1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Az egészséges táplálkozás crumbs arrow
Franchise. ZOZhmagaz

Franchise. ZOZhmagaz

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 33500 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 10
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 0
calendarA társaság alapításának éve: 2013
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2019
firstKategória: Az egészséges táplálkozás, Sporttáplálkozás, Egészségügyi áruház, Egészséges élelmiszerbolt, Egészséges ételek kávézója, Megfelelő táplálkozás, Táplálkozási bolt

Városi franchise
Városi franchise
Nyisson meg egy franchise üzletet
Nyisson meg egy franchise üzletet

A "ZOZHMAGAZ" néven működő franchise lehetőséget kínál az üzleten belüli tevékenységek végzésére, amelyek magas bevételt hoznak, és ráadásul teljes támogatást kap a franchise -adótól. A következő előnyökkel jár, ha kapcsolatba lép a szervezetünkkel: először is ez egy koncepció, másodszor pedig egy magas színvonalú exkluzív dizájn, amelyet mi magunk készítettünk, és az Ön rendelkezésére bocsátjuk, emellett a nekünk kijelölt nevet. és védi jogszabályi normák is nagyon jól illeszkedik a mai trendeket, amelyek élvezik a magas szintű népszerűsége.

Kiváló minőségű technológiák állnak rendelkezésünkre, emellett olyan üzleti folyamatok keretein belül dolgozunk, amelyek lehetővé teszik az irodai működés hatékony optimalizálását, és munkánkat a legjobb szabványoknak megfelelően végezzük; A készletellátás részeként biztosítunk minden szükséges forrást a megvalósításhoz. Az Orosz Föderáció területén tevékenykedünk, és a legjobb étrendet kínáljuk a nagykereskedelmi vásárlásokhoz a sporttáplálkozás területén; Az STM az előnyünk. Saját védjeggyel rendelkezünk, és miközben a franchise keretein belül dolgozunk, magas szintű árrést biztosíthat, akár az eredeti költség 80% -át meghaladó mutatókig, ami elég sok.

A franchise költsége a ZOZHMAGAZ márkanév alatt: legalább 2,5 millió orosz rubelt kell befektetnie, beleértve a termék tartalmát; a megtérülés 10 hónaptól kezdődik, ami a tevékenységi területet figyelembe véve elég jó.

A vizualizáció keretében magas szintű képességeket biztosítunk. Például egy kész üzleti projektet marketingtevékenységek keretében, valamint egy promóciós megoldást már kidolgoztak, és csak ki kell használni őket, ha franchise-megállapodást köt velünk:

1. Speciális formában kérhet tanácsot szakembereinktől. Ezenkívül egy egyenruhát biztosítunk csapatának, amelyet vállalati stílusban díszítenek, a ZOZHMAGAZ márka nevét alkalmazzák rajta, és e ruhák kényelme nagyon elengedhetetlen, így a dolgozók nagyon jól fogják érezni magukat.

2. Képzési lehetőséget biztosítunk a fogyasztók számára.

3. Aktívan használunk különféle plakátokat, aktívan dolgozunk a reklámokkal is, emellett folyamatosan hangsúlyozzuk, hogy termékeink hasznosak, és beszélünk róla. Aktívan használjuk a külső médiában történő hirdetés lehetőségét.

Pontosan tudjuk, mit kell tenni a vevők vonzása érdekében: elvégre folyamatosan javítjuk hirdetési tevékenységünket és növeljük azok hatékonyságát; elvégre folyamatosan gyűjtünk statisztikákat és tanulmányozzuk azokat, hogy javítsuk az interakció formátumát; a saját márka jelenléte lehetővé teszi a tevékenységek hatékony és eredményes végrehajtását, nagyszámú fogyasztót vonz, ugyanakkor pénzügyi forrásokat takarít meg. Az értékesítési pont magas jövedelmezőségi mutatói lehetőséget biztosítanak számunkra, hogy mindig a talpon maradjunk, mivel mi magunk készítünk és értékesítünk termékeket, emellett könnyen nyomon követhetjük a létrehozás minőségét, ezáltal megerősítve a fogyasztók lojalitását és növelve a bizalom szintje. Ezenkívül az emberek visszatérnek hozzánk, amikor az újbóli megvalósításra koncentrálunk ösztönző intézkedésekkel.

Csapatunk első kézből tudja, milyen nehézségekkel kell szembenéznie, ha módosítja az értékesítési pont megvalósításának szintjét. Ezért az alábbi franchise szolgáltatásokat nyújtjuk Önnek:

1. Ha egyéni költségvetése van, akkor el tudjuk végezni a számítást, naprakész lehetőséget biztosítunk, amely lehetővé teszi, hogy ZOZHMAGAZ márkanév alatt kiskereskedelmi üzletet nyisson;

2. Ha már rendelkezik kiskereskedelmi üzlettel, akkor a mi segítségünkkel logónk segítségével márkanevet válthat, minimális pénzügyi forrásokat is fektethet be, és ugyanakkor magas szintű pénzügyi megtérülést kaphat, ami nagyon kényelmes és nyereséges, így velünk a kapcsolatot, és úgy járnak, mint része a #ZOZHMAGAZ franchise.

Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz