1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Autó alkatrészek crumbs arrow
Franchise. Auto szakszervezet

Franchise. Auto szakszervezet

firstKezdeti díj: 2500 $
moneyBeruházás szükséges: 0 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 6
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 0
calendarA társaság alapításának éve: 1997
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: Autó alkatrészek, Autóalkatrész üzlet, Autóalkatrészek online áruháza, Autóalkatrész -tároló külföldi autókhoz

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Információ a "AutoSoyuz" szervezetről.

Az AvtoSoyuz szervezet a legnagyobb személygépkocsi- és külföldi autóalkatrész -forgalmazó, emellett haszongépjárművekkel dolgozunk, és kiváló minőségű alkatrészekkel látjuk el őket versenyképes áron. Szervezetünk 1997 óta működik az Orosz Föderáció piacán. Rengeteg eredményünk van, de van még valami, amit el kell érnünk, pontosan értjük, hogy milyen legyen a szervezet egy bizonyos idő után, vannak bizonyos terveink.

Jelenleg az AvtoSoyuz márka megbízható partner az Orosz Föderáció déli részén működő autóipari üzleti szervezetek között. A NEXUS csoport tagja vagyunk, a nemzetközi színtéren képviseli az Orosz Föderációban működő NEXUS AutomotiveInternational nevű kereskedelmi és beszerzési csoportot, emellett részt veszünk egy nemzeti szövetségben, amely egyesíti az összes szállítót és gyártót, akik személygépkocsik alkatrészeit értékesítik. . Az AvtoSoyuz márka a regionális iparág vezető szereplője az autóalkatrészek értékesítésében.

Aktívan fejlődünk, terjeszkedünk a Déli Szövetségi Körzet területén, ügyfeleink több mint ötvenezer különböző termék közül választhatnak, szinte minden alkatrész elérhető, több mint egymillió tételt biztosítunk megrendelésre, ráadásul a szállítás is megtörténik nagyon gyorsan, mi azonnal tudjuk biztosítani fogja a szükséges alkatrészek. Vezetők vagyunk az olyan márkák alkatrészeinek értékesítésében, mint: KYB, Bosch, Sachs, CTR, Denso és így tovább. Mindig arra törekszünk, hogy új partnereket keressünk, és kölcsönösen előnyös alapon építsük ki velük az együttműködést, érdekeltek vagyunk az új munkatársak vonzásában, bővítjük ügyfélközönségünket is, folyamatosan növekedünk, bővülünk.

A szervezet küldetése, hogy teljes mértékben fedezze a fogyasztók igényeit az Avtomarket autóipar készleteiben. Ha az alkalmazottak az Avtosoyuz szervezet keretein belül munkaügyi formában végzik tevékenységüket, akkor nem csak egy magas színvonalú szakmai csapat részévé válnak, hanem kellemes légkört is élvezhetnek, ahol a bizalom és az egymás iránti tisztelet uralkodik. Erős szakmai szakembereink hatékony mentorálást biztosítanak a franchise -kedvezményezetteknek, mesterségük mestereiként megosztják az összes szükséges tapasztalatot, tudást és képességet az eszközök és technológiák működtetéséhez, emellett szakértő lesz az autóalkatrészek területén is. , akkor lehet, hogy jelentősen javítsa a személyes tulajdonságok és képességek, mindezt veletek marad hosszú ideig.

Személyzeti politikánkat arra irányítjuk, hogy magasan képzett szakemberekből álló képzett csapatot alkossunk, proaktívaknak kell lenniük, a vállalati szellem egyesíti őket, közös nézeteik vannak a fogyasztók problémájának megoldásában, segíteni akarnak nekik, együtt fejlődnek a szervezettel. Folyamatosan arra törekszünk, hogy magas színvonalú tehetséggondozással rendelkezzünk, anyagi erőforrásokat fektetünk a személyzet képzésébe, és kész szakembereket is várunk, akik csatlakozni szeretnének csapatunkhoz és a márka részévé válni, megtanulni és megosztani tapasztalataikat magukat, mindez lehetséges keretében a szervezet „Avtosoyuz”.

Nagyon fontos számunkra a megfelelő személyzet kiválasztása, ezért pontosan azokat a jelentkezőket fogadjuk el, akik professzionálisan és etikusan megfelelnek a követelményeinknek. Vannak elveink, közös értékeink vannak, ha partnerünk vagy alkalmazottunk szeretne lenni, akkor kölcsönösen előnyös együttműködést kell kialakítania szervezetünkkel. Alkalmazkodunk alkalmazottainkhoz, igyekszünk kényelmes körülményeket teremteni számukra a hatékony munkavégzéshez, folyamatosan növeljük a lojalitási mutatókat a munkaerőn belül.

Ezenkívül szervezetünk aktívan fejleszti saját informatikai osztályát, és a következő lépéseket hajtja végre:

1. A felügyelt informatika a fogyasztókat szolgálja, ez a berendezések beszerzésének, konfigurálásának és telepítésének folyamata, valamint teljes komplexumok, amelyek szoftveres és hardveres társításokat is tartalmaznak, emellett szerverekkel dolgozunk, ezek Linux operációs rendszeren alapulnak, Emellett van még egy szerveren fut a Windows operációs rendszer, de ez nem csak a mi szolgáltatást végzünk tevékenységet a mobil platformokon, továbbá részt veszünk az információk átadását a helyi és globális szinten, ezen túlmenően, dolgozunk számviteli rendszerek, részt veszünk a lagerautomatik, de ez nem korlátozza a funkcionalitást Adataink osztály, építünk az ügyfélkapcsolat-menedzsment rendszerek, egyfajta Client Relationship Management rendszerek, amelyek lehetővé teszik a hatékony interakció fogyasztók számára, mi is foglalkozik az IP-telefónia, valamint más dolog szerepel, és még sok más végzi el alfejezet információtechnológiai felosztás;

2 Speciális online áruházakat fejlesztünk és támogatunk, együttműködünk a portálokkal, elvégezünk minden hasonló jellegű tervet;

? 3. Szoftvereket értékesítünk, korszerűsítünk és testre szabunk, segítjük a megvalósításban, támogatjuk a működést, professzionális szinten biztosítjuk a szükséges mennyiségű segítséget.

Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz