1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Gumiabroncsok crumbs arrow
Franchise. VIANOR

Franchise. VIANOR

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 10500 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 10
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 250
homeFranchise-egységek száma: 600
calendarA társaság alapításának éve: 1995
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2005
firstKategória: Gumiabroncsok, Gumiabroncs, Gumiabroncsok és kerekek boltja

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

A kissé népszerű és modern Vianor vállalat a legnagyobb gumiabroncs -értékesítési hálózatnak számít az északi országokban, beleértve Oroszországot és a Balti -tengert. A Nokian Tyres a múlt század vége óta sikeresen megvalósította ezt a hálózatot, amellyel összefüggésben húsz éve erős piaci jelenlétet és több ügyfél -toborzást ért el, új területeket szerezve az elérhető szolgáltatások körének bővítése. Meg kell jegyezni, hogy a vállalat nagyobb mértékben betartja a kívánt státuszt a kényelmes formátumú szolgáltatásokhoz.

Vianor: információ digitális kísérettel és tényleges elérhetőséggel.

Részletesebben, egy lényeges lista szerepel a Vianor oldalak jelenlétében. Ezek a mutatók azt jelzik, hogy a megfelelő sorrendben van kilátás az idő által tesztelt információk beérkezésével, ezért Skandinávia, a balti államok, a FÁK, az EU és az USA is bekerült a kínálatba.

Oroszország hatalmas területein megtalálható a népszerű Vianor márka, amely 2005 óta létezik. A legelső üzletet egy olyan városban nyitották meg, mint Rostov-on-Don, és 10 évvel később ez a szám elérte a 396-ot. Ezek a számok a Vianort felvették az országok legígéretesebb gumiabroncs üzletének listájára.

Azt kell mondani, hogy a Vianor jelenlétében 2019 -re vonatkozó üzletek listája jelentősen megnőtt, mivel már kiderült, hogy több mint 340 fiókot jelez.

2016 óta számos listát számoltak az 1 475 körzet régiójában, a listára Vianor került. Ezzel kapcsolatban 16 értékesítési pont 2 új fiókot indított Oroszországban egy bizonyos időszakra. Ebben a kompozícióban tudta folytatni a Vianor személyes szorzásának létrehozását a 2014-2015-ös időpontok rossz időszakában, a népszerű piac ütemének növekedésével.

Kiderült, hogy 1176 fióktelepet hoznak létre, amelyek a partnerek tulajdonát képezik, és amelyek kapcsán 195 Vianor divízió a Nokian Tyres eszközeinek része. Az új Vianor -projektek iránti aktív keresletet három ponttal hasonlítják össze, mint például: a projekt jelentős nyereséges része, a raktárból származó áruk listája iránti állandó kereslettel, valamint a franchise -szolgáltatások fejlett összetételével, bevonásával kidolgozott árak, amely egy rugalmas árpolitika, a rendelkezésre álló szállítási szabad formában, és egy összeállított rendszer, amely működik az egyes központok a szétválás.

2015 óta 1635 főállású kollégák száma nőtt a Vianor abroncsok használatával.

A szükséglet mennyiségen és minőségen alapul.

A Vianor abroncsrészlegének meglévő listája teljes mértékben megfelel a kívánt állapot minden paraméterének, függetlenül attól, hogy a Nokian Tyres cselekszik -e. A rendelkezésre álló ágak vállalati identitást jelentenek, az autók készletének változatos választékával. A gumiabroncsok irányválasztékán kívül a Vianor különféle készletekkel rendelkezik tárcsa, akkumulátor, ablaktörlő stb. A bolti szolgáltatások jelenlegi formátuma eltér a gumiabroncsok cseréjétől a gumi speciális tárolásáig.

Ezzel kapcsolatban a Nokian Tyres továbblép. 2015 -ben az 59 alkatrészlista nagyszámú műhelyét áthelyezték a Vianor divíziókba. Ez az oka annak, hogy az előléptetett hálózati ág helyei első osztályú státuszt érnek el, olajtöltési szolgáltatásokkal és a gumiabroncs összetételének megváltoztatására vonatkozó eljárással, valamint nagyszabású integrált megközelítéssel, autószerviz formájában. Eddig a változások meglátogatták az ilyen Vianor -oldalak helyeit, Finnországot, Skandináviát használva, de hamarosan az újítások Oroszország bevezetésével más országok speciális egységeit is elérik.FotókTetszett ez az ajánlat?


Oszd meg barátaiddal, vagy mentsd el magadnak az oldal címétSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz