1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Autó alkatrészek crumbs arrow
Franchise. 62. rész

Franchise. 62. rész

firstKezdeti díj: 880 $
moneyBeruházás szükséges: 2500 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 6
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 0
calendarA társaság alapításának éve: 2020
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: Autó alkatrészek, Autóalkatrész üzlet, Autóalkatrészek online áruháza, Autóalkatrész -tároló külföldi autókhoz

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Külföldi autók alkatrészeinek értékesítésével foglalkozunk, és webhelyünk az alkatrészek62. ru Parts62 márkanév alatt működő ru. A ru nagykereskedelmi vásárló, és kiskereskedelmi alkatrészeket és tartozékokat, szerszámokat és műszaki folyadékokat, mindent, ami egy autóhoz szükséges, és amelyek külföldi eredetűek. A férjemet nagyon jól megfizették a raktárakkal való interakció rendszeréért, amely nagykereskedelmi formátumban működik, és kapcsolatba lépünk az Orosz Föderáció legnagyobb autóalkatrész-importőrével is, mindezt egy széles körű etikai rendszer alkalmazásával, és az ügyfelek, akik igénybe veszik szolgáltatásainkat, nagyon gyorsan megkapja a megrendelések, miközben az alacsony árak, miközben részt veszünk az értékesítés mind eredeti alkatrészek a közvetlen gyártó és másolatok, továbbá eladjuk gép kerekei, olajok autók és kapcsolódó termékek, kiegészítők, például.

Különösen büszkék vagyunk beszállítóinkra, ezek a legnagyobb nagykereskedelmi és központi raktárak az Orosz Föderáció területén található autógyártóktól, például: Ford, Toyota, Nissan, Mercedes, akár Kia, stb., És mindezt a raktárak, hogy eladja nagykereskedelmi területén az Egyesült Egyesült Arab Emírségek, a Németországi Szövetségi Köztársaság, Japán, Korea, mi is közvetlen szállítás az Egyesült Államok.

Szervezetünkhöz fordulva egyedülálló lehetőséget kap arra, hogy kiváló minőségű pótalkatrészeket vásároljon külföldi gyártású autókhoz, valamint további kísérő készleteket, és ugyanakkor meglehetősen alacsony árat kell fizetnie. Rendelkezünk saját raktárainkkal, raktárkészletekkel is, amelyeket tárolunk, hatalmas alkatrész -választék autóipari berendezésekhez Ryazanban, ami lehetőséget ad arra, hogy jelentősen csökkentse a járművek karbantartására fordított időt. Még akkor is, ha jelenleg nem állnak rendelkezésre alkatrészek, megvizsgáljuk és megtaláljuk a különféle lehetőségeket, és megadjuk a legrövidebb utat, aminek köszönhetően lenyűgöző eredményeket érhet el. (Napközben lehetőséget biztosítunk Önnek a szükséges alkatrész átvételére, ami nagyon kényelmes).

Ha nehézségekbe ütközik, amikor a megfelelő pótalkatrészt kell kiválasztania egy járműhöz, akkor közvetlenül kapcsolatba léphet szervezetünk tanácsadóival, ahol a megfelelő válaszokat kapja meg a jelenlegi formátumban, és segítenek meghatározni, hogy mely alkatrészek közül válogathatunk, továbbá a gyártók is nyújt up-to-date információk. 62. rész A ru a hálózat kiterjedésében működő online alkatrészáruház, ahol új modellekhez vásárolhat és szervizelhet régi járműveket, még akkor is, ha már régóta nem gyártják őket, és eltávolították őket a termékcsaládból. És ha valaki rendszeres ügyfél a szervezetünkben, és állandóan visszatér, ösztönözzük az ilyen fogyasztókat, megfelelő bónuszrendszert és kedvezményeket biztosítunk.

Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz