1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. A tulajdon crumbs arrow
Franchise. SZÁZAD 21

Franchise. SZÁZAD 21

firstKezdeti díj: 2500 $
moneyBeruházás szükséges: 26000 $
royaltyRoyalty: 180 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 10
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 22
calendarA társaság alapításának éve: 1971
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2007
firstKategória: A tulajdon, Ingatlanközvetítő iroda

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

A CENTURY 21 Russia elnevezésű márka lehetőséget ad arra, hogy gyorsan belépjen az ingatlanpiacra. Ön képes lesz megnyitni egy Önhöz tartozó ügynökséget. Amint azt valószínűleg már kitalálta, ingatlanforgalmat folytat, és népszerűsített népszerű márkát használ. Ugyanakkor egy teljesen kész rendszert biztosítunk. Technológiai előnye lesz az Ön rendelkezésére. Támogatást nyújtunk, segítségünkkel hatékonyan és hozzáértően tudja megvalósítani üzleti modelljét. A tanácsadás is segít megbirkózni a feladattal. Minden üzleti kérdést támogatással old meg, és ezek különböznek. A projekt megvalósítása során a segítségünknek köszönhetően nem lesz jelentős nehézsége.

A CENTURY 21 elnevezésű rendszer egyedülálló üzleti projekt. Az évek során tesztelték, sikeresen és fenntarthatóan alkalmazzák a világ 78 államában. Ugyanakkor szinergiát alkalmazunk márkánkban. Ez egyfajta halmozott hatás, amely egyesíti a világhírű márkát a csúcstechnológiával. Mindezt a saját üzleti projektje rendelkezésére bocsátja. Ezenkívül összekapcsoljuk a szolgáltatásokat, hatékonyan használhatja őket. Adunk utasításokat és elmagyarázzuk, hogyan működnek ezek a szolgáltatások. Mindezen tényezők egyetlen egésszé való egyesítése a szinergiát eredményezi, amelynek szinonimája a halmozott hatás. Ez azt jelenti, hogy a befektetett pénzügyi források hozama valóban lenyűgöző lesz.

A CENTURY 21 elnevezésű márka egy lehetőség arra, hogy hatékony és eredményes irodai munkát végezzen. Marketing segítséget kap tőlünk, és kizárólagos munkakörülményeket biztosít forgalmazónknak. Képes lesz gyümölcsöző munkára, és az ügynökség a következő szolgáltatásokat nyújtja: a tanácsadással való foglalkozás lehetőségét, valamint a marketingkutatás megvalósításának képességét. Elkezdi tanulmányozni a piacot, megérti, mi a kínálat és milyen a kereslet szintje. Elemezni fogja az ingatlant, megérti a piaci viszonyokat, és segítünk a szervezet kommunikációjának kezelésében. Emellett rendszeresen publikálunk a legjelentősebb ipari médiában. Projektjét szövetségi szinten is bemutatják. Részt vehet speciális formátumú rendezvényeken, hatékony partnerségi programokat is biztosítunk Önnek. A hirdetések elhelyezése a mi segítségünkkel nagyon nyereséges. Nagy figyelmet fordítunk a részletekre, felismerhető, marketing formátumú kommunikációt hozunk létre és használunk, kommunikációt a fogyasztókkal. A márkát egyetlen stílusban kínáljuk Önnek, hatékony elrendezéseket biztosítunk. Ezenkívül segítségünkkel megtervezheti irodaterületét. Reklám, nyomtatási anyagok - minden rendelkezésére áll. Még élvezheti ajándéktárgyainkat, odaadhatja azokat az ügyfeleknek, vagy eladhatja őket. Minden a te törekvéseden és az előírásainkon múlik. Csapatunk bemutató és marketing anyagokkal látja el Önt. Sőt, számos más előnyt is kap. Ha többet szeretne tudni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, mi megadjuk a legfrissebb információkat.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz