1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Jogi szolgáltatások crumbs arrow
Franchise. Jogi Üzleti Csoport

Franchise. Jogi Üzleti Csoport

firstKezdeti díj: 6000 $
moneyBeruházás szükséges: 12000 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 4
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 200
calendarA társaság alapításának éve: 2013
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2015
firstKategória: Jogi szolgáltatások, Ügyvédi Iroda

Városi franchise
Városi franchise
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Üzleti franchise-ok
Üzleti franchise-ok

Jogi Üzleti Csoport (LBG).

Jogi Üzleti Csoport (LBG).

egy olyan szervezet, amely jogi kérdések kezelésére szakosodott, miközben üzleti tevékenységet folytat, miközben magas jövedelemre tesz szert.

Az üzleti csoport márkáján belül a fő célt követjük - a jogi folyamaton belül a szabványosítás maximális színvonalát akarjuk elérni. Segítünk a professzionális jellegű problémák megoldásában. A szervezetekkel, ügyfelekkel való kommunikációban és azok segítésében igyekszünk optimalizálni azoknak a legális vállalkozóknak a kiadási oldalát, akikkel szerződést kötünk. Ugyanakkor a szervezetünkkel folytatott interakció keretében az ügyfelek lehetőséget kapnak a megfelelő menedzsment döntések meghozatalára a tevékenység minden területén, a marketingtől és az értékesítéstől az optimalizáláson, az üzleti folyamatok automatizálásán, az ellenőrzési funkciókon, a vezetési számvitelen és egyéb tevékenységeken keresztül amelyek az üzleti tevékenységhez kapcsolódnak.

Szervezetünk munkájának magas színvonalú eredményeként Ön, mint ügyfelünk, élvezni fogja, hogy a költségeket veszteség nélkül a lehető legnagyobb mértékben optimalizálták. Ezenkívül vállalkozása növekedni fog a jövedelmezőség szempontjából, ráadásul szinte minden kiadást optimalizálunk, például azt a pénzt, amelyet korábban ügyvédekre, könyvelőkre, kiszervezési szolgáltatásokra és saját személyzetünkre költött. Mindezt kiváló minőségű optimalizálásnak vetik alá. Ennek eredményeként, ha élvezi az optimalizálást, csökken a tevékenységek költsége, miközben még jövedelmezőbben nyújthatja azokat a szolgáltatásokat, amelyekre korábban specializálódott.

Mit csinálunk?

Először is segítünk az ügyfelek áramlásának beállításában, hogy minden alkalmazottja megkapja a feldolgozási kérelmeket, és legyen dolga. Ezek reklámtevékenységek, marketing eszközök, amelyeket az ügy ismeretében használunk, és ennek köszönhetően az alkalmazás ára csökken, mindezt professzionális szinten tesszük, biztosítva Önnek a releváns alkalmazások folyamatos áramlását. Ugyanakkor lehetősége nyílik segítségünkkel, hogy modern promóciós módszerekkel hatalmas számú érdeklődőt vonzzon. Példaként a webhely -optimalizálást használjuk a keresőmotorok számára, hirdetések megjelenítését célozza meg a célközönség számára, fiókokat tart fenn és népszerűsít a közösségi hálózatokon, marketinggel foglalkozik e -mail címekre küldve, és más módszerekhez folyamodik, amelyeket nehéz azonnal felsorolni. Ezenkívül folyamatosan fejlesztjük és implementáljuk az információs termékeket annak érdekében, hogy az Ön végrehajtási szakemberei, jogi szolgálata és minden alkalmazott hatékonyan teljesíthesse kötelezettségeit.

Ügyfélkapcsolat -kezelő (CRM) rendszereket használnak az ügyfelekkel való interakcióhoz.

, amelyek lehetővé teszik e folyamat irányítását és teljes lefordítását az elektronikus formátum síkjába.

Személyesen foglalkozunk az Ön üzleti projektjével, megkeressük azokat a helyeket, amelyek akadályozzák a pénz növekedését, elemezzük az ügyfeleket, és a tanulmányozott információk alapján kész megoldást nyújtunk Önnek, amelyet csak cselekvésre kell alkalmazni.

Kik a szervezetünk ügyfelei?

Először is, a szolgáltatásokat tőlünk a jogi üzletben részt vevő szervezetek rendelik meg, például szabad ügyvédek, magángyakorlattal rendelkező ügyvédek. Ezenkívül ezek pénzügyi intézmények, választottbírósági és egyéb szakemberek, versenyek menedzserei, jogászszövetségek, jogi szolgáltatásokat nyújtó intézmények. Ezenkívül igénybe veheti szolgáltatásunkat, ha könyvelésre szakosodott. A közjegyzői iroda fogyasztóinkká válhat, maguk a közjegyzők, vizsgaszervezetek, értékelő cégek, tanúsító központok, könyvvizsgáló cégek stb.

A Law Business Group márka folyamatosan törekszik a terjeszkedésre, új irányokat tár fel a legális marketing, jogi tevékenység keretében. Elkötelezettek vagyunk a folyamatos reklámozás iránt, ügyfeleket keresünk, ráadásul kifejezetten leírhatja az Ön által értékesített szolgáltatást, és kész ügyfeleket hozunk, akik biztosan vásárolni fognak Öntől, ha kompetensen együttműködik velük. és szakmailag.

Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz