1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Rúd crumbs arrow
Franchise. Kezeket fel

Franchise. Kezeket fel

firstKezdeti díj: 44000 $
moneyBeruházás szükséges: 141000 $
royaltyRoyalty: 880 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 2
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 3
calendarA társaság alapításának éve: 2012
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2014
firstKategória: Rúd, Söröző, Bárbolt, Sörbár bolt, Borozó, Friss bár, Egy kocsma, Sör, Sör étterem

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Kezeket fel! Rúd".

olyan védjegy, amely lehetőséget biztosít magas jövedelmű vállalkozói tevékenységek végzésére. A nyereség havi 1 millió orosz rubel lesz. Magas jövedelmezőségi szintet kap, legalább 30%-ot, a marginalitás a legkonzervatívabb becslések szerint 400%. Kulcsrakész üzleti modellt kínálunk négy az egyben formátumban. Bár, klub, karaoke és étterem valósul meg egy helyen. Ön képes lesz arra, hogy hatékony keresletet érjen el, ha hirdetést értékesít a célközönségének. Lehetséges, hogy erős jövedelmezőségi paraméterekkel rendelkezzen, és mindig olyan emberekkel fog együttműködni, akik átlagos és magasabb átlagjövedelmet kapnak. Minden hónapban körülbelül 7000 fogyasztót fog kiszolgálni, a forgalmat havi rendszerességgel biztosítják.

Szervezetünk, amikor franchise -t nyújt, nem biztosítja a következő előnyöket.

Először is, megkapja exkluzív márkakönyvünket, nagyon kényelmetlen, minden megvan. Ezután egyedi franchbookot kap. Teljes körű tájékoztatást kap arról, hogyan építhet vállalati arculatot a létesítményhez. Átfogó tájékoztatást nyújtunk. Az üzleti folyamatok teljes körűen le vannak írva. Ön képes lesz hatékonyan elérni a nyitási folyamatot, és elvégezni a munkát az előírt szabványoknak megfelelően. Ez a sikerhez vezet. A nyitáshoz dokumentációt készítünk, felhasználhatja és munkaerőt takaríthat meg. Ön lesz az egyedüli képviselő. Jogot adunk arra, hogy tevékenységet végezzen védjegyünk védjegye alatt. Minden dokumentum elérhető lesz az Ön számára, valamint teljes utasítások is rendelkezésre állnak, hogy ne legyenek követelmények. Ezenkívül használhatja a teljes hálózatunkban alkalmazott rendelési szabályokat. Ön teljes egészében használja védjegyünket, és rengeteg bónuszt fog kapni ettől, mert ez már önmagában is mágnes a fogyasztók számára. Létrehoztunk egy hűségprogramot, és aktívan használjuk. Képes lesz művészeti partikat szervezni az előírásainknak megfelelően,

megadjuk a vonatkozó információkat. Arra koncentrálunk, hogy ügyfeleket vonzzunk, és a potenciális látogatókat rendszeres látogatókká alakítsuk, ez a szervezetünk irányultsága. Ezeken az embereken a nyereség jelentős részét, mintegy 80%-át keressük. Márkás bulikat szervezünk, a látogató szereti ezt a fajta formátumot. Rendelkezésére áll egy menedzser, aki személyesen támogatni fogja és megadja a szükséges segítséget. Segítséget kaphat művészkísérő szervezetünktől, és ugyanez vonatkozik a helyfoglalásokra is. Teljes körű segítséget nyújtunk Önnek, hatékony támogatást kap szervezetünktől. A megnyitóra egy csoport repül hozzád, megérkezik településed területére, és segít a tervezett rendezvény lebonyolításában, tanácsokat ad. Segítünk megtalálni a megfelelő helyiséget, segítünk a javítási munkák végrehajtásában, tájékoztatást adunk arról, hogy milyen legyen a kialakítás. Segítségünkkel berendezéseket vásárol, specifikációkat adunk. A fény- és hangformátum kialakításához egyedi projektet biztosítunk Önnek. Maximális hatékonysággal tudja majd működtetni. Természetesen kiképezzük a személyzetet, és segítünk megtalálni őket. Képes lesz hatékony szakembereket felvenni, lehetőség lesz engedély megszerzésére és maximális hatékonysággal dolgozni, segítünk. Segítünk a visszaélések ellenőrzésében a létesítmény területén; van egy speciális automatizált rendszer. Reklámkampányok és marketingtevékenységek is előállíthatók eszközeink segítségével. Szövetségi szinten segítünk szponzorokat vonzani, ez nagyon nyereséges. Segítségünkkel új befektetésekhez juthat. A létesítményen belüli irányítási tevékenységek is automatizáltak lesznek. Az árpolitikánk az, hogy folyamatosan optimalizáljuk az árakat, az Ön nyeresége folyamatosan növekszik. Pénzügyi kimutatásokat havonta kap. Használható az üzleti műveletek egyszerűsítésére. Segítünk a szolgáltatás megvalósítására irányuló szerződések ellenőrzésében, ugyanez vonatkozik a szükséges leltár szállítására is. Mi biztosítjuk a szükséges mennyiségű segítséget, tréningeket tartunk, munkatársai képesek lesznek az irodai műveletek elvégzésére a hálózatunk előírásainak megfelelően. Segítségünkkel hirdetési tevékenységet folytathat, ami nagyon előnyös.FotókTetszett ez az ajánlat?


Oszd meg barátaiddal, vagy mentsd el magadnak az oldal címétSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz