1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Autó alkatrészek crumbs arrow
Franchise. AUTO3N

Franchise. AUTO3N

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 3000 $
royaltyRoyalty: 3 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 8
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 0
homeFranchise-egységek száma: 51
calendarA társaság alapításának éve: 2014
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2018
firstKategória: Autó alkatrészek, Autóalkatrész üzlet, Autóalkatrészek online áruháza, Autóalkatrész -tároló külföldi autókhoz

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Az így kapott "Auto3N Platform" egy innovatív informatikai termék, amely egyesíti az üzleti nyereség fejlesztésén dolgozó hálózati adaptációk listáját.

Az "Auto3N platformok" listája: A webhely auto3n. ru a fő formátumú információknak tekintendők, és az egyszerű keresési rendszernek köszönhetően lehetőség van a gép alkatrészeinek listájának megrendelésére.

1. Az ügyfélnek lehetősége van kitölteni a kérelmet anélkül, hogy szakember segítségét kérné. Ez a platform 24 órán belül elérhető, amellyel kapcsolatban a vevők megkezdik a megrendelést különböző óránkénti célállomásokról.

2. A meglévő rendszer teljes egészében feldolgozza a helytelen megrendeléseket a keresőmotor sorában, megegyezik az ügyfél által a Google vagy a Yandex használatával végzett alkatrészkereséssel. A készülék rendelkezik funkcióval, amely felismeri a szinonimák listáját a pozíció szerinti kereséssel.

3. Az ügyfél megadja menüjében az autó márkáját, és megfigyelheti a megadott információk listáját az autó típusának megfelelő részletekről. Nem kell külön keresnie az egyes részeket.

4. A katalógus testreszabása különböző terhelésekkel lehetséges; van egy alkalmazás az Auto3N telefonhoz. Azonos perspektívák. Célszerű alkatrész iPad, iPhone, táblagépes működtetéshez. A tevékenységeket speciális iOS és Android rendszereken végzik. Az Auto3n telefonkészülék a programhoz hasonlóan látja el a feladatokat, miközben megmenti a teljes műszeres keresést, megrendeléseket és az áru átutalásának átutalt összegét;

Speciális CRM rendszer. Az ügyféladatok tárolásával foglalkozik, az alkalmazások, kérések előzményeinek teljes listájával, egy telefonbeszélgetés rögzítésével.

1. Az online áruház formátumával azonos.

2. A munkavállaló a rendszerből hívást kezdeményezhet az ügyfélnek. A meglévő hívások rögzítésre és mentésre kerülnek, újrahallgatással.

3. Tömegesen használt üzenetek levelezőlistáit fejlett információkkal használja a hatékonyság érdekében. Prospektus jelenlétében értesítse az ügyfeleket különböző szabadságpénzekkel, meséljen a bónuszokról és a meglévő projektekről.

4. A chat és a hálózatok listája.

5. Feladatok felépítése a CRM rendszert használó alkalmazottak számára. Ezzel kapcsolatban a feladatok nem feledkeznek meg, és a feladat elvégzése után láthatóvá válik a munkavállaló és a felelős szakember státusza;

Az értékesítés létrehozásához 1C -t kell használni. Megkezdődik az értékesítési szféra vezetése a pénzügyi kimutatások elkészítésével.

1. Anyaggazdálkodási folyamat.

2. Minden áru speciális ellenőrzése, szkenneléshez és vonalkódoláshoz használt eszköz használatával.

3. A leltárkészlet alkotott része.

4. Jelentés biztosítása a vásárlóknak.

5. Készpénzes eljárások létrehozása.

6. A számviteli rész kiszámítása.

Pozíciókkal rendelkező árlista jelenlétében. Ön képes lesz árakat meghatározni, beszállítót választani és árakat beállítani. Információk gyűjtése a pótalkatrészek képviselőiről egyetlen listában. Adja meg az áruk mennyiségét, költségét, kedvezmény százalékát. Nem kell időt töltenie információgyűjtéssel; Használhatja a képzési központot. A webináriumokon és szemináriumokon tanfolyamokkal lesz képzett. A személyzet képesítéseinek telepítése távoli teszteléssel. A képzési központ hatóköre értékesítési, szerződéses központ -szakemberek, valamint kilépési igazgatók képzése.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz