1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Egy étterem crumbs arrow
Franchise. Gereblye

Franchise. Gereblye

firstKezdeti díj: 35000 $
moneyBeruházás szükséges: 1400 $
royaltyRoyalty: 6 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 12
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 2
calendarA társaság alapításának éve: 2003
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2012
firstKategória: Egy étterem, Étterem és kávézó

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Információk a védjegy tulajdonosáról.

A szabad áramlású "Grabli" egy olyan étteremlánc, amely egy modern létesítményben működik, ahol ízletes és olcsó ételeket fogyaszthat. A Grabli FOOD BAR a (Rozhnikovsky Gastronomic Academy) nevű gazdaság része. Ez az akadémia régóta dolgozik a piacon, Roman Mihailovics Roznyikovszkij alapította, 2003 -ban ezen a gazdaságon belül működik a "Grabli FOOD BAR" elnevezésű márka. Ezenkívül a gazdaságban más létesítmények is szerepelnek, például: Konyhagyár, saját cukrászdánk van, a kulináris művészeti iskola a márkánk alatt működik, emellett vendéglátó -ipari szolgáltatásunk, bankett -szolgáltatásunk és olasz tulajdonunk is van. konyha étterem. az úgynevezett "Cherry Mio". Ennek az akadémiának az alkotója és ideológiai inspirátora Rozhnikovsky Roman Mihailovics, több mint 20 éves tapasztalat alapján működik, hosszú ideje foglalkozik az étteremszakmával, és rendelkezik minden szükséges kompetenciával. Az Orosz Föderáció egyik legjobb és legtapasztaltabb vendéglátója, a kilencvenes években kezdte meg kereskedelmi tevékenységét, míg a moszkoviták elsőként tanulták meg tőle, hogy mi a francia konyha, ráadásul ő importálta elsőként a legjobb borokat Európából.

Roman Mihajlovics Roznyikovszkij mindig szeretett volna saját értékesítési helyet nyitni, egy hangulatos és kifinomult éttermet, amely alacsony, demokratikus áron kínálna élelmiszereket a fogyasztóknak. Álmát valóra váltotta a Grabli Free-Flo megnyitásával. Ez egy éttermek láncolata, alkalmi étkezési formátumban működik, azonban a belsőépítészet egyedi, mi magunk fejlesztettük ki, és a franchise -megállapodás részeként kínáljuk Önnek a vállalati identitásunkat is. Tervezésünk teljes mértékben megfelel egy nagy település, egy megalopolisz ritmusának, vonzunk aktív fiatalokat, és kifejezetten ehhez egy teljesen új bárformátumot hoztunk létre és valósítottunk meg, ez a "FOOD BAR", amely kompakt térfogatú, magas szintű szolgáltatás, a kis terület előnye, miközben mindig különböztethető meg az elegáns és modern fajta belső, ez egy másik jellemzője a miénk. Az első "Grabli" nevű étterem megnyitására 2003 -ban került sor az Alekseevskaya utcában.

Ma már 9 éttermünk van, ez egy egész lánc, Moszkva városában találhatók. Minden évben 7 millió látogató keresi fel a "Grabli" nevű intézményt. Cukrászdánk is teljes kapacitással dolgozik, a konyhagyár is talál fogyasztókat, mindezt úgy hozzuk létre, hogy az értékesítési pontjainkat kész félkész termékekkel és termékekkel tudjuk ellátni. Ezeket arra használjuk, hogy ellenőrzött termékekkel tápláljuk látogatóinkat. A konyhai gyár nagyon szigorúan ellenőrzött árut kap, minőségi szintje megfelel a legjobb szabványoknak, szakácsaink magasan képzettek, ők készítik az ételt, és a lehető legmagasabb szintű készségeik vannak. Ezenkívül a "Grabli" nevű éttermek a legmagasabb szintű technológiákat használják, ami lehetővé teszi a győzelmet a versenyben. Ezenkívül a Grabli márka olyan éttermek, amelyek valóban példaképek a versenyképes szervezetek számára. Olyan szabványok bemutatója, amelyeket más szervezetek nehezen tudnak megvalósítani, partnereink ránk összpontosíthatnak és kiváló minőségű eredményeket érhetnek el, és közös együttműködésünk biztosítja a megfelelő lehetőségeket. Ön képes lesz hatékonyan elvégezni bármilyen irodai munkát, ami azt jelenti, hogy cége könnyen sikerrel jár.

A "Grabli" márka egy étterem, amely először mutatta be a Free-Flo koncepciót Moszkva területén. A Free Flow egy angol kifejezés, szó szerint lefordítható (szabad áramlás), lehetséges kifejezésként is lefordítani (sima mozgás). Ez a mi koncepciónk, a vendégnek lehetősége van átjutni az elosztó csarnokokban, ahol az ételek már ki vannak rakva tányérokra, saját maga is elrakhatja, amennyire szüksége van, a szakács segíthet, ha fogyasztónk vagy. Ön, mint franchise -vevőnk, maga fogja kiszolgálni a fogyasztókat, és ebből magas szintű előnyöket kap. A fogyasztó pedig maga döntheti el, hogy milyen tárgyat szeretne kapni a megfelelő összetevők kiválasztásával. A "Grabli" nevű márka dinamikusan fejlődik, ez az étteremlánc folyamatosan bővül. Napról napra növekszik, örömet okoz a fogyasztóknak, kizárólag demokratikus árpolitikát alkalmazunk. Ezenkívül szervezetünk további előnye a klasszikus választék. Olyan termékeket értékesítünk, amelyeket saját kezűleg készítünk, és teljesen kész formátumot biztosítunk Önnek, amelyen belül dolgozni fog. Maga a "Rake FOOD BAR" nevű kávézó egy olyan koncepció, amelyben a gyönyörűen kialakított kirakattal való ötvözés ötlete nagyon sikeresen megvalósul, és rendelkezésünkre áll egy magas szintű rendszer is, amellyel kezeljük a fogyasztók. A vendégeknek mindig van idejük választani, dönteni arról, hogy mekkora adagot szeretne, míg mi személyre szabott szolgáltatást nyújtunk, Önnek segíthet az intézmény területén tartózkodó tanácsadó vagy szakács. A személyes kiszolgálás és koncepciónk egyedi íze a siker szinonimája, a "FOOD BAR" márka hatékonyan bővül, és új partnereket keres az üzleti folyamat franchise keretében történő megvalósításához.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni
arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz