1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Kereskedelmi crumbs arrow
Franchise. Le'Murr

Franchise. Le'Murr

firstKezdeti díj: 1500 $
moneyBeruházás szükséges: 12000 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 10
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 110
homeFranchise-egységek száma: 116
calendarA társaság alapításának éve: 1997
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2006
firstKategória: Kereskedelmi, Kereskedelmi vállalat, A megvalósításhoz, Áruk, Árucikk

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

A VÁLLALATRÓL.

Le'Murrr.

- az orosz piacon az állatoknak szánt speciális áruk legnagyobb hálózata, 20 éves tapasztalattal. Az "Ivanko" céggel együttműködve a fő szakterület az állatoknak szánt termékek importja, nagykereskedelme és gyártása.

A vállalat olyan képviselőkkel lép kapcsolatba, akik kizárólag a legjobb oldalukat mutatták be az állati termékek előállításában és forgalmazásában (Belgium, Olaszország, USA, Kanada). Ez garantálta a kínált áruk legmagasabb minőségét.

Ma a szövetségi szintű állatkert-piacok csoportja, a "Le'Murrr" az állattenyésztési cikkek hálózatának kiterjedt hálózata Oroszországban, és a Le'Murrr-ról elnevezett franchise-t a "Top 100 franchise in Russia" független minősítés tartalmazza. A Le'Murrr ™ 200 állatkereskedést tömörít Oroszország 43 városában.

A FRANACHIZÁSRÓL.

A "Le'Murrr" piacvezető a kedvtelésből tartott termékek területén, kiskereskedelemmel foglalkozik az Orosz Föderáció területén, földrajzi jelenlétével és Szentpétervárról Petropavlovszk-Kamchatsky felé történő terjeszkedésével. Az önálló kiskereskedelmi kiskereskedelemben folytatott üzletmenet sikere és aktívan fejlesztett tapasztalata hozzájárul ahhoz, hogy az ajánlatot nyereséges vállalkozás és magas jövedelemmel rendelkező üzleti modell segítségével használják fel.

A kisállatiparban tevékenykedő társaság nyereséges és fenntartható vállalkozássá válik, ha aktív pénzforgalmi rendszert biztosít.

A Le'Murrr céggel való interakció egyszerű és kényelmes kezdet, minimális befektetés, kiváló minőségű és fenntartható nyereség, magas szintű rendszerminőség és a franchise-adó támogatása az együttműködés minden szintjén és szakaszában.FotókTetszett ez az ajánlat?


Oszd meg barátaiddal, vagy mentsd el magadnak az oldal címétSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz