1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Ételgyártás crumbs arrow
Franchise. Szója termékek

Franchise. Szója termékek

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 44000 $
royaltyRoyalty: 88 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 3
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 5
calendarA társaság alapításának éve: 2015
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2017
firstKategória: Ételgyártás

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Szójatermékek nevű szervezet.

lehetőséget ad arra, hogy saját üzleti létesítményt nyisson, akkor diétás jellegű élelmiszereket fog előállítani. Például szójatej, különféle típusú kefír, egyéb erjesztett tejtermékek, például joghurt, tofu sajt, pástétom stb. Franchise -t építhet saját régiója területén, és ugyanakkor magas jövedelemhez juthat. A franchise -vevőink rendelkezésére bocsátunk minden szükséges felszerelést, a reklámanyagokkal kapcsolatban is segítünk, számíthat a teljes dokumentáció megérkezésére. Ezenkívül a szervezet rendelkezésére állhat webhely, címkék és kezdeti csomagolás. Ezen kívül képzéseket is végzünk, hogy Ön hatékonyan tudja kezelni a berendezést. Természetesen minden know-how-t, chipet és titkos eszközt átruházunk az Ön rendelkezésére, és ezeket felhasználhatja egy üzleti projekt javára. Ismerjük az üzletvitel minden bonyolultságát, mi vezéreljük, milyen buktatókkal találkozhat az útján, éppen ezen a területen vagyunk szakemberek, és szeretnénk megosztani magas szintű tapasztalatainkat.

Segítségünkkel hosszú ideig és sikeresen végezheti vállalkozását, kiváló minőségű élelmiszertermékeket állíthat elő, ezek rendelkeznek a legjobb minőségű paraméterekkel. Üzletet fejlesztünk, bővítést hajtunk végre, és gyorsan megtérülhetnek befektetései is, két -három hónap elteltével már eléri a stabil és jó nyereségességi szintet. Ön csak egyszer fizet, és a megfelelő chipek egész sorát átruházjuk szervezete rendelkezésére, valójában lehetősége van arra, hogy egy teljesen kész terméket álljon rendelkezésére, amellyel nagy mennyiségű pénzügyi forrást kereshet . A befektetés akár egy év alatt megtérülhet, nagyon kényelmes és praktikus, könnyen elvégezheti a hozzárendelt feladatokat. Nincs havidíj, nincs éves díj, a franchise -t egyszer fizetjük, ez általában nagyon kényelmes az Ön számára, egy lépés a forgalmazók felé. Sikeresen működünk a piacon és szójatermékeket állítunk elő, Ön is elindíthatja ezt a fajta üzleti projektet, felhasználva előírásainkat, szabványainkat, szabályainkat, utasításainkat, berendezéseinket, tapasztalatainkat és, ami a legfontosabb, kizárólagos know-how-t. Mindent elmagyarázunk Önnek, nyújtunk és segítünk, csak el kell végeznie az irodai műveleteket.

A szójababot használó termékek évről évre egyre népszerűbbek. Ezek kiváló minőségű diétás termékek, amelyek sok fogyasztót érdekelhetnek. Ha az emberek cukorbetegek vagy laktózérzékenyek, akkor gyógyászati célokra használhatják termékeinket, ugyanez vonatkozik az egészséges táplálkozásra is, a sportolók is igénybe vehetik szolgáltatásainkat, egészséges és ízletes, természetes szójatermékekből készült termékeket vásárolhatnak. A bejegyzések során termékeink is nagy népszerűségnek örvendenek, a vegetáriánusok azok, akik ilyen élelmiszereket vásárolnak, de ez nem korlátozza azon fogyasztók célközönségének listáját, akik figyelemmel kísérik súlyukat, mindig kiváló minőségű termékeinket vásárolják meg . Továbbá azoknak a fogyasztóknak, akiket érdekel a koleszterinszint, lehetőséget biztosítunk szolgáltatásaink igénybevételére és kiváló minőségű ízletes termékek vásárlására. Mindig megtalálhatja az ügyfeleit, mi biztosítjuk a célközönség kompetens lefedettségét.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz