1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Gyors kaja crumbs arrow
Franchise. Orosz étvágy

Franchise. Orosz étvágy

firstKezdeti díj: 1350 $
moneyBeruházás szükséges: 13500 $
royaltyRoyalty: 4 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 18
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 500
homeFranchise-egységek száma: 0
calendarA társaság alapításának éve: 1998
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2000
firstKategória: Gyors kaja, Gyors kaja, Gyorsétterem kávézó, Gyorsétterem, gyorskaja

Városi franchise
Városi franchise
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kis vállalkozás
Kis vállalkozás
Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Információ a szervezetről.

"A vágyak előrejelzése, az ízlés folyamatos fejlesztése és javítása - időt és energiát adunk az aktív élethez."

- tevékenységünket jellemző idézet. Az Russian Appetite egy franchise, egy vállalatcsoport, amely a leghatékonyabb és legfejlettebb gyártó, valamint a közétkeztetéssel foglalkozó beszállító, amely ténylegesen uralja a Fekete -közép -régió piacát. A lakosság kiváló minőségű termékeket kap. Kizárólag használjuk.

természetes alapanyagok, mesterséges tartósítószerek, helyettesítők és színezékek teljesen kizártak, ezt nem használjuk. 20 évig.

sikeres tevékenység.

szervezetünk termékei egy márkás típus tetszenek a fogyasztónak, lehetővé teszik számára a meglepetést, sőt kellemes meglepődni. A választék kiváló minőségű, a termékeket megfizethető áron értékesítik, ami szervezetünk előnye. Hatékonyan és sikeresen hajthat végre irodai tevékenységeket a voronyezsi piacon, mi biztosítjuk a szükséges segítséget.

Szervezetünk 1998 óta működik. Első éttermünket "Gulliver" -nek neveztük el, a szervezet már régen megnyitotta. 2000 -ben bővítette kínálatát, új projektet indított. Az orosz étvágy nevű gyorséttermi kioszk volt. 2003 óta aktívan fejlesztünk, létrehoztunk egy saját üzemet, amelyet "Vermicelli" -nek neveztek el. 2005 -ben új üzemet indítottunk, ezúttal Voronyezsben. Élelmet teremt. Ez egy nagyon nagy vállalkozás, vezető szerepet tölt be az Orosz Föderáció Közép -Fekete Föld régiójának iparában. A kormányzó nagyon jól értékeli az üzemet, a voronyezsi régió hatóságai minden lehetséges segítséget megadnak nekünk, támogatást kapunk és aktívan fejlődünk.

A vállalatcsoport "Orosz étvágy" 2008 -ban kezdte túl a város határait, hogy folytassa a bővítést. Kiskereskedelmi üzleteket nyitunk országunk más városaiban, például Lipetsk városában és Novovoronezh városában. Már ott vannak a képviseleteink.

Napjainkban az "orosz étvágy" nevű szervezetünk erőteljes termelési vállalkozás. Ezek kulináris cukrászati termékek, ezeket saját kezűleg, a hálózatok használatával értékesítjük. Vannak nem álló kereskedelmi objektumaink az orosz Appetite márkanév alatt, valamint különböző típusú kávézók, köztük egy demokratikus intézmény, a Vermicelli.

Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz