1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Autó szervíz crumbs arrow
Franchise. Kerekeken

Franchise. Kerekeken

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 8800 $
royaltyRoyalty: 175 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 8
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 0
calendarA társaság alapításának éve: 2004
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2011
firstKategória: Autó szervíz, Tehergépkocsi szerviz, Önkiszolgáló autószerviz, Autó javítás, Autó javító, Teherautó javítás, SZÁZ

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Spektrum az online áruház gumiabroncsain és korongjain.

5000 gumiabroncs -modell áll rendelkezésre.

Az online áruház bevezetésével a szolgáltatások listájával a központ „On Wheels. ru ”jelentős mennyiségű gumiabroncs -választékkal látja el ügyfeleit autóalkatrészekkel egy olyan városban, mint Moszkva és a közeli régiókban. Az autó méretére, márkájára vonatkozó részletes választékkal, árképzési politika kiválasztásával, hogy teljes mértékben megfeleljen az ügyfél igényeinek. Ha a járművek részletes mérlegelésére van szükség, akkor a teljes műszaki funkciókkal, portfóliólistával és költségekkel rendelkező áruházi katalógusokat kell használni. Az online áruházat érintő nehéz helyzetek esetén azonnal kérjen szakképzett segítséget szakemberektől, akik segítenek a megfelelő gumiabroncs -választás kiválasztásában. Bizonyos mértékig kényelmes tényező, ha kilátásba helyezik a telefonos tanácsadást, valamint a levelezést vagy az internetet.

Van egy választék a különböző gumiabroncsokhoz, ahol lehetőség lesz megvizsgálni az import és a hazai gyártó opcióit, függetlenül az időtartamtól. Szükség esetén az eladás hitelből, az ügyfél kérésére is megoldható. Ha nyári gumiabroncsra van szüksége, akkor megfelelő kompozíciót kell megrendelnie az Internet segítségével, feltüntetve a márkát és adatait fizetéssel. Meg kell jegyezni, hogy nemcsak Moszkvában, hanem más régiókban is a Michelin, a NOKIAN, a Continental, a Yokohama és a Dunlop abroncsok aktív és népszerű márkák az értékesítési piacon.

Van egy lista a globális gyártók téli abroncsairól, egyedi választékkal, amelyet a vásárlók használnak. Azt kell mondani, hogy az árformátum ingadozik az online áruházban, a magas árak fokozatosan csökkennek a közepes és alacsony árrendszerben. Az ár nem mindig a siker kulcsa. Mivel az első árnyalat a megbízhatóság és a gumi hosszú távú használata lesz. A jelenlegi időszakban az ügyfelek a legnépszerűbb fejlesztőktől vásárolhatnak márkájú gumikat, valamint kerekeket bármilyen szállítási eszközhöz, Bridgestone, Michelin, Yokohama és Gislaved formátumban. Ezenkívül a BF Goodrich abroncsok széles választéka rendelhető az online áruházon keresztül. Kiváló minőségű gumi, gyorsan megérkezik, és rendelkezésre állnak olyan információk, amelyekre a vevőnek szüksége van.

Kerekek kerekeken.

Az On Wheels áruház szerves része. ru ”a lemezek listájává válik. A kiválasztási folyamat befejezéséhez adja meg a gép méretét és gyártmányát. Létrehozták az autóalkatrészek listáját-ezek krómozott, öntött, könnyen ötvözhető, kovácsolt kerekek. A katalógus egy speciális része fényképeket, a részletek teljes körű megjelölését és a kiválasztott lemez kiválasztását tartalmazza az ügyfelek számára szükséges mennyiségben. Van egy lista a nagyszabású fejlesztőkről, akik lemezeken dolgoznak, köztük Németország: Alutec, AEZ. Hazája kiterjedésében Japánból és Tajvanról vásárolhat lemezeket, beleértve Olaszországot és Oroszországot is. Van egy lista a Replica, ASW tartozékokról. A népszerű abroncsok és kerekek ígéretes árakon folyamatosan elérhetők a polcokon. Rendeléshez lépjen a „Kerekeken. RU ".

250 szolgáltatás van.

A különböző pótalkatrészek cseréjéhez szükséges skálapontok az On Wheels mellett találhatók. ru ", az autó 250 pozícióban történő szolgáltatásnyújtásával, bármilyen diagnosztika jelenlétével és a motor teljes cseréjével az autó sebességváltójával.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz