1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Ruházati és lábbeli üzlet crumbs arrow
Franchise. URSUS

Franchise. URSUS

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 0 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 0
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 0
calendarA társaság alapításának éve: 2000
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: Ruházati és lábbeli üzlet, Munkaruha bolt, Ruházati és lábbeli online áruház

Nyisson meg egy franchise üzletet
Nyisson meg egy franchise üzletet

Az URSUS márkanév alatt álcázott ruházat értékesítési pontjának franchise -ja.

Az URSUS szervezet több mint 20 éves sikeres tevékenységet folytat, és hatékony fejlesztést hajtunk végre hálózatunk fejlesztésével. Különleges ruházatot, védőcipőt forgalmazunk. Kínálatunkban megtalálhatók a szabadtéri tevékenységekhez tervezett ruházat is. Jelenleg az URSUS márkanév alatt működő szervezetnek saját termelési ciklusa van, amely lehetővé teszi, hogy védőruházatot, álcázó ruházatot hozzunk létre. Mindezt mi magunk hoztuk létre. Ezenkívül van egy lábbeligyárunk is, amely a Scenda és DaveMarshall márkanevek alatt lábbelit gyártó szervezet tulajdonában van. Széles körben elfogadták a fogyasztókat, és már rajongótáboruk is van. A ruházati és lábbeligyártás területén végzett tevékenységünk során elértük azt a tényt, hogy ma az URSUS márkanév alatt gyárunk összes terméke felülmúlja az Orosz Föderáció piacának minden analógját. Érdemes figyelembe venni azt a tényt is, hogy az Orosz Föderáció területén gyártunk termékeket. Ebben az esetben elsősorban háztartási anyagokat használnak. Így a fogyasztó elvárhatja, hogy kiváló minőségű, jó fogyasztói tulajdonságokkal rendelkező árut kapjon szervezetünktől, miközben nagyon kedvező árat fizet.

Mit kaphat szervezetünktől, ha Ön a forgalmazónk?

Először egy teljesen tesztelt és készen álló üzleti modellt biztosítunk, amely 60% -os kereskedelmi árrést biztosít. Használhatja felismerhető URSUS nevű márkánkat, ami nagyon előnyös, hiszen már elnyertük a fogyasztók szeretetét és bizalmát. A vásárláshoz speciális formátumú nagykereskedelmi árakat biztosítunk. Ezen kívül rendszeresen támogatjuk Önt a marketingben és a reklámokban. Az eladók képzése folyamatosan zajlik, minden lényeges információt megadunk. Képes lesz saját nagykereskedelmi értékesítési csatornáját kifejleszteni régiójában. De az előnyök listája nem korlátozódik erre. Boltját bemutathatja a www. ursus. ru. Egyéni feltételeket is biztosítunk szervezete számára. Minden attól függ, hogy milyen típusú partnerséget választ. Segítünk létrehozni saját internetes projektjét, amely az URSUS márkanév alatt a teljes készlet értékesítését végzi.

Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz