1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Cukrászda crumbs arrow
Franchise. AKKOND

Franchise. AKKOND

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 7000 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 10
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 56
homeFranchise-egységek száma: 258
calendarA társaság alapításának éve: 1943
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2010
firstKategória: Cukrászda, Pékség-cukrászda, Édességbolt, Kávézó-cukrászda

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Az "AKKOND" nevű márka dinamikusan fejlődő intézmény, amely képes bővíteni, folyamatosan dolgozunk, 75 év alatt felhalmozott tapasztalattal rendelkezünk. Ez idő alatt sikerült magas szakmai színvonalon és minőségben létrehozni saját termelésünket, tejtermékeket, cukrászsüteményeket, pékárukat gyártunk. Az "AKKOND" nevű márka a Chuvashia Köztársaság területén működik, míg az egyik legfejlettebb gazdaság, az állatállomány állatállománya hatalmas egységeket számlál, több mint másfél ezer áll rendelkezésünkre marha. Ezeket tejtermékek, tej, tejföl, tejtermékek és sajtok gyártásához használjuk. Az "AKKOND" elnevezésű márka rendelkezésére áll egy közlekedési ügynökség is, amely tulajdonosa, így szállítást és szállítást végzünk az Orosz Föderáció egész területén, szállítunk a szomszédos országok területére is. "AKKOND" LLC néven részvénytársaság, felajánlja Önnek a lehetőséget, hogy saját értékesítési pontját nyissa meg vállalkozása számára, használja a franchise-t, a cél az általunk gyártott édességek értékesítése.

Egyszerűen nincs probléma abban, hogy saját üzleti objektumának tulajdonosává váljon, megnyit egy jogi személyt, franchise -t vesz tőlünk és cselekszik. És csak a vágy és a megfelelő tapasztalat szükséges ahhoz, hogy menedzsment és kereskedelmi tevékenységet végezhessen, miközben nyereséget termel. A mi oldalunkról minden szükséges eszközt biztosítunk. Márkaüzleteink az AKKOND márkanév alatt működnek, az Orosz Föderáció számos városában, például Moszkvában és Szentpéterváron működünk, Kazanyban, Tatárföldön is dolgozunk, Nyizsnyij Novgorodban képviseletünk is van. áruház Joskar -Ole, továbbá a területén a Volga város Samara, mi is a saját cég. Ugyanakkor üzletláncunk folyamatosan fejlődik, az értékesítési volumen növekszik, magas a tényleges kereslet. Ma franchise -szolgáltatásokat nyújtunk további díjak felszámítása nélkül, Ön csak nagykereskedelmi áron vásárolja meg termékeinket, majd kiskereskedelemben adja el, és így nyereséget termel. Nem számítunk fel további típusú díjakat.FotókTetszett ez az ajánlat?


Oszd meg barátaiddal, vagy mentsd el magadnak az oldal címétSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz