1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Esküvői iroda crumbs arrow
Franchise. Az esküvői sztárok

Franchise. Az esküvői sztárok

firstKezdeti díj: 1200 $
moneyBeruházás szükséges: 0 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 0
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 0
calendarA társaság alapításának éve: 2011
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2011
firstKategória: Esküvői iroda, Házassági Ügynökség

Női franchise
Női franchise
Családi franchise-ok
Családi franchise-ok
Városi franchise
Városi franchise
Kész üzlet
Kész üzlet

Információk az ügynökségről.

Ez egy márka, amely egy nemzetközi esküvői iroda. Az esküvői csillagok.

Az Orosz Föderációban és külföldön esküvői rendezvények szolgáltatására szakosodott márka. Intézményünk filozófiája az, hogy minden lánynak joga van a méltó, pompás esküvőhöz. Az esküvői csillagok.

saját vállalati stílusa van, világos, koncepcionális és modern, megfelel a nemzetközi minőségi előírásoknak. Szervezetünk ügyfele egy olyan személy, aki szereti a modern trendeket, ezek olyan fiatalok, akik magabiztosak, nagyra értékelik a minőséget, és csak megbízható szervezetekhez fordulnak, hogy magas színvonalú szolgáltatást kapjanak. Szervezetünknek saját szakmai csapata van, az esküvői csillagok név alatt.

Barátságos és professzionális szakembergárdára gondolok, akik igazán szeretik az általuk folytatott üzletet. Javaslatunk szerint saját vállalkozást indíthat, és irodai munkát végezhet az esküvői iparban, miközben nagyon magas jövedelmet kap.

Tíz ok, amiért esküvői irodát kell nyitnia:

az első ok a gyors kezdés lehetősége, nem fog sok felkészülési időt igénybe venni. A franchise megvásárlása után néhány napon belül megkapja az első megrendeléseket, nem kell sokat várnia; az üzletbe való belépéshez csak minimális befektetésre van szükség, nagyon kényelmes és praktikus. Ezen túlmenően nagyon nehéz csődbe menni az ilyen jellegű tevékenységek során, mivel nem túl nagy pénzügyi forrásokra van szükség egy üzleti projekt megnyitásához és fenntartásához; a megtérülés nagyon gyorsan meg fog érkezni, mert csak irodabútorokat, személyi számítógépet vásárol, és elkezdi végezni a munkáját. Az első két rendeléstől már képes lesz megtéríteni ezeket a befektetéseket, ami nagyon praktikus; emellett kockáztatja a minimalizálást, ez lehetővé teszi bármilyen feladat hatékony kezelését. Ezenkívül egy ilyen projekt újszerűsége nagy jelentőséggel bír pozitív módon. Az esküvők irányítása nagyon gyengén fejlett az Orosz Föderáció piacán. A kereslet azonban folyamatosan növekszik, az emberek ezt szakemberekkel közösen akarják megtenni, rábízni az üzletet azokra az emberekre, akik garantáltan magas színvonalú szolgáltatást nyújtanak, biztosítva a rendezvény megszervezését az ügyfél kívánságainak megfelelően; Nem kell hatalmas számú szakembert fenntartania, nem gyakoroljuk a nagy létszám fenntartását. Vállalkozókkal dolgozunk, gyakoroljuk a darabmunka-bónusz béreket, ez lehetőséget ad arra, hogy felhagyjunk a szakemberek folyamatos karbantartásával. Nem kell hatalmas számú munkavállalót elintéznie, mindent a kiszervezésen fognak végrehajtani; és ez nagyon jó kezdet annak érdekében, hogy franchise segítségével megszerezze első komoly tőkéjét. Már a munka első évében magas jövedelemhez juthat, nagyon jövedelmező, ráadásul az alacsony kockázat mindenesetre lehetőséget biztosít a költségek megtérítésére.

A franchise -projektünk elindításának másik fontos oka a jó kezdés lehetősége, lehetősége lesz új emberekkel találkozni és kapcsolatokat kialakítani. Ez jó esélyt ad arra, hogy hatalmas számú új emberrel találkozzon, ne hagyja ki a lehetőséget, hogy új ismeretségeket szerezzen, minden bizonnyal segítenek a jövőben; Pozitivitást hoz az embereknek. Az esküvők megszervezése az egyik legpozitívabb vállalkozási tevékenység. Nagyon nehéz nem engedni az érzéseknek, amikor az esküvő után egy hálás menyasszony átölel; Magas rangú leszel. Saját üzleti projektje lesz, ez persze sokkal jobb, mint akár egy nagy szervezeten belüli felső menedzser, mert maga lesz a főnöke, csak az előírások helyes betartását kérjük.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz