1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Tapéta crumbs arrow
Franchise. OBOI.RU

Franchise. OBOI.RU

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 44000 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 18
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 11
homeFranchise-egységek száma: 0
calendarA társaság alapításának éve: 2006
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2021
firstKategória: Tapéta, Tapétabolt

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

A társaságról.

Általános szabály, hogy a tapéta kiválasztásakor az emberek számos problémával szembesülnek, amelyek mindenkit kimerítenek. A háttérképeknek ma nagy neve van: bármilyen ízléshez, színösszeállításhoz, költségvetésből elérhető, stb. Valaki számára a legjövedelmezőbb az, ha az ujjával a legelső típusú harcra mutat, optimalizálva az időt és az anyagi erőforrásokat. Biztosan azok, akik még nem látogatták meg az OBOI -t. RU.

Végül is az OBOI -ban. RU a tapétacég 14 éves működése során, felismerve, hogy nem lesz lehetőség a 100 ezredik lehetőség közül választani. Ezért választották a legsikeresebb és legszebb kollekciókat: minőség, design, stílus és zseb tekintetében.

Ennek megkönnyítése érdekében minden tanácsadó elsajátítja a tapéták technikai kiválasztásának készségeit. Elég, ha néhány kérdésre válaszol az eladóknak, és azonnal 2-3 megfelelő típust kínálnak.

Új típusú tapéták kiválasztásakor gyönyörű és divatos belső teret választ, új életet a falainak. kiválasztásakor érdemes figyelembe venni néhány tényezőt, amelyek hangsúlyozzák az előnyöket és elrejtik a hátrányokat.

OBOI. A RU nem csak háttérkép. Hatékony és kényelmes választás a gyönyörű belső tér és a kiváló minőségű dizájn otthonában, üzletében, helyiségében.

Az OBOI -nál vagyunk. A RU alaposan átgondolja, megvitatja és előírja.

Rendszeresen publikálunk cikkeket az oldalon a tapétákról, a design bemutatásáról, és ennyi, új elemek megvitatásáról stb.

Iratkozzon fel a frissítésekért! Azonnal elküldjük a tanácsadóink által használt háttérképek megfelelő kiválasztására vonatkozó utasításokat.

Ezenkívül elérhető az élő ismerkedés, a rendelkezésre álló lehetőségek elemzése. Weboldalunkon sok érdekes információ található a háttérképekről.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz