1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. kávézó crumbs arrow
Franchise. Nagymama megérkezett

Franchise. Nagymama megérkezett

firstKezdeti díj: 6000 $
moneyBeruházás szükséges: 34000 $
royaltyRoyalty: 5 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 10
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 3
homeFranchise-egységek száma: 4
calendarA társaság alapításának éve: 2019
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: kávézó, Egy étterem, Családi kávézó, Önkiszolgáló kávézó, Étterem és kávézó

Családi franchise-ok
Családi franchise-ok
Városi franchise
Városi franchise
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára

Márka "Nagymama megérkezett".

egy franchise, amely egy teljes ciklusú konyhát képvisel. Ezt a projektet egy híres blogger hozta létre, akinek több millió előfizetője van. Ez a franchise lehetőséget ad arra, hogy egyszerre három nyereségforrásból keressen pénzt: pickup és hall, szállítás és gyermekbulik, amelyeket az intézményben szervez. A járvány idején nem tapasztaltunk nehézségeket, éppen ellenkezőleg, ez idő alatt megdupláztuk a bevételeinket, mivel címzett formában szállítottuk az ételeket. Átlagos forgalmunk meglehetősen magas: havonta 850 000 orosz rubelt kapunk.

A szervezésről.

Szervezetünk küldetése, hogy magas színvonalú szolgáltatást nyújtson. Ugyanakkor egy családi kávézó vagyunk, amelyet még 2019 -ben nyitottunk meg egy hatalmas előfizetőkkel rendelkező blogger erőfeszítéseivel. Jelenleg hálózatunk három sikeres kávézót egyesít. Jelenleg négy szervezet van a bevezetési formátumban, amelyek egy kávézót képviselnek a „Babushka Arrived” márkanév alatt. Az Orosz Föderáció területén tevékenykedünk. Legalább 250 000 rubelt kereshet havonta, ha családi kávézóink részévé válik a „Babushka Arrived” márkanév alatt. A franchise csapata magas színvonalú segítséget nyújt, ha úgy dönt, hogy saját családi kávézót nyit, és márkanév alatt működik.

6 ok, ami a szervezetünk mellett szól.

Ünnepeket szervezünk a gyerekeknek. Ezen kívül bármilyen gyermekbulikat szervezünk: animátorokat hívunk, megfelelő lehetőségünk van a helyiségek díszítésére, kísérjük a látogatókat. Ezenkívül van egy coworking hely a felnőttek számára. Ehetsz és dolgozhatsz a kezeddel, és egy dajka vigyáz a gyermekedre, ő pedig a legkisebb gyerekeket is elviszi és velük dolgozik. Ha kreatív műhelyt valósít meg, akkor a játékot az előírásainknak megfelelően kell végrehajtani. Kreativitást tanítunk: a franchise keretein belül rajzolási szolgáltatásokat nyújt, a gyerekek gyurmából faragnak, és különféle anyagokból készítenek mesterségeket. Demokratikus árpolitika vezérel bennünket. Az átlagos számlát tekintve 550 rubel. Magas szintű biztonság is garantált. Kizárólag minősített biztonságos anyagokkal dolgozunk. Ezeket a gyermekszobák díszítésére és felszerelésére is használják, lehetővé teszik. Egy egyedülálló kávézó formájában dolgozunk egy család számára, ahol van egy szoba gyerekeknek. Amint fentebb említettük, van egy dajkánk. 0 + formátumban dolgozik: ez azt jelenti, hogy egy év alatti gyermekeket hagyhat gondozásában.

Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz