1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Sportruházat üzlet crumbs arrow
Franchise. ELŐRE

Franchise. ELŐRE

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 15800 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 12
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 5
homeFranchise-egységek száma: 65
calendarA társaság alapításának éve: 2003
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2010
firstKategória: Sportruházat üzlet, Sportruházat online áruház

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

ELŐRE.

- márka ruhák készítésére olyan emberek számára, akik lendületesek a vezetéshez és a sporthoz. Mi vagyunk az elsődleges orosz sportmárka alkotói, szinkronizáljuk a legjobb divatmesterek (tervezők) és a sportcsoportok szakembereinek képességeit. Feladatunk a határok bővítése és az értékek megőrzése, miközben megtartjuk a ma releváns minőségi és népszerűsített irányokat. A FORWARD 2003 -ban alakult. Az FSBI "Oroszországi Nemzeti Csapatok Sportképző Központja" sportmestereinek ruháit gyönyörű és kiváló minőségű felszerelésekkel támogatja, a szervezet népszerű és költséghatékony a sportban. 2007. december 3 -án dobták piacra az általános fogyasztásra alkalmas sportruházat első változatát. Ugyanebben az évben a címen: st. Kazakova, 18, 8. évf. - megnyílt a FORWARD zászlóshajó ruházati üzlet.

A FORWARD sportstílusát oroszok, moszkvai tervezők alkották meg. Ma ennek a márkának a termékeinek nagy nevét 4 sor képviseli: Equipment, GOLD, Sport fashion és Fitness. Hagyományosan 2 kollekció készül szezonálisan (télen és nyáron). A fő gyártóegység Oroszországban, Tver városában található. A gyár 250 alkalmazottat foglalkoztat.

2010 óta a szervezet franchise program keretében működik. Ma egész Franciaországban 65 franchise üzlet működik. A franchise nyújtása kedvező feltételekkel és ajánlatokkal történik.

A munkatevékenység megosztott fókusza a nagykereskedőkkel és a vállalati vevőkkel való együttműködés. Rugalmas ajánlatok a kereskedelemhez, promóciós termékek biztosítása, egyéni menedzser és a szükséges dokumentumok végrehajtása - ez a FORWARD -val való interakció fő elve.

A szervezetet az orosz paralimpiai csapat beszállítója képviseli, aki partnerként és finanszírozóként képviseli számos sportszövetséget, rendezvényt, valamint különböző típusú sportágak szakmai és amatőr csoportjait.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz