1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Örmény étterem crumbs arrow
Franchise. Adjikinezhal

Franchise. Adjikinezhal

firstKezdeti díj: 20000 $
moneyBeruházás szükséges: 400000 $
royaltyRoyalty: 4 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 18
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 2
homeFranchise-egységek száma: 6
calendarA társaság alapításának éve: 1998
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2016
firstKategória: Örmény étterem, Vendéglátás, Egy étterem, Közétkeztetés, Étterem és kávézó

Városi franchise
Városi franchise

Az Adjikinezhal márka.

Ha eljön hozzánk, egy hatalmas, hangulatos és nagyon vendégszerető lakásban találja magát.

Az "Adjikinezhal" márka képviseli az éttermek üzletágát, amely a kaukázusi irányra összpontosít, és olyan hangulatot és hangulatot teremt, amelyet a Kaukázusban találhat, mert ott szokás teljesen új szinten találkozni a vendégekkel. Azonnal egy festői udvaron találja magát, egy hatalmas asztalhoz ül, ahol finom illatú kebabot, a legfrissebb termékeket, sőt természetes eredetű sajtot is élvezhet. Kóstolnia kell a lepénykenyereinket is, ezek mindig forróak, mivel kifejezetten az Ön számára készítjük el őket.

Belső dekoráció.

A KIAN építészeti iroda részt vett a helyiségeink tervezési projektjének létrehozásában - ez a legjobbak képviselője.

az Orosz Föderáció területén iskolák a helyiségek tervezésére.

Olyan jól megterveztük a személyes teret, hogy minden vendég szabadon elférjen és remekül érezze magát. Az étterem belsejében lévő zónák biztosítják a magánéletet, miközben élénk légkört élvezhetnek beltéren. Nyugdíjba vonulhat, és teljes nyugalomban élvezheti a kellemes kaukázusi motívumokat, ha egy másik zónába megy.

Az előkelő belső tér nagyon kényelmes. A hozzád érkező fogyasztók leírhatatlan élvezetben részesülnek, míg a belső teret úgy alakították ki, hogy a lehető legtöbb látogató férjen hozzá, mert akkor magas szintű jövedelemhez juthatsz az elvégzett tevékenységekből.

Soha nem spórolunk az adagokkal.

- ez a mi specialitásunk, versenyelőnyünk és megkülönböztető jellemzőnk. A szokásos összeget számítjuk fel, de a látogató nem hagyja éhesen, megeszi, és ismét nagy mennyiségű, kiváló minőségű grúz ételt szeretne élvezni versenyképes áron.

Nem korlátozódunk egyetlen különleges konyhára sem.

... A kaukázusi népek közül a grúz konyhára, az üzbég ételekre, az azerbajdzsáni kebabokra, az örmény húsételekre és még sok másra figyelünk, amelyek élvezhetők, és amelyek népszerűek a nagyobb Kaukázus területén. Élő tüzet használunk, jó pörkölést végzünk, míg a kebab lédús marad. Élvezheti a kebabot is. A házi készítés tisztelete lehetővé teszi, hogy megértsük, mi az igazi íz, különösen ajánljuk a friss fűszernövényekkel meghintett sajtokat. Kézzel formáljuk a tésztát, és kiváló minőségű ételeket készítünk, amelyek segítenek a leírhatatlan ízek élvezetében. Például kipróbálhatja a khinkali -t. Kiváló minőségű húsokból készült lédús darált hússal vannak tele, minden egyedülállóan friss. Fűszereket is használunk, amelyek egyedi aromát biztosítanak.

A töltelék a konyhánk egyik jellemzője, nagyon kísérletező emberek. Bármely genatsvale, aki vendégként érkezik hozzánk, elvtársainkká válik, kiváló minőségű khinkalit, friss húst, akár tenger gyümölcseit vagy csirkét is élvezhet, különleges grúz vagy örmény forgatókönyv szerint elkészítve. Kipróbálhatja a khachapurit, az üzbég konyhát, az azerbajdzsáni ételeket, amelyek nem hagynak közömbösen. Lépjen kapcsolatba szakácsunkkal, és hagyományos recepteket fog adni. Ugyanakkor szeretjük a kis chipset, amit akkor is értékelni tud, ha élvezi ételeinket. Konyhánk igazi. Folyamatosan erre törekszünk - a márka fenntartása érdekében mindig csak kiváló minőségben járjunk el, az eredeti receptnek megfelelően, nincsenek borzalmas ételeink. Úgy tűnik, elmerült a Kaukázuson át tartó utazásban, megfigyelte Örményország kiterjedését, élvezte Grúzia és Azerbajdzsán hegyeit, ízletes pilafot kóstolhat Üzbegisztánból. Mindezt akkor kapja meg, ha érzi minden hangulatunkat és vendégszeretetünket, eredetileg meleg országokból. Sikerült, meg tudtuk csinálni, és Ön is, ha kapcsolatba lép városában található exkluzív márka képviselőinkkel.

A szervezet hivatalos képviselője és vezetője, Alexander Vitiugov.Fotók

Franchise. Adjikinezhal. Videó bemutató

Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz