1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Sportruházat üzlet crumbs arrow
Franchise. ELŐRE

Franchise. ELŐRE

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 15800 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 12
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 5
homeFranchise-egységek száma: 65
calendarA társaság alapításának éve: 2003
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2010
firstKategória: Sportruházat üzlet, Sportruházat online áruház

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

ELŐRE.

- márka ruhák készítésére olyan emberek számára, akik lendületesek a vezetéshez és a sporthoz. Mi vagyunk az elsődleges orosz sportmárka alkotói, szinkronizáljuk a legjobb divatmesterek (tervezők) és a sportcsoportok szakembereinek képességeit. Feladatunk a határok bővítése és az értékek megőrzése, miközben megtartjuk a ma releváns minőségi és népszerűsített irányokat. A FORWARD 2003 -ban alakult. Az FSBI "Oroszországi Nemzeti Csapatok Sportképző Központja" sportmestereinek ruháit gyönyörű és kiváló minőségű felszerelésekkel támogatja, a szervezet népszerű és költséghatékony a sportban. 2007. december 3 -án dobták piacra az általános fogyasztásra alkalmas sportruházat első változatát. Ugyanebben az évben a címen: st. Kazakova, 18, 8. évf. - megnyílt a FORWARD zászlóshajó ruházati üzlet.

A FORWARD sportstílusát oroszok, moszkvai tervezők alkották meg. Ma ennek a márkának a termékeinek nagy nevét 4 sor képviseli: Equipment, GOLD, Sport fashion és Fitness. Hagyományosan 2 kollekció készül szezonálisan (télen és nyáron). A fő gyártóegység Oroszországban, Tver városában található. A gyár 250 alkalmazottat foglalkoztat.

2010 óta a szervezet franchise program keretében működik. Ma egész Franciaországban 65 franchise üzlet működik. A franchise nyújtása kedvező feltételekkel és ajánlatokkal történik.

A munkatevékenység megosztott fókusza a nagykereskedőkkel és a vállalati vevőkkel való együttműködés. Rugalmas ajánlatok a kereskedelemhez, promóciós termékek biztosítása, egyéni menedzser és a szükséges dokumentumok végrehajtása - ez a FORWARD -val való interakció fő elve.

A szervezetet az orosz paralimpiai csapat beszállítója képviseli, aki partnerként és finanszírozóként képviseli számos sportszövetséget, rendezvényt, valamint különböző típusú sportágak szakmai és amatőr csoportjait.FotókTetszett ez az ajánlat?


Oszd meg barátaiddal, vagy mentsd el magadnak az oldal címétSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz