1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Számviteli szolgáltatások crumbs arrow
Franchise. Iktin csoport

Franchise. Iktin csoport

firstKezdeti díj: 8800 $
moneyBeruházás szükséges: 13000 $
royaltyRoyalty: 700 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 6
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 4
homeFranchise-egységek száma: 1
calendarA társaság alapításának éve: 2010
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: Számviteli szolgáltatások, Könyvelés

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

IKTIN CSOPORT.

Egy márka, amely összehozza az ökológiával és a dizájnnal foglalkozó tapasztalt szakemberek munkatársait. Szervezetünk jogászokat és menedzsereket is alkalmaz. Velük együtt rengeteg különböző ügyet hajtunk végre. Ennek eredményeként ez a testület egyesítve megtalálja a leginkább elfogadható megoldást, amelyet szinte bármilyen tevékenységi terület szempontjából kompetensen meg kell fontolni. Kiváló tapasztalattal rendelkezünk, és a legapróbb részletekre szabtuk a folyamatokat. A projektek végrehajtása során megérthetjük, hogyan lehet megoldani a legnehezebb problémát, még akkor is, ha azt további feltételek együttesen bonyolítják. Mi magunk tesszük, szervezetünk személyzetén belül, további szakértők bevonása és pénzfizetés nélkül. Minden a vállalaton belül marad.

Célunk, hogy a hozzánk forduló fogyasztó törzsvásárlóvá váljon. Ez a mi trükkünk - vonzunk embereket, ők velünk maradnak, miközben újak is érkeznek az ajánlásra. Érthető nyelven beszélünk hozzájuk, és készen állunk arra, hogy bármilyen modern alkalmazással és programmal lépjünk kapcsolatba. A messengeren keresztül kapcsolatba léphet velünk. A mesterséges intelligencia is népszerű nálunk, mert automatizálja a tevékenységeket, és hatékonyabban kezdjük teljesíteni kötelezettségeinket, mint korábban, amikor az emberek fizikai munkát alkalmaztak.

Információ a cég vezetőjétől.

Üzleti projektek tulajdonosai és vezetői, Andrei Choven vagyok, örömmel mutatkozom be. Olyan üzleti projektek megvalósítását ajánlom Önnek, amelyek nagy valószínűséggel megfelelnek Önnek. Hosszú ideig dolgoztam a környezetvédelmi iparban. Még 2008 -ban kezdtem. Ami a környezetvédelmi dokumentációt illeti, a jóváhagyás szinte örökké tarthat. Ezt tapasztalatból tudtam meg, miután a gyakorlatban tanulmányoztam e tevékenység minden aspektusát. 2008 -ban eszembe jutott, hogy a környezetvédelmi hatóságok sajátos objektumok. Tudnia kell, hogyan léphet kapcsolatba velük. Végül is ezt az üzletet akár minőségi szolgáltatássá is alakíthatja, amely szolgáltatásokat fog nyújtani, és ezzel jó pénzt kereshet. Ekkor hoztam létre a szervezetemet. A megfelelő profilú kapcsolataim voltak, sikerült szakértői csapatot összeállítanom, és ezek az emberek úgyszólván különböző oldalakon dolgoztak, mintha szemben állnának egymással. Ennek eredményeként tudják, hogyan épül fel a folyamat, mert belülről sikerült tanulmányozniuk, ezért tudják, mit kell tenni. Csapatom támogatásával megtanultam kompromisszumokat találni, megtanultam, mit kell tenni. Mindez lehetőséget biztosított számunkra a hatékony interakcióra, hiszen belülről tanultuk meg a folyamatokat, és a csapat mindkét ellentétes oldal képviselőiből állt.

Állandó munkaterhelésünk van. Ebben a pillanatban szakembereink különböző jóváhagyásokat hajtanak végre, nehéz akadálypályákat teljesítenek. Jelentéseket készítenek, kölcsönhatásba lépnek mindkét féllel, koordinálnak, kommunikálnak a környezetvédelmi hatóságok képviselőivel, használják informális kapcsolataikat. Ha például bírságot, parancsot vagy más szankciót kapott a kormányzati szervektől, akkor fel kell vennie velünk a kapcsolatot. Nemcsak a jóváhagyási szakaszban tudunk segíteni. Általában készen állunk egy kulcsrakész projekt végrehajtására az elejétől a végéig - Ön csak fizet egy bizonyos összeget, ami egyáltalán nem kritikus. A sikeres munka tízéves időszaka alatt sikerült sikeres szervezetté válnunk. Ezen kívül számos lenyűgöző és befolyásos szervezet támogatását szolgáljuk az Orosz Föderáció területén. Ha ilyen segítségre van szüksége, például jóváhagyásra, egy teljes projekt megvalósítására vagy más elemekre van szüksége, forduljon hozzánk tanácsért. Örömmel nyújtunk minden szükséges segítséget.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz