1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Autó alkatrészek crumbs arrow
Franchise. Kérés

Franchise. Kérés

firstKezdeti díj: 880 $
moneyBeruházás szükséges: 2500 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 4
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 0
calendarA társaság alapításának éve: 1969
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: Autó alkatrészek, Autóalkatrész üzlet, Autóalkatrészek online áruháza, Autóalkatrész -tároló külföldi autókhoz

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Az online áruházak az utóbbi időben egyre népszerűbbek, és egyre több fogyasztó veszi igénybe szolgáltatásaikat. Manapság szinte mindent meg lehet vásárolni az online platformok segítségével, az emberek egyszerűen otthonról rendelik meg a szükséges árukat, és nagyon alacsony költséggel kézbesítik. A szállítást gyakran általában ingyenesnek tekintik, bár természetesen az ár tartalmazza. Az internetről érkező eladók egyike sem hagyja figyelmen kívül a gumikat és az autóalkatrészeket. Az ilyen termékek relevánsak ezen a ponton, ráadásul értékesítésük során igen jelentős nyereségre tehet szert. Az egyik leghatékonyabb és legmegfelelőbb lehetőség a franchise megvásárlása annak érdekében, hogy a már elkészített üzleti tervnek megfelelően lehessen értékesíteni az alkatrészeket. Nem kell újból feltalálnia egy logót vagy üzleti folyamatokat építenie. Már minden rendelkezésére áll, és miután franchise-megállapodást kötött, teljesen készen áll a hatékonyan működő eszközökre, csak meg kell tanulnia használni. Azonban még ez sem jelent problémát, mivel a franchise -átadó képzi forgalmazóját, megadja a vonatkozó ismereteket, de gyakran létezik extramural képzési formátum, néha távolról. A vegyes tanulást leggyakrabban gyakorolják. Ez a cikk tájékoztatást nyújt arról, hogyan lehet nyereségesen értékesíteni az alkatrészeket, a járművek abroncsait az interneten keresztül. Ezenkívül hasznos információkkal szolgál az online kereskedési platform megnyitásáról. A forgalmazóé lesz.

Miért praktikus az online áruház franchise választása? Egyszerűen azért, mert az autóalkatrészekre állandó és nagy a kereslet. Még a használt alkatrészekre is kereslet van, az emberek a válság során szegényebbek lettek, sokan hajlamosak olcsóbban vásárolni egy alkatrészt. Előbb vagy utóbb az autó tulajdonosa továbbra is kénytelen szervizelni a járművet. Ehhez szüksége lesz pótalkatrészekre, azokat mindenképpen megveszi, használt tartalék, új, eredeti vagy duplikált, fogyóeszközökre továbbra is szükség van. Az autóalkatrészek iránti kereslet nem túl érzékeny a kataklizmákra, de nem kapcsolódik közvetlenül a gazdasági helyzethez sem; a válság idején nő a kedvező árú alkatrészek iránti kereslet. Például ez egy másolat vagy egy használt alkatrész, eredeti alkatrész. Nehéz olyan online áruházat nyitni, amely járművek alkatrészeit árusítja? Valójában nem, ha a franchise -hoz fordul. Ezt sokkal könnyebb megtenni egy franchise keretében, mint egyedül. Először is el kell végeznie az elfoglalandó piaci szegmens elemzését. Ezenkívül világosan meg kell értenie, hogy mivel fog kereskedni, hogy aritmetikai műveleteket végezzen és felkészüljön.

Pontosan meg kell találni azt a tevékenységi szegmenst, amely ideális. Ehhez tanulmányozni kell a piaci viszonyokat. Meg kell értenie, hogy mi a választék a piacon, mit kell tenni annak érdekében, hogy teljes mértékben kielégítse a fogyasztók igényeit. Végezze el az összes szükséges elemzési műveletet a lehető leghatékonyabban. Így jelentősen megnövelheti esélyeit a versenytársak megnyerésére, ráadásul ezek az intézkedések egyaránt vonatkoznak a külföldön gyártott autók alkatrészeinek értékesítésére, valamint a valamivel olcsóbb orosz autók szervizelésére. Meg kell értenie, mit kereskednek versenytársai, milyen erősségei és gyengeségei, ez lehetőséget ad arra, hogy megértse, hogyan kell cselekednie ebben a helyzetben. Meg kell értenie, hogy milyen stratégiai előnyei vannak a szervezetének, és hogyan lesz képes versenyezni a már piacon lévő szervezetekkel.

A következő szakaszban döntést kell hozni tevékenységük nyilvántartásba vételéről. A jogi forma nagyon fontos, például lehet korlátolt felelősségű társaság vagy egyéni gazdasági társaság. Így mindig meg tudja hozni a megfelelő vezetési döntéseket, és magabiztosan cselekedhet.

Magát az online áruházat tekintve hatékonyan és hozzáértően tud működni, ehhez szoftverre van szükség, emellett pedig egy jól működő weboldalra. Mindezt akkor kaphatja meg, ha kapcsolatba lép egy tapasztalt franchise -szolgáltatóval. Végül is a külföldi autók alkatrészei ígéretes tevékenységi kör. Az Ön szervezete képes lesz a franchise -átadó által a legkompetensebben megtervezett terméket üzemeltetni. Természetesen ezt a fajta számítógépes megoldást saját maga is kifejlesztheti, azonban nagyon drága, ráadásul valami baj is lehet. Egy projektet csak akkor lehet hatékonyan népszerűsíteni, ha kapcsolatba lép egy tapasztalt vállalkozóval, különösen akkor, ha nincs megfelelő tapasztalata, vagy már van üzlete, de tapasztaltabb vállalkozó segítségével optimalizálnia kell azt.

Tehát hogyan vásárol egy autóalkatrész -franchise -t? Meg kell vitatnia az együttműködés feltételeit, vágyat kell mutatnia tevékenységének fejlesztésére, a vágy mellett lehetőségre is van szüksége. Olyan szervezet márkáját használja, amely önmagában vonzza a fogyasztókat. Ez nagyon jövedelmező és praktikus, mivel nem fektetett be annyit a reklámozásba, mintha teljesen egyedül dolgozna. Nagyon praktikus és nyereséges, ezért ne hagyja figyelmen kívül ezt a lehetőséget. Hatékonyan és hozzáértően dolgozzon, és végezzen bármilyen irodai munkát maximális hatékonysággal. Lehetőség nyílik irodájának megnyitására, ha kapcsolatba lép a szervezetünkkel, akkor elegendő egy kis szoba. Szüksége lesz egy raktárra is, amelynek körülbelül 20 négyzetméter alapterületűnek kell lennie. Pályáznia kell értékesítési vezetői állásra. És a munkarendje körülbelül 10 és 18 óra között lesz. De lehet egy hosszabb intervallum is, minden attól függ, hogyan ért egyet, és milyen szinten lesz a tényleges kereslet egy adott időpontban. A feltételeket saját maga is módosíthatja annak érdekében, hogy a leghelyesebb vezetési döntést hozza.

A franchise -adó gyakran minden szükséges eszközt biztosít. A franchise megvalósításának értékesítési volumene elérheti az 500 000 orosz rubelt, ezt a pénzösszeget egy hónapon belül keresheti meg. Csak ha értékesítési pontot nyit egy hatalmas város területén, ahol több mint egymillió ember él, akkor a nyereség magasabb lesz, körülbelül havi 1 millió orosz rubelt. Sőt, képes leszel folyamatosan fejlődni, növelni a forgalmat, a növekedés legalább 10% lehet egy hónapon belül. Ha pedig kisvárosban dolgozik, az értékesítési terv lefelé módosítható. Időben kell fizetnie a megrendelésekért, mielőtt nyit egy alkatrészáruházat, nem tartozhat tartozással. Központi irodánk végzi a megrendeléseket, mi vagyunk a fióktelepének általános beszállítói. Ebben az esetben a saját szoftverünkkel dolgozik, és minden szükséges információt ezen keresztül kap. Fizetni kell a jogdíjat, ez legalább 30.000 orosz rubel, azonnal meg kell fizetnie, miután megkapta az első nyereséget. Ebből a pénzből fizetünk az online csevegésben dolgozó üzemeltetőknek. A fiókoldal megnyitása után egyszeri kifizetés egyösszegű kifizetésként 50 000 orosz rubel.

Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz