1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Diszkó crumbs arrow
Franchise. Nebar

Franchise. Nebar

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 105500 $
royaltyRoyalty: 880 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 12
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 7
calendarA társaság alapításának éve: 2008
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2014
firstKategória: Diszkó

Városi franchise
Városi franchise
Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Nyisson meg egy bárt egy hónap alatt, és keressen 800 000 orosz rubelt.

Előnyök, amelyeket a franchise -vevő kap, ha elad egy bárot a franchise -nál a szervezetünktől.

Az Orosz Föderációban már 9 pontot nyitottunk. Az átlagos megtérülési idő 11 hónap, néha még gyorsabb is. Üzleti modellünk 13 éve sikeresen működik, és nyereséges az azt végző vállalkozók számára.

NEBAR márka.

Jövedelmező üzleti projekt. Havi forgalmat biztosít 3000 fogyasztó számára. Egy intézmény megnyitásához mindössze 30 nap és alig egy év szükséges a megtérülési idő tekintetében. Ugyanakkor a jövedelmezőség legalább 20%. De egy másik előny az Orosz Föderáció területén a piaci szegmens alacsony versenyparaméterei. Ez egy teljesen kész és funkcionális üzleti modell, 13 éve nyereséges. Azokra az ifjúsági közönségekre koncentrálunk, akik képesek fizetni, marketinggel dolgozunk, felismerjük a fogyasztók vonzerejét, és ezáltal biztosítjuk a magas jövedelemszintet. Már teljesen elkészítettük az utasításokat és szabályokat az Ön számára, és rendelkezünk saját utasításokkal a tevékenység minden szakaszára és az indításra. Garantáljuk a jövedelmező befektetést, miközben kemény, hatékony toborzási modellt alkalmazunk, amely gyakorlatilag kizárja annak lehetőségét, hogy gátlástalan alkalmazottak csatlakozzanak a csapatához.

Mit kap, ha elad egy franchise -t bizonyos pénzért.

Egy üzleti projektet 30 napon belül megnyithat, és az teljes mértékben működőképes lesz. Ezt kulcsrakész nyitásnak hívják. Az intézmény megnyitásához beruházásokra van szükség. Lehetőséget kap arra, hogy kapcsolatba lépjen egy személyes kurátorral, és ő elkíséri Önt a tevékenység minden szakaszában, a megnyitástól az üzleti projekt megvalósításáig. A NEBAR emblémát használó promóciós típus védjegye alatt fog dolgozni. Ön lesz a szervezetünk teljes körű forgalmazója és hivatalos képviselője. Teljes körűen megkapja az összes információt arról, hogyan kell felépíteni egy vállalkozást, és hogyan kell végrehajtani egy folyamatot annak érdekében, hogy a NEBAR márkanév alatt bár megnyíljon és működjön. Megkapja a márkás exkluzív márkakönyvünket. Segítségével formálhatja vállalati arculatát, képes lesz díszíteni a belső teret. Segítségünkkel hatékonyan népszerűsítheti a létesítményt, és magas jövedelemhez juthat. Lehetőséget biztosítunk a márkás partik struktúrájának kiaknázására, művészeti csapatunk biztosítja a releváns információkat. Mindezt a NEBAR márkanév alatt szervezik. Segítünk és segítünk megtalálni a személyzetet, a legjobb emberekkel dolgozik együtt, akiket a piacon talál. Segítségünkkel lehetőséget kap egy befektetési terv kidolgozására, segítünk a költségvetés összeállításában, tájékoztatást nyújtunk. Segítséget nyújtunk, lehetőséget adunk a konzultációra. Képes lesz rendszeres látogatókkal dolgozni, és hatékony hűségprogrammal motiválni őket. Számítási diagramokat, technológiai megoldásokat és a diagramjainkat is biztosítunk, hogy ne kelljen bármit is kitalálnia. Már minden rendelkezésedre áll. Csak alkalmazni kell, az utasításainkat és egy kiváló menedzser tanácsait felhasználva.FotókTetszett ez az ajánlat?


Oszd meg barátaiddal, vagy mentsd el magadnak az oldal címétSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz