok megtérülési ideje: 7 hónap.

Szolgáltatásaink körébe tartozik a franchise -tulajdonosok támogatása: LÉPÉSENKÉNT ÚTMUTATÓ AZ EZT ÜZLETI MUNKA ELVEIT illetően; személyes kiigazítás és fejlesztés, az oldal karbantartása, kontextuális reklám kifejlesztése a területen a nyilvános leadek forgalmának mutatójával; INFORMÁCIÓS TÁMOGATÓ RENDSZER AMX24. RU; Az automatizált kontextus szerinti keresőrendszer lehetővé teszi az autóalkatrészek megtalálását cikk szerint, hasonló termékek biztosításával; Raktári helyiségek árlistájának adatainak automatikus vagy kézi kitöltése; Közös vállalkozói, megrendelt cikkek, forgalmazók CRM adatbázisának fenntartása; Árképzés (felárak / kedvezményes promóciók a szállított partnerektől / raktáraktól és márkás áruktól); Kereskedelmi berendezések katalógusa; Autóalkatrészek kiválasztása eredeti és hasonló katalógusokból; A kért információk a VIN-kódról; Az ügyfél személyes fiókja a kérések és vásárlások előzményeivel, a járműadatok virtuális áruházban történő mentésének lehetőségével stb. Mobil verzió; SEGÍTSÉG SZEMÉLYI KÉPZÉSBEN ÉS MŰSZAKI TÁMOGATÁSBAN 24/7; Az Amx24 képzéseket és képzéseket biztosít az információs műveltség platformkezelési elveivel foglalkozó szakemberek számára; Segítség és tanács a platform karbantartásában; Hirdetési segítségnyújtást biztosítva a partnerség időtartama alatt, minden franchise -vevő közvetlenül a franchise -tól kap marketing támogatást. Annak érdekében, hogy a célközönség elérése a lehető legnagyobb előnyhöz jusson, minden franchise -vevővel személyesen készítenek marketingstruktúrát.FotókTetszett ez az ajánlat?


Oszd meg barátaiddal, vagy mentsd el magadnak az oldal címétSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz