1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Autómosó crumbs arrow
Franchise. 150 bar

Franchise. 150 bar

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 8500 $
royaltyRoyalty: 5 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 10
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 38
calendarA társaság alapításának éve: 2019
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2019
firstKategória: Autómosó, Mosás, Önkiszolgáló autómosó

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Franchise információk.

A 150 báros céget 2019 -ben fejlesztették ki. Ma az önkiszolgáló autómosás egy új termék elismert formája: az autómosási folyamat rövidebb idő alatt, és olcsóbban történik. Az elismert vélemény szerint úgy vélik, hogy ezt a formátumú autómosót az utcán kell elhelyezni. Ez a stratégia egyedülálló az európai országokban. És ha Oroszországról beszélünk, akkor ez a lehetőség megfelelő egy kedvező nyári időszakban.

A 150bar utcai autómosókat elsősorban oroszoknak tervezték. 4 évig folytatták a technológiai eszköz és eszközök kifejlesztésének folyamatát, a 150 bar -os mosogató alkatrészeit teljesen kifejlesztették, amelyekkel kapcsolatban ez a stratégia népszerűvé és keresetté vált az ügyfelek körében.

Jelenleg az évszaktól függetlenül az autómosás folyamatát elvégezni kívánók egész csoportja kezdett sorba állni. Jelenleg 22 franchise -partner működik együtt velünk. A figyelmes ügyfelek legyenek az elsők, akik saját formátumú 150 baros autómosóba érkeznek. A különböző alapokból származó támogatás átvételével a nyereség 29 828 637 rubelt tett ki, és a 31. autómosót az egyszerűsített rendszer irányának 75% -ával nyitották meg, ahol 259 521 közlekedési erőforrás található.

Kilátások: Vállalkozás indítása. A munkavállalók különböző igényeinek és a feladatok összetételének megszüntetése; Bevált intelligens tervrendszer. A kidolgozott ügyfélszolgálati stratégia évi 100% -os jövedelmezőséget tart fenn; A formációkezelésben való részvétel kizárása. Egy mobilalkalmazás használata biztosítja a szükséges lehetőséget az autómosó akció formátumának távoli beállításához.FotókTetszett ez az ajánlat?


Oszd meg barátaiddal, vagy mentsd el magadnak az oldal címétSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz