1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Gyógyszer crumbs arrow
Franchise. Nyitott klinika

Franchise. Nyitott klinika

firstKezdeti díj: 8800 $
moneyBeruházás szükséges: 1323500 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 60
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 1
calendarA társaság alapításának éve: 2015
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2017
firstKategória: Gyógyszer, Egészségközpont

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Az Open Clinic márkanév alatt működő orvosi központok hálózata. Tevékenységünket magas színvonalon végezzük, orvosi rendelőnk mindenki számára elérhető!

Előnyök, amelyeket a szervezetünkkel folytatott interakció során kaphat: megelőző szolgáltatásokat nyújtunk. Gyakran helyettesítik a kezelést, mivel a beteg egyáltalán nem betegszik meg. Felismerjük azokat a kockázatokat, amelyekkel a fogyasztók megbetegedhetnek. Ez genetikai tesztek segítségével történik. Az elvégzett kutatás alapján saját ajánlásainkat adjuk ki a betegségek megelőzésének módjáról, milyen életmódot kell folytatni, mit kell enni. Ezenkívül minden olyan információt megadunk Önnek, amely a fogyasztó hatékony kiszolgálásához szükséges.

Saját mobilalkalmazásunk van. Ennek az alkalmazásnak a keretében a betegek tájékoztatást kaphatnak arról, hogy milyen diagnosztikai eredményekkel rendelkeznek, milyen kezelést írtak elő, és mit kell tenni ezután. Az egészséges életmódra vonatkozó tanácsokat mobilalkalmazásunkon keresztül is biztosítjuk, ami elég jó hatással van a fogyasztói lojalitásra. Az alkalmazás időben felbukkanó emlékeztetőket is biztosít a gyakorláshoz. Az ügyfél hálás lesz a nyújtott szolgáltatásért. Az alkalmazás lehetőséget nyújt arra is, hogy chat formájában kapcsolatba lépjen a háziorvossal, és bármikor felteheti kérdését.

Szervezetünkön belül az ügyfelek személyi háziorvos szolgáltatásaira számíthatnak. Mindig online van, és hatékony tanácsokkal ad választ a feltett kérdésekre. Mindig friss tanácsokat kaphat arról, hogyan kell új módon vezetni az életet, figyelve az egészségére. Az orvosok minősítése is rendelkezésünkre áll. Értékeli az orvosokat, tájékoztatást nyújt arról, hogy a fogyasztók mennyire elégedettek egy adott szakember szolgáltatásaival. Hatékonyan és hozzáértően motiváljuk orvosainkat. Ez nagyban segíti őket abban, hogy megbirkózzanak a termelési műveletekkel. Folyamatosan online vagyunk, minőségi segítséget nyújtunk: a nap 24 órájában online klinikánk kapcsolatba lép. Ez pozitív hatással van az ügyfélszolgálat sikerére.

Tevékenységünk fő irányai: elemzések mintavételét végezzük, andrológiával foglalkozunk. Ezenkívül Moszkva városának területén biopsziát végzünk. A fogyasztók kaphatnak tőlünk anoszkópos szolgáltatást, különféle diszlokációkat kezelünk. A gasztroenterológiai betegségekben szenvedő betegeknek gasztroszkópos szolgáltatást nyújtunk - ez a kezelés is hatékony szinten biztosított. A nők számára lehetőséget biztosítottunk a nőgyógyász szolgáltatásainak igénybevételére. A hiszteroszkópia az egyik megkülönböztető jellemző, amely segít abban, hogy vezető szerepet töltsünk be a versenyben. Bőrgyógyászati szolgáltatásokat nyújtunk, segítünk a fogyasztók étrendjének kialakításában és kardiológiai eljárások elvégzésében. Kolposzkópiás szolgáltatásokat is nyújtunk, a betegek hatékony átfogó vizsgálaton eshetnek át velünk. A számítógépes tomográfiát hatékonyan és hozzáértően végezzük. Szükség esetén az ügyfelek kozmetikus szolgáltatást vehetnek igénybe tőlünk. Kezelési és rehabilitációs központ keretében is nyújtunk szolgáltatásokat azoknak a fogyasztóknak, akiknek szükségük van ilyen szolgáltatásra. A betegeket fizioterápiás gyakorlatokkal is ellátjuk. Fiatal anyáknak mammográfiai szolgáltatásokat nyújtunk, magas színvonalú szolgáltatást nyújtva. A masszázs szolgáltatás az egyik további irány, amelyet elsajátítottunk. Központunkban MRI -t végeznek, és MSCT is elvégezhető. Még neurológiai betegségeket is kezelünk, szolgáltatásaink listája valóban hatalmas. A fogyasztók jó véleményeket adnak. Eladhat franchise -t a kudarctól való félelem nélkül. Csapatunk hatékony és minőségi segítséget nyújt minden gyártási szakaszban.FotókTetszett ez az ajánlat?


Oszd meg barátaiddal, vagy mentsd el magadnak az oldal címétSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz