1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Termelés crumbs arrow
Franchise. SiberianStone

Franchise. SiberianStone

firstKezdeti díj: 1000 $
moneyBeruházás szükséges: 1000 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 0
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 3
calendarA társaság alapításának éve: 2016
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2017
firstKategória: Termelés, Építőanyagok gyártása, Hőpanelek, Gyártás, Mini gyártás, Kisvállalkozások gyártása, Üzleti termelés, Építőanyagok gyártása, Hőpanelek gyártása

Férfi franchise-ok
Férfi franchise-ok
Városi franchise
Városi franchise
Kis vállalkozás
Kis vállalkozás

A hajlékony kő és hőpanelek gyártására vonatkozó franchise "szibériai kő" néven tapasztalt szakemberek segítségével valósul meg, akik tanácsot adnak a forgalmazónak egy új üzleti projekt létrehozásához. Rugalmas kő hatékony előállításával foglalkozunk, amely jövedelmező folyamat, amely lefedi a befejező munkák igényes szegmensét. Remek gyártási folyamataink vannak, amelyeket sikerült finomhangolni, az árukat egyedileg kidolgozott módszertan segítségével nyerjük ki. Ezenkívül vezető státuszt élvezünk a rugalmas kőgyártás területén, ráadásul vezető szerepet töltünk be az Orosz Föderációban, ezért franchise -vevőnk az interakció első napjaiban meggyőződhet arról, hogy nem hiába fektetett be pénzügyi források üzleti modellünkben. Végül is lehetőséget biztosítunk arra, hogy szabályozási eszközeink segítségével sok pénzt keressünk. A Szibériai Kő márkanév alatt álló szervezet mindenkit meghív, aki szeretne és lehetősége van arra, hogy szervezetünk teljes jogú partnere legyen, közzétesszük elérhetőségeit hivatalos honlapunkon, Ön lesz a régió kizárólagos képviselője. Ön képes lesz arra, hogy kiaknázza normatív technológiánkat és rugalmas kőanyagot állítson elő, emellett termo panelek gyártására is specializálódtunk, ezt az eredményt is elérheti. A kezdeti szakaszban képzést kap a gyártási folyamatról, nagyon jövedelmező és kényelmes.

Franchise ajánlatunk a következő: az új forgalmazók lehetőséget kapnak arra, hogy önállóan megfigyelhessék a gyártási folyamat lefolyását, sőt, akár közvetlenül is részt vehet annak érdekében, hogy a gyakorlatban megértse, hogyan kell eljárni. A képzés során végigmehet egy termék gyártásának minden szakaszán, emellett késztermékeket is vihet magával, teljes körű képzést biztosítunk, hogy tudja, hogyan tovább . Kiváló minőségű technológiákat, egyedi recepteket biztosítunk. Meg tudja vásárolni a szükséges anyagokat előírásaink szerint megbízható nyersanyagszállítóktól, emellett egyéb információkat is megadunk, például: márkákat és tulajdonságaikat, mindent tanulmányozhat és tudomásul vehet; a franchise megvalósításakor is számíthat online konzultációra, ezt az Ön kényelme érdekében biztosítjuk; Minden képzési anyagot elektronikus formában biztosítunk, és könnyen tanulmányozhatja azokat személyi számítógéppel vagy mobileszközével.

Minden előny, amelyet a franchise szibériai kő projekt keretében történő megvalósításával szerez: a legapróbb részletekig átgondoltuk üzleti modellünket, nagy mennyiségű pénzügyi forrást kereshet, nem lesz nehéz; mi vagyunk az ilyen típusú áruk legnagyobb gyártója az Orosz Föderáció területén, ezért Ön is csatlakozhat sikerünkhöz; termelési bázisunk innovatív jellegzetességekkel rendelkezik, emellett bemutatótermekkel is rendelkezünk, a szervezetnek számos sikeres projektje van az övében; nem kell önállóan keresnie a berendezéseket, nem kell azon sem gondolkodnia, hogy honnan szerezze be az alapanyagokat, mindent elmondunk, megadjuk a vonatkozó információkat, mindezt a franchise -üzletünk üzleti csomagja tartalmazza . A franchise megvásárlásával Ön képes lesz egy teljesen kialakított és használatra kész üzleti projektrendszer működtetésére, és ez nem csak magára a gyártási folyamatra vonatkozik, hanem segítünk abban is, hogyan értékesítheti a késztermékeket azáltal, hogy megfelelő eszközöket.

Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz