1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Burger crumbs arrow
Franchise. Az emberek HAVAET

Franchise. Az emberek HAVAET

firstKezdeti díj: 4000 $
moneyBeruházás szükséges: 10500 $
royaltyRoyalty: 2.5 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 0
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 3
homeFranchise-egységek száma: 4
calendarA társaság alapításának éve: 2015
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2018
firstKategória: Burger, Gyors kaja, Burger klub, Gyors kaja, Gyorsétterem kávézó, Gyorsétterem, gyorskaja

Városi franchise
Városi franchise
Üzletek olcsó árukkal
Üzletek olcsó árukkal

Rövid információ az általunk gyakorolt átalányról:

Jelenleg partnereket keresünk, és bizonyítékként bemutatjuk az általunk alkalmazott árpolitikát. Egyösszegű díjat kell fizetnie, mindössze 29 900 orosz rubelt, ez megegyezik a megnyitási költséggel, és szervezetünk fő bevétele a jogdíjak átutalásán alapul. Sőt, ez csak 2,5%, ráadásul a hónap során kapott forgalomból számítják ki.

Formátum.

dolgozunk: élelmiszer -teherautó.

; A szállítást megvalósítjuk.

; Nyithat burgerboltot.

egy bevásárlóközpont élelmiszerboltjában; Burger kávézót árulunk.

; Egy üzleti projektet egy kétszintes tárolóban valósíthat meg.

Amit forgalmazónk kap, amikor a People Havaet márka franchise -t választja, magas színvonalú támogatást kap tőlünk. Összetett, ráadásul bármelyik szakaszban megkapja, mind a projekt megnyitása, mind az indulásakor, természetesen a bevezetési folyamat.

Mi is berendezünk és segítünk, biztosítunk minden szükséges anyagot, tanácsot, segítséget; lehetőséget adunk a szoba kiválasztására. A szakképzett segítségnyújtás az osztályon a megfelelő kereskedelmi zóna kiválasztásában a mi felelősségünk. Technológiai szinten is segítünk a tervezésben, klassz támogatás; Marketing segítséget kap tőlünk, ez hatékony lesz. Ennek a formátumnak a támogatása lehetővé teszi hirdetési kampányok indítását.

A kapott eszközök, a szervezetünkkel való interakció segítenek a termék népszerűsítésében, valamint a beérkező alkalmazások feldolgozásában; a magas színvonal és a magas szintű kiszolgálás az előnyünk.

Rendelkezésünkre áll egy kiváló minőségű minőségellenőrző eszköz, amely képes lesz megérteni, hogy szolgáltatása mennyire hatékonyan biztosítja a fogyasztót, a szervezet által vállalt kötelezettségek teljesítését; Képzésben részesítjük Önt a szervezet vezetői és rendes alkalmazottai között, és magas színvonalú segítséget kap tőlünk. Lehetősége lesz arra, hogy használja taneszközeinket, megkapja ajánlásainkat és felhasználhatja azokat az üzleti projekt javára; nyitáskor csapatunk kijelentkezik. Az Ön létesítményét teljes ellenőrzésünk alatt nyitjuk meg, mi tanácsokat adunk, gyors támogatást nyújtunk, minden gördülékenyen megy.

A „People Havaet” márkanév alatt a hamburger munkájának keretében a gazdasági terv modellje lehetővé teszi egy igazán átlagos parcellák kiaknázását, segítségével a lehető leghatékonyabban értékesítheti termékeit. a modell tényleg működik.

Egy üzleti projekt megvalósításának részeként beruházásokat kell végrehajtania, ráadásul 800 000 orosz rubeltől 1 millióig terjednek; Az átlagos eladási számla 385 orosz rubel; az Ön által értékesített áruk költségeinek szintje egy átlagos típusellenőrzés szempontjából, ez 96, 25 orosz rubel lesz; Átlagosan havi 2650 látogatót fogadhat; 120 000 orosz rubelt kell költenie a személyzetre. Ez az összeg a minimális alkalmazotti létszámra vonatkozik, a kompozíció két séfet tartalmaz, akik univerzálisak, mindegyik 125 orosz rubelt kap óránként. Pénztáros ügyintézője is lesz, kombinálja ezt a pozíciót, óránként 90 orosz rubelt kell fizetnie. Ezenkívül az arányokat a regionális formátum összefüggésében tüntetik fel; a bérleti díjat 70-100 000 orosz rubelre kell költenie, ez az átlagos összeg, körülbelül 1300 orosz rubelre számították ki a kiadó helyiségek négyzetméterére, mindezt regionális szervezetek számára. Mintegy 60 000 orosz rubelt fog költeni reklámra Ez egy átlagos havi költség; egyéb költségek fedezésére körülbelül 20 000 orosz rubelt fogad el; ennek eredményeként a nyereség, amelyet a költségek levonása után kap, 255 000 orosz rubel lesz.Fotók

Franchise. Az emberek HAVAET. Videó bemutató

Tetszett ez az ajánlat?


Oszd meg barátaiddal, vagy mentsd el magadnak az oldal címétSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz