1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Kereskedelmi crumbs arrow
Franchise. BELLEHOME

Franchise. BELLEHOME

firstKezdeti díj: 5000 $
moneyBeruházás szükséges: 26000 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 12
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 27
calendarA társaság alapításának éve: 2003
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2015
firstKategória: Kereskedelmi, Kereskedelmi vállalat, A megvalósításhoz, Áruk, Árucikk

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

A PILLANATBAN VAGYUNK.

A BELLEHOME cég 15 éves kereskedelmi, gyártási tevékenysége során a legmagasabb osztályú lakástextilt gyártja.

A BELLEHOME egy orosz gyártmányú márka, amely kiterjedt kiskereskedelmi láncokkal rendelkezik, és az Orosz Föderáció területén működő online áruházon keresztül működik. A vállalat a gyártási rész szakterületén és ágynemű, egyéb szükséges kiegészítők, frottír termékek és fürdőszobai termékek értékesítésén alapul.

A szervezet közvetlensége a termelési típus minden szintjének biztosításán alapul, elkezdi tanulmányozni a vásárlók aktuális igényeit, kialakítást készít, figyelembe véve a gyártási részt, promóciós tevékenységeket végez, befejezve az áruk kiskereskedelmi értékesítésével. márkás üzletekben. Az elkészített stratégiai tervek lehetővé teszik a versenytársak és a közvetítők kizárását, ezáltal optimalizálva az összegeket az áruk költségeinek kiszámításában, és végül segítenek az ügyfeleknek abban, hogy megfizethető áron vásároljanak exkluzív terméket.

A vállalat minden évben részt vesz különböző kiállítási rendezvényeken, új és modern trendeket kínál, lépést tart az idővel, és gazdag választékot állít elő új termékekből, figyelembe véve a modern trendeket - ez különbözteti meg a BELLEHOME -t a hazai fejlesztőktől.

A BELLEHOME népszerű, megfizethető és minőségi márka, személyes stílusával. Az új kollekciók kifejlesztésekor a termékeket korlátozott mennyiségben állítják elő, lehetővé téve az ügyfelek számára, hogy egyedi anyagokat és kiváló minőségű termékeket vásároljanak, amelyeket egy márkaszalonban vagy egy online áruházban értékesítenek. A BELLEHOME fő célja az ügyfelek igényeinek kielégítése minőségi ágyneműtermékek és kiegészítők biztosításával, amelyek biztosítják a kényelmes és édes alvást, javítják az életminőséget és a pihenést.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni
arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz