1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Gyors kaja crumbs arrow
Franchise. KFC

Franchise. KFC

firstKezdeti díj: 48400 $
moneyBeruházás szükséges: 700000 $
royaltyRoyalty: 11 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 12
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 175
calendarA társaság alapításának éve: 1952
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 1969
firstKategória: Gyors kaja, Gyors kaja, Gyorsétterem kávézó, Gyorsétterem, gyorskaja

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

A KFC márkatulajdonos egy amerikai gyorsétterem -lánc, amely a szakácsok által a csirke előnyeit felhasználva készített gyorsétterem. Harland Sanders 1952 -ben alapította ezt a szervezetet, teljes neve Kentucky Fried Chicken vagy angolul Kentucky Fried Chicken. Ma a KFC, a világszerte népszerű, jól ismert márka rövidítése. Yum étterem cég! A Brands 1997 óta birtokolja a Pizza Hut és a Taco Bell márkákat, magas szakmai színvonalon végzi az irodai tevékenységeket. Harland David Sanders a KFC márka alapítója és ötletgazdája, Sanders ezredesnek is hívják, része ennek a márkának a reklámkampányában, de soha nem szolgált a hadseregben tisztként. 1935 -ben Sanders megkapta az ezredesek tiszteletbeli rendjét, amelyet az út menti vendéglátás fejlesztésében nyújtott hozzájárulásáért ítéltek oda. 1930-ban az Egyesült Államok területén tombolt az úgynevezett nagy depresszió, amely válság nagyon súlyosan érintette az egész állam gazdaságát, sőt a világ egészét. Ebben a zűrzavaros időben Sanders a Kentucky államban található Corbyn -toriuson vásárolt egy kávézó mellett egy motelt is. Ennek a városnak a területén nyitott intézményt, egy esetben felfedezte magában egy szakács tehetségét, majd saját éttermet nyitott. A kávézót Sanders Court and Cafe -nak hívták. Ugyanakkor Sanders ezredes megkezdte az előkészítő intézkedéseket annak érdekében, hogy megalkossák a híres panírozási receptet, amely 11 fűszerből és gyógynövényből állt, míg a vállalat még mindig ezt az egyedülálló, hosszú ideje kifejlesztett fűszerezést használja. és üzleti titkos szervezet.

1952 óta a vállalkozó terjeszkedni kezd, körbeutazza az Amerikai Egyesült Államokat, beszél arról, hogyan hozta létre saját rendszerét, amelynek segítségével a csirkét az eredeti recept alapján főzik. 1957 óta a piacon van az a csirke, amelyet Sanders az ő saját receptje szerint főzött, ez egy márkás vödör, ez a márka stílusa. Ekkor kötötték meg az első franchise -megállapodást Pitt Harman úrral, aki miután megnyitotta létesítményeit Salt Lake City területén, teljes joga van ahhoz, hogy éttermeiben árusítsa ételeit, a felek minden joga és kötelezettsége szerepelnek a dokumentumban. Ugyanakkor néhány éven belül, a franchise megvalósítása során 400 létesítményt lehetett megnyitni az Egyesült Államokban és a szomszédos Kanadában. 1964 -ben már 600 értékesítési pont működött a franchise keretében. Sanders úr befejezte a tranzakciót, és eladja szervezetét egy befektetői csoportnak, így magas jövedelmet kap. Az Egyesült Királyságban 1965 -ben a KFC márkanév alatt működő első éttermet "Fisher Gates" néven indították el a falu területén, ettől a pillanattól kezdve a szervezet hatékonyan kezdett működni. 2005 -ben a Yum! A Brands és a Rostik Group bejelentette, hogy stratégiai szövetséget hoznak létre az Orosz Föderációban. A szervezet megkezdte tevékenységét a ROSTIK'S-KFC márkanév alatt. Még 2010 -ben, a Yum nevű társaság! teljes mértékben ki tudta váltani a hálózatot. A KFC márka hivatalos bevezetésére az Orosz Föderációban 2011 szeptemberében került sor. Ma a KFC világunk több mint 110 országában működik, 18 000 teljes értékű étterem nyitva, ez egy nagyon erős és befolyásos márka. Az információkat nyílt forráskódból (a szervezet hivatalos honlapjáról 2019 -ben) szolgáltatják. A franchise -ról részletesebb információkat találhat egy alkalmazás elhagyásával, ehhez el kell mennie a KFC szervezet hivatalos webhelyére, ahol minden információt megad a tennivalókról.



Fotók



Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz