1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Hús crumbs arrow
Franchise. Pavlovskaya csirke

Franchise. Pavlovskaya csirke

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 13000 $
royaltyRoyalty: 1 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 6
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 90
calendarA társaság alapításának éve: 1965
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2011
firstKategória: Hús, Húsfeldolgozó üzem, hentesbolt

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

A szervezetünkről, a szervezet preferenciáiról és küldetéséről, valamint azokról az értékekről, amelyekhez ragaszkodunk.

1965 óta valósítjuk meg a minőséget, amire saját világos hagyományaink vannak. Július 1 -jén nyitottuk meg, az említett évben, amikor az utóbbiak állatait letelepítették a Taremskaya baromfitelep üzleteibe, amely akkor az azonos nevű szovjet gazdaság része volt. Már akkor is 201 szakember volt a dolgozók száma a dolgozók intézményén belül. 50 évvel később 150 teljes jogú csapattagunk van, akik kiváló minőségű termékeket készítenek, a Pavlovskaya Kurochka márkát használjuk. Üzemünk dinamikus fejlődésnek van kitéve, mert folyamatosan modernizáljuk a technológiát, folyamatosan kölcsönhatásba lépünk a választékkal, frissítjük, keressük a földrajzi terjeszkedést annak érdekében, hogy minél több terméket értékesítsünk. Termékeink minősége már hagyomány, márkánk, valami, ami évek óta változatlan, ez az egyik legfontosabb előnyünk.

A mi célunk.

az, hogy olyan műveleteket hajtson végre, amelyek sokféle ízzel töltik meg az életét. Általában az emberi tevékenységek energiaforrásaként tartják számon, az úgynevezett erőforrást a szervezet számára, amely megújuló bázison alapul. Ha többet szeretne megtudni a csirkehúsról, akkor ez egy kiváló minőségű eszköz, amely lehetővé teszi különféle kísérletek elvégzését kulináris formátumban, mivel nincs kifejezett illata, és minden fűszert felszívhat. különös következetesség. Ezenkívül a csirkehús pótolhatatlan fehérje-, egyéb anyag-, fehérje- és vitaminforrás. Azok az emberek, akik csirkét esznek, mindig nagy megelégedést kapnak az ételeiktől, persze, ha azt normál módon főzik. Az étel arra is alkalom, hogy barátokkal találkozzunk, együnk, üljünk, megbeszéljük a múltat, gondoljunk a kilátásokra. Lehetőséget adunk arra, hogy megértsük, hogyan működik az étel, például a különböző nemzetek megosztják kultúrájukat az ételeken keresztül. És igyekszünk folyamatosan új receptek kereséséhez folyamodni, hogy a fogyasztók mindig elégedettek legyenek amiatt, hogy élvezik a kiváló osztály ízét, és leírhatatlan élvezetet kapnak az ételektől.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz