1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Női Ruházat crumbs arrow
Franchise. Alexander Bogdanov

Franchise. Alexander Bogdanov

firstKezdeti díj: 8800 $
moneyBeruházás szükséges: 88000 $
royaltyRoyalty: 4 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 24
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 17
homeFranchise-egységek száma: 4
calendarA társaság alapításának éve: 1988
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2018
firstKategória: Női Ruházat, Ruhaüzlet, Női ruhaüzlet, A dolgok tárolása, Gazdaságos ruhaüzlet

Női franchise
Női franchise
Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Alexander Bogdanov nevű márka.

lehetőséget kínál stílusos női ruházat vásárlására közvetlenül a tervezőtől. A tervező neve Alexander Bogdanov, exkluzív ruházat készítésével foglalkozik, míg a márka a Medium + és a Premium árszegmensben működik. Tervezésünk alapja a kifinomult harmónia, textúrák és színek kombinációját használjuk a maximális eredmények elérése érdekében. Az Alexander Bogdanov márka stílus, magas színvonalú design és minőségi dizájn. Filozófiánk az olyan ruhák, amelyeket azért hozunk létre, hogy kellemes viseletet biztosítsunk, időtálló, az ilyen kiegészítők és ruhák mindig viselhetők, relevánsak és igényesek bármikor, soha nem öregszenek, nyereséges beruházás, az ilyen jellegű dolgokat soha nem megy ki a divatból, nem mindig trend. Jelenleg az Alexander Bogdanov márka a prémium női ruházatot képviseli, hűvös védjegy, kifinomultsággal rendelkezik, saját egyedi stílusa van, ráadásul hangsúlyozza azoknak a nőknek a nemességét, akik ezeket a ruhákat viselik. Ezek a divat és a művészet igazi ismerőinek márkái. Alexander Bogdanov létrehozott egy olyan produkciót, amely lehetővé teszi, hogy évente akár 2 eredeti és gyönyörű kollekciót is kiadhassanak. 2003 óta az Alexander Bogdanov név alatt megjelenő márkák nemzetközi és egész oroszországi kiállításokon mutatják be gyűjteményeiket. A kritikusok örülnek, a vásárlók arra is törekednek, hogy híres márkától vásároljanak ruhákat annak érdekében, hogy jobbak, szebbek legyenek.

Az Alexander Bogdanov védjegy kiváló minőségű ruházatot mutat be a fogyasztóknak, amelyet az Orosz Föderációban több mint 100 üzletben értékesítenek. Ma 17 márkaüzletünk működik az Orosz Föderáció területén, ezek márkás értékesítési pontok, miközben állandó kiállítást végzünk, a hálózat aktívan fejlődik, Ön is része lehet ennek a barátságos nagy családnak.

Alexander Bogdanov.

- ez egy márka, használatakor a felhasználó sok előnyt kap, nevezetesen: a magas jövedelmezőségi mutatók előnyöket biztosítanak a versenyben, minden befektetett dollárért többet hozhat vissza, mint más franchise -ok végrehajtásakor. Üzleteink jövedelmezősége 18% és 30% között mozog, ami nagyon jó mutató. A projekt irányításához csak minimális időre van szüksége, ez a tevékenység akár kombinálható is. Ez a pénzügyi források nyereséges befektetése, mindössze fél órára van szüksége a nap folyamán, majd skálázhatja vállalkozását, irányíthat egy üzletet, mindent megtehet, ami szükséges és nyereséget termel, ez majdnem félig passzív jövedelem. És Ön képes lesz arra, hogy tevékenységeket valósítson meg szervezetünk nevében, mint kizárólagos forgalmazó. A terület teljes mértékben az Ön irányítása alatt áll, a franchise más képviselői nem versenyeznek veled, Ön képes lesz hatékonyan végrehajtani bármilyen irodai munkát. Hozza létre saját üzletláncát, ily módon növeli a nyereség áramlását, és még gyorsabban visszafizeti a befektetett pénzügyi forrásokat. Ez kulcsrakész üzlet, máris kap egy teljesen kész projektet, amelyet csak kiváló minőségű eszközeinkkel kell megvalósítania. Az év rövid időn belül eléri a tervezett szintet, először válasszon várost, majd válasszon a 7 javasolt alaptípus közül, mindezt a szervezetünk csapatával együtt, mi minőségi és hatékony támogatást nyújtunk .

Távoli irányítással kezelheti vállalkozását, maga választhatja ki az Önnek leginkább megfelelő városokat, megvalósítva a bővítést a franchise térképen. Nem számít, milyen településen él, az interneten keresztül kezelheti kiskereskedelmi hálózatát. A távirányító nagyon kényelmes, lehetővé teszi, hogy hatékonyan megbirkózzon bármilyen feladattal. Ezenkívül az üzleti típusunk teljesen biztonságos. Soha nem sérti a törvényt, te is szigorúan a törvényeknek és az előírásoknak megfelelően fogsz eljárni. Folyamatosan figyelemmel kísérjük a változásokat, ismerjük a törvényeket, ismerjük azok értelmezését, mindig alkalmazkodunk, soha nem sértjük meg őket, gyorsan alkalmazkodunk az új követelményekhez, megváltoztatjuk a rendszert, üzleti tevékenységet folytatunk a jogszabályok által meghatározott időben . Ez biztosítja, hogy ne legyenek követeléseink az államhatalom ellenőrző szerveitől.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz