1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Autó alkatrészek crumbs arrow
Franchise. RészletekHolnap

Franchise. RészletekHolnap

firstKezdeti díj: 2500 $
moneyBeruházás szükséges: 880 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 3
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 10
calendarA társaság alapításának éve: 1991
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2019
firstKategória: Autó alkatrészek, Autóalkatrész üzlet, Autóalkatrészek online áruháza, Autóalkatrész -tároló külföldi autókhoz

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Cégünk az autóalkatrész -kereskedelem területén a piacon folytatott hosszú tevékenysége során rengeteg tapasztalattal és készségekkel gazdagodott ebben az aktívan növekvő szegmensben.

Külön programot hoztunk létre az ügyfelek vonzására és megtartására, a szakemberek kiválasztására és kiképzésére, hogy a bevásárlóközpontban a tervezett elvek szerint cselekedjenek, elsajátítsák az értékesítési tevékenységek koncepcióját, közös márkanév alatt szinkronizálják a termékek és szolgáltatások komplexumát.

Képesek vagyunk és szívesen megosztjuk tapasztalatainkat, sikereinket és készségeinket azokkal, akik franchise -tagok akarnak lenni. Valójában meglehetősen ígéretes, növekvő jövedelem, érdekes típusú üzlet, emberekkel való találkozás.

Automatikus autóalkatrész -keresőmotor, amely képes a forráskódhoz hasonló termékek kiválasztására.

Az összes áruházlánc vállalati megjelenése egy összeállított vizuális kép a cégről, amely hozzájárul az elismerés fokozásához és általában kellemes benyomást kelt. A márka logójának kidolgozásától a belső berendezésig általános stílusban és színösszeállításban készül.

Minden franchise -vevő számára külön megoldást készítünk a 3D modell egyedi megközelítésével, az Ön kiskereskedelmi tervének elve alapján, DETALIZAVTRA vállalati formában.

Részünkről releváns tájékoztató anyagokat biztosítunk, képzési csoportos foglalkozásokkal, magasan specializált edzőktől, elmerülve az autóalkatrész -üzletek működésének alapelveiben.

A franchise -tulajdonosok képzést és szakmai gyakorlatot szereznek a BMW gyárban, Bajorország - München szívében.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz