1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Burger crumbs arrow
Franchise. Az emberek HAVAET

Franchise. Az emberek HAVAET

firstKezdeti díj: 4000 $
moneyBeruházás szükséges: 10500 $
royaltyRoyalty: 2.5 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 0
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 3
homeFranchise-egységek száma: 4
calendarA társaság alapításának éve: 2015
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2018
firstKategória: Burger, Gyors kaja, Burger klub, Gyors kaja, Gyorsétterem kávézó, Gyorsétterem, gyorskaja

Városi franchise
Városi franchise
Üzletek olcsó árukkal
Üzletek olcsó árukkal

Rövid információ az általunk gyakorolt átalányról:

Jelenleg partnereket keresünk, és bizonyítékként bemutatjuk az általunk alkalmazott árpolitikát. Egyösszegű díjat kell fizetnie, mindössze 29 900 orosz rubelt, ez megegyezik a megnyitási költséggel, és szervezetünk fő bevétele a jogdíjak átutalásán alapul. Sőt, ez csak 2,5%, ráadásul a hónap során kapott forgalomból számítják ki.

Formátum.

dolgozunk: élelmiszer -teherautó.

; A szállítást megvalósítjuk.

; Nyithat burgerboltot.

egy bevásárlóközpont élelmiszerboltjában; Burger kávézót árulunk.

; Egy üzleti projektet egy kétszintes tárolóban valósíthat meg.

Amit forgalmazónk kap, amikor a People Havaet márka franchise -t választja, magas színvonalú támogatást kap tőlünk. Összetett, ráadásul bármelyik szakaszban megkapja, mind a projekt megnyitása, mind az indulásakor, természetesen a bevezetési folyamat.

Mi is berendezünk és segítünk, biztosítunk minden szükséges anyagot, tanácsot, segítséget; lehetőséget adunk a szoba kiválasztására. A szakképzett segítségnyújtás az osztályon a megfelelő kereskedelmi zóna kiválasztásában a mi felelősségünk. Technológiai szinten is segítünk a tervezésben, klassz támogatás; Marketing segítséget kap tőlünk, ez hatékony lesz. Ennek a formátumnak a támogatása lehetővé teszi hirdetési kampányok indítását.

A kapott eszközök, a szervezetünkkel való interakció segítenek a termék népszerűsítésében, valamint a beérkező alkalmazások feldolgozásában; a magas színvonal és a magas szintű kiszolgálás az előnyünk.

Rendelkezésünkre áll egy kiváló minőségű minőségellenőrző eszköz, amely képes lesz megérteni, hogy szolgáltatása mennyire hatékonyan biztosítja a fogyasztót, a szervezet által vállalt kötelezettségek teljesítését; Képzésben részesítjük Önt a szervezet vezetői és rendes alkalmazottai között, és magas színvonalú segítséget kap tőlünk. Lehetősége lesz arra, hogy használja taneszközeinket, megkapja ajánlásainkat és felhasználhatja azokat az üzleti projekt javára; nyitáskor csapatunk kijelentkezik. Az Ön létesítményét teljes ellenőrzésünk alatt nyitjuk meg, mi tanácsokat adunk, gyors támogatást nyújtunk, minden gördülékenyen megy.

A „People Havaet” márkanév alatt a hamburger munkájának keretében a gazdasági terv modellje lehetővé teszi egy igazán átlagos parcellák kiaknázását, segítségével a lehető leghatékonyabban értékesítheti termékeit. a modell tényleg működik.

Egy üzleti projekt megvalósításának részeként beruházásokat kell végrehajtania, ráadásul 800 000 orosz rubeltől 1 millióig terjednek; Az átlagos eladási számla 385 orosz rubel; az Ön által értékesített áruk költségeinek szintje egy átlagos típusellenőrzés szempontjából, ez 96, 25 orosz rubel lesz; Átlagosan havi 2650 látogatót fogadhat; 120 000 orosz rubelt kell költenie a személyzetre. Ez az összeg a minimális alkalmazotti létszámra vonatkozik, a kompozíció két séfet tartalmaz, akik univerzálisak, mindegyik 125 orosz rubelt kap óránként. Pénztáros ügyintézője is lesz, kombinálja ezt a pozíciót, óránként 90 orosz rubelt kell fizetnie. Ezenkívül az arányokat a regionális formátum összefüggésében tüntetik fel; a bérleti díjat 70-100 000 orosz rubelre kell költenie, ez az átlagos összeg, körülbelül 1300 orosz rubelre számították ki a kiadó helyiségek négyzetméterére, mindezt regionális szervezetek számára. Mintegy 60 000 orosz rubelt fog költeni reklámra Ez egy átlagos havi költség; egyéb költségek fedezésére körülbelül 20 000 orosz rubelt fogad el; ennek eredményeként a nyereség, amelyet a költségek levonása után kap, 255 000 orosz rubel lesz.Fotók

Franchise. Az emberek HAVAET. Videó bemutató

Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz