1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Jégkrém crumbs arrow
Franchise. Baskin robbins

Franchise. Baskin robbins

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 7000 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 6
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 290
calendarA társaság alapításának éve: 1965
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 1965
firstKategória: Jégkrém, Fagylalt kávézó

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Információ a franchise ajánlatról.

A Baskin Robbins egy jól ismert márka, amely jelenleg partnereket keres egy üzleti projekt megnyitásához. Kizárólag hosszú távú és kölcsönösen előnyös alapon működünk együtt, ráadásul a gyakorlatban sikerült bebizonyítanunk, hogy modellünk rendelkezik a fizetőképesség minden paraméterével, sikeresen működik az Orosz Föderáció településeinek területén, szinte minden régióban, Emellett hatékonyan működik országokban a független államok Közösségében és a balti országokban. Több mint 25 éves siker áll rendelkezésünkre, fejlődünk az Orosz Föderáció piacán és a független államok közössége országainak területén. Jelen vagyunk az Orosz Föderáció összes autonóm régiójában, sikeresen működünk, és több mint 300 értékesítési helyre hozunk profitot.

Franchise-társaságunk a saját koncepciója szerint működik, a következő: először is, a Baskin Robbins márkanév alatt álló szervezet kiváló minőségű üzleti projektet, sarokkoncepciót, kézzel készített eszkimó nevet kínál Önnek, ráadásul ez merített fagylalt, hogy magas minőségű paraméterek, ízletes, egészséges, különben is, akkor egy képviselője a világhírű márka, akkor fog működni az Baskin Robbins márka. Ez egy teljesen új formátum az üzleti tevékenységek lebonyolításához, nemrégiben implementáltuk ezt a terméket. A kézzel készített popsicle valóban népszerű a fogyasztók körében, ráadásul a híres Baskin Robbins márka szakemberei készítik. Ön is csapatunk teljes jogú tagjává válhat, használja exkluzív koncepcionális dizájnunkat, divatos megoldásainkat, emellett lehetőséget adunk Önnek, hogy élvezze a magas minőségi előírásokat, ez egy finom és természetes termék, élvezze és érezze jól magát. Ez egy teljesen új megtestesítője azoknak az ízeknek, amelyek mindenkinek tetszenek, a klasszikus változat újragondolása, újdonság. Ugyanakkor azt javasoljuk, hogy több mint 10 különböző változatot használjon a fagylalt díszítésére. Az ízek száma egyáltalán nincs korlátozva, bármilyen variációt választhat, az ügyfelek elégedettek lesznek, jó összegű pénzt kereshet. Ugyanakkor megvalósítjuk a kézműves fagylalt készítését akár 3 féle csokoládé töltelék felhasználásával. A sarok megnyitásához a franchise alatt legfeljebb 4 vagy 5 négyzetméternyi területre van szüksége. Nagyon kényelmes, közösen nyithatunk értékesítési pontot, és irodai műveleteket hajthatunk végre. Ez a formátum szinte minden nyilvános helyen megnyitható, és ebből jövedelmet kaphat, míg a bérléshez nem kell hatalmas pénzügyi forrásokat költeni.

A franchise bizonyos előnyökkel jár, részletesebben szeretnénk beszélni róluk. Először is, egy sikeres, bevált üzleti épületmodellt működtetünk, ez egy magas színvonalú rendszer. Saját projektjét megnyithatja világhírű logó és védjegy használatával. Nem kell hatalmas anyagi forrásokat költenie reklámra és marketingre, már nagyon jól fektettünk a promócióba. Márkánk ismert, csak világossá kell tennie a látogatók számára, hogy a városban nyitott. Ők így fognak látni téged, mert a megvalósítás pontját az átjárónál fogod elhelyezni. Egy másik előny a saját projekt megnyitásának képessége, azonban a hely és a márka használatával kell dolgoznia. Ön viseli a minimális kockázatot, míg a jövedelem Önt illeti. Garantáljuk az állandó és stabil ellátást, ez a mi know-how-nk. A tervezés pillanatától hatékony segítséget kap tőlünk, mi minden szükséges segítséget megadunk, ráadásul a tervezés pillanatától a nyitásig elkísérjük. Ön is megkapja a segítségünket, majd minden szükséges segítséget megadunk a projekt megvalósításához.

A projekt megkezdése előtt képzést kap képzési központunk területén, Moszkva városában. Lehetőséget biztosítunk Önnek arra, hogy kihasználja tapasztalatainkat, hatékonyan és hozzáértően fogja végezni vállalkozását. A Baskin Robbins professzionális tanácsadóink erős támogatója, a szervezet szakemberei mindig elkísérik Önt, felügyelik az egyes szakaszokat, üzleti kezdeményezést indíthat a segítségünkkel, de akkor sem hagyjuk el Önt, hanem fejlesztjük üzlet, akkor képes lesz arra, hogy hatékonyan megbirkózni bármilyen feladattal, segítséget nyújtunk. Mielőtt kávézót nyitna, szakembereink megérkeznek a helyszínre, koordinálják a projektet az Ön régiójában, lehetőséget adnak további konzultációk igénybevételére, a Baskin Robbins márka teljes erejére, a menő csapatra, az egyedi technológiákra egy forradalmi megoldás, minden lesz az Ön rendelkezésére ahhoz, hogy a saját üzleti projekt keretében a logó. Tájékoztatjuk Önt információkkal, míg az értékesítési pont megnyitása nemcsak a településének területén lesz ismert, az ország egész területén hatékonyan és hozzáértően hajtjuk végre az akciót.

A franchise -adó mindig készen áll a szükséges támogatásra. Hálózatunk sikere pontosan azon alapul, hogy mindig segítünk partnereinknek, a projekt megvalósításának minden szakaszában számíthat tapasztalt szakembereink magas színvonalú és hatékony segítségére. Ezenkívül a kezdeti szakaszban megadjuk a szükséges ajánlásokat, a segítségünkkel kiválasztjuk a megfelelő szobát. Továbbá, ha egy projektet tervez, hatékony és hozzáértő segítséget kap tőlünk. Továbbá egyedi formátumú tervezési projektet biztosítunk, amely kifejezetten az Ön megvalósítási pontjára vonatkozik. Ezt követően képzést kap Moszkva városának területén, meghívjuk Önt a képzőközpont tanfolyamaira. Ezenkívül hirdetési támogatást és marketinget is biztosítunk, Ön képes lesz hatékonyan kiszolgálni azokat a fogyasztókat, akiket egyszerűen az Ön számára biztosítunk, költségei lényegesen kisebbek lesznek, mint ha önállóan dolgozna; rendelkezésére bocsátjuk a berendezéseket, szállítunk, és amikor további egységeket kell vásárolnia, mi is ott leszünk. Arra is számíthat, hogy tőlünk megkapja az összes szükséges kapcsolódó leltárt. De ez még nem minden, azonnal tanácsot adunk Önnek, naprakész információkkal látjuk el.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz