1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Gumiabroncsok crumbs arrow
Franchise. VIANOR

Franchise. VIANOR

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 10500 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 10
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 250
homeFranchise-egységek száma: 600
calendarA társaság alapításának éve: 1995
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2005
firstKategória: Gumiabroncsok, Gumiabroncs, Gumiabroncsok és kerekek boltja

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

A kissé népszerű és modern Vianor vállalat a legnagyobb gumiabroncs -értékesítési hálózatnak számít az északi országokban, beleértve Oroszországot és a Balti -tengert. A Nokian Tyres a múlt század vége óta sikeresen megvalósította ezt a hálózatot, amellyel összefüggésben húsz éve erős piaci jelenlétet és több ügyfél -toborzást ért el, új területeket szerezve az elérhető szolgáltatások körének bővítése. Meg kell jegyezni, hogy a vállalat nagyobb mértékben betartja a kívánt státuszt a kényelmes formátumú szolgáltatásokhoz.

Vianor: információ digitális kísérettel és tényleges elérhetőséggel.

Részletesebben, egy lényeges lista szerepel a Vianor oldalak jelenlétében. Ezek a mutatók azt jelzik, hogy a megfelelő sorrendben van kilátás az idő által tesztelt információk beérkezésével, ezért Skandinávia, a balti államok, a FÁK, az EU és az USA is bekerült a kínálatba.

Oroszország hatalmas területein megtalálható a népszerű Vianor márka, amely 2005 óta létezik. A legelső üzletet egy olyan városban nyitották meg, mint Rostov-on-Don, és 10 évvel később ez a szám elérte a 396-ot. Ezek a számok a Vianort felvették az országok legígéretesebb gumiabroncs üzletének listájára.

Azt kell mondani, hogy a Vianor jelenlétében 2019 -re vonatkozó üzletek listája jelentősen megnőtt, mivel már kiderült, hogy több mint 340 fiókot jelez.

2016 óta számos listát számoltak az 1 475 körzet régiójában, a listára Vianor került. Ezzel kapcsolatban 16 értékesítési pont 2 új fiókot indított Oroszországban egy bizonyos időszakra. Ebben a kompozícióban tudta folytatni a Vianor személyes szorzásának létrehozását a 2014-2015-ös időpontok rossz időszakában, a népszerű piac ütemének növekedésével.

Kiderült, hogy 1176 fióktelepet hoznak létre, amelyek a partnerek tulajdonát képezik, és amelyek kapcsán 195 Vianor divízió a Nokian Tyres eszközeinek része. Az új Vianor -projektek iránti aktív keresletet három ponttal hasonlítják össze, mint például: a projekt jelentős nyereséges része, a raktárból származó áruk listája iránti állandó kereslettel, valamint a franchise -szolgáltatások fejlett összetételével, bevonásával kidolgozott árak, amely egy rugalmas árpolitika, a rendelkezésre álló szállítási szabad formában, és egy összeállított rendszer, amely működik az egyes központok a szétválás.

2015 óta 1635 főállású kollégák száma nőtt a Vianor abroncsok használatával.

A szükséglet mennyiségen és minőségen alapul.

A Vianor abroncsrészlegének meglévő listája teljes mértékben megfelel a kívánt állapot minden paraméterének, függetlenül attól, hogy a Nokian Tyres cselekszik -e. A rendelkezésre álló ágak vállalati identitást jelentenek, az autók készletének változatos választékával. A gumiabroncsok irányválasztékán kívül a Vianor különféle készletekkel rendelkezik tárcsa, akkumulátor, ablaktörlő stb. A bolti szolgáltatások jelenlegi formátuma eltér a gumiabroncsok cseréjétől a gumi speciális tárolásáig.

Ezzel kapcsolatban a Nokian Tyres továbblép. 2015 -ben az 59 alkatrészlista nagyszámú műhelyét áthelyezték a Vianor divíziókba. Ez az oka annak, hogy az előléptetett hálózati ág helyei első osztályú státuszt érnek el, olajtöltési szolgáltatásokkal és a gumiabroncs összetételének megváltoztatására vonatkozó eljárással, valamint nagyszabású integrált megközelítéssel, autószerviz formájában. Eddig a változások meglátogatták az ilyen Vianor -oldalak helyeit, Finnországot, Skandináviát használva, de hamarosan az újítások Oroszország bevezetésével más országok speciális egységeit is elérik.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz