1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Akkumulátortároló crumbs arrow
Franchise. TUBOR

Franchise. TUBOR

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 21000 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 12
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 3
homeFranchise-egységek száma: 0
calendarA társaság alapításának éve: 1999
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2018
firstKategória: Akkumulátortároló

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

A Tubor nevű szervezet.

technológiai vezető az Orosz Föderációban az akkumulátorok gyártásában. Az Orosz Föderációban a márkánk alatt gyártott akkumulátorok minőségi szabványok, kiváló minőségű termékek, amelyek jellemzői miatt nagy kereslet mutatkozik a fogyasztók körében. Csak innovatív és magas színvonalú technológiákat használunk, mindig arra törekszünk, hogy a huszonegyedik század technológiai megoldásaival dolgozzunk, új világot nyissunk, tartós és megbízható akkumulátorokat biztosítunk, amelyek teljes mértékben megfelelnek a fogyasztók elvárásainak. Használhatók minden típusú gépjárműtípusban és akár vízi járművek üzemeltetésében is.

Stratégiai fejlesztési tervünk alapja az állami importpótló program. Orosz elemek gyártását végezzük, miközben törekszünk a nemzetközi minőségi előírások betartására, és természetesen csak orosz nyersanyagokat és saját technológiákat használunk, ami nagyon kényelmes. Lépünk a jövőbe, államunk csúcstechnológiai jövőjébe, és a legmodernebb technológiákat alkalmazó, helyi összetevőkből kiváló minőségű akkumulátorokat gyártunk, idegen alkatrészek használata nélkül.

A "Tubor" szervezet eredetileg Oroszországból származó akkumulátorok, amelyek kiváló minőségű építési minőséget, a legfejlettebb technológiákat, valamint tapasztalatainkat és tudásunkat ötvözik, amelyet sok éves sikeres munka során gyűjtöttünk össze az akkumulátorok gyártásának piacán. Van egy jó választékunk, amelyet az embereknek kínálunk, kielégíti a keresletet, mindezt az árszegmensek minden szintjén; kölcsönhatásba lépünk mind a nagy autóipari konszernekkel, mind a magánfogyasztókkal. Bármely magánszemély vagy jogi személy fogyasztóvá válhat, ha cserélnie kell egy elavult elemet. Az elemeket a megállapított szabványokkal szinkronban fejlesztjük és gyártjuk, az ügyfél által jóváhagyott szabványok szerint is dolgozhatunk, attól függően, hogy milyen követelményeket támasztunk, alkalmazkodunk, egyedi terméket készítünk.

A Tubor márka megbízható szállító és bizonyított minőségű újratölthető elemek az Orosz Föderáció területén, emellett termékeinket a Független Nemzetek Közössége államai területén is értékesítjük. Számos fogyasztó, nagy autóipari konszernek, autóipari berendezések gyártójának bizalmában bízunk, például kapcsolatba lépünk a RENAULT-NISSAN GROUP, a KIA és a HYUNDAI MOTORS, a GAZ csoporttal, a Kirov traktorgyárral, a PTZ-vel , FORD SOLLERS és így tovább.

Cégünk a Tubor márkanév alatt gyártott elemek gyártásában rejlő összes jellemzőt orosz gyártmányú újratölthető elemekben valósítja meg, amelyeket a következő technológiák szerint hoztak létre: A Ca / Ca (SLI) a hagyományos formátumú technológia, folyékony elektrolit használatáról rendelkezik az elemek gyártása. Az ilyen típusú elektrolit akkumulátorokat szabványos működésre tervezték, nem túlterhelésre tervezték, szabványos jellemzőkkel rendelkeznek, gyorsan feltöltődnek. Az EFB formátummal is dolgozunk - ez már új technológia, ott gyűrűcellákat használnak, elemeket használnak olyan motorokhoz, amelyeket a Start / Stop rendszer működtetésére terveztek, amikor a motor leáll az autó leállítása után, és automatikusan elindul, amikor kell kezdeni, ez egy olyan technológia, amely egyesíti az összes előnyeit SLI és AGM. Az aktív tömeg megnövekedett sűrűsége van, ráadásul az ilyen elemeket egy bizonyos indítóáram jellemzi. Az akkumulátorok az OEM szerint készülnek, és ezt figyelembe kell venni; létezik egy GEL nevű technológia is, amelyet jelenleg az újratölthető elemek gyártásának legfejlettebb technológiájának tartanak. Ezt a technológiát a zárt szerkezet, az alacsony gázkibocsátás, a nagyfokú stabilitás jellemzi, ellenáll a kerékpározásnak, és rekord alacsony töltöttségi szint mellett is képes működni.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz