1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Autó alkatrészek crumbs arrow
Franchise. AutoPasker

Franchise. AutoPasker

firstKezdeti díj: 2500 $
moneyBeruházás szükséges: 0 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 6
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 0
calendarA társaság alapításának éve: 2010
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: Autó alkatrészek, Autóalkatrész üzlet, Autóalkatrészek online áruháza, Autóalkatrész -tároló külföldi autókhoz

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Információ a szervezetünkről.

"AutoPasker".

ez egy olyan márka, amely az értékesítési pontok szövetségi hálózata, amelyek mögött egy évtizedes aktív és sikeres munkavégzési tapasztalat áll, a vevőknek rengeteg különböző nevet kínálunk, termékpalettánk valóban széles, kiváló minőségű termékeket kínálunk elfogadható áron, és mi eladni, mint a hazai termelők, valamint a világ márkák, amelyek a magas szintű népszerűbb szerte a világon.

Tekintettel arra, hogy a beszerzéseket szintetizált rendszer szerint hajtjuk végre, a szervezet a minőség és az ár legkedvezőbb arányát tudja ajánlani, ez a mi megkülönböztető jellemzőnk, ha szeretné, használhatja az AutoPasker hálózat hitelkártyáját. Dinamikus fejlődésünk van, a vektor a terjeszkedésre irányul, ezt az irányt a szervezet megalakulásának hajnalán tűztük ki, ez egyedülálló lehetőséget ad számunkra, hogy hatalmas számú fogyasztót vonzzunk, és havonta növeljük az alkalmazások áramlását. Lehetőséget biztosítunk Önnek arra, hogy a vevőhöz közel álló értékesítési pontok kiterjedt hálózatának részévé váljon, amely biztosítja a tényleges kereslet magas szintjét, de nem állunk meg az elért eredménynél, tovább bővülünk, bővülünk, hatékony fellépés lesz a legsikeresebb hatású hálózat területén a világon.

Kapcsolatot tartunk jogi személyekkel és hétköznapi emberekkel is. Nagyon sok fogyasztó jön hozzánk, és használja a szolgáltatást, és rendszeres ügyfelekké válik, akik hosszú évekig elkísérnek minket. Hálózatunk üzletei részvényeket értékesítenek, a fogyasztók számára kényelmes módon töltik fel a pénzt, nem készpénzes fizetési módokat használunk, beleértve a készpénzt is. Munkatársaink magas szintű képesítéssel rendelkeznek, az értékesítési pontok mindig készek tanácsadói segítséget nyújtani, mi mindig segítünk a megfelelő készlet kiválasztásában.

Javasoljuk, hogy használja webáruházunkat. Az "AutoPasker" szervezet online áruházát régen, 2006 -ban hozták létre, azóta hatékony tevékenységet folytat. Ez volt az egyik első online projektünk, amelyet autóalkatrészek megvalósítására indítottunk el a Független Államok Közössége területén. A cég fennállása alatt sok autós lett vásárló, emberek százezreit vásárolják tőlünk folyamatosan. A mai napig az autóalkatrészeket értékesítő online áruházunk továbbra is az AutoPasker márkanév alatt működik, az ügyfelek csak bevált és kiváló minőségű termékeket vásárolhatnak tőlünk, jól ismert gyártóktól vásárolunk, áraink nagyon kedvezőek, a szolgáltatás jó minőség. Ellenőrizzük az árukat, kizárjuk annak lehetőségét, hogy rossz minőségű készletek kerüljenek a pultra, és ezt értékelik fogyasztóink. Teljes mértékben betartjuk az Orosz Föderáció törvényi normáit, és nem sértjük meg a törvényeket, ez vonatkozik a fogyasztói jogok védelmére vonatkozó részekre is, szükség esetén mindig megfelelő visszaküldést és cserét biztosítunk, azonban ez ritka esetében, hiszen, mint már említettük, azt nagyon gondosan figyelemmel kíséri a minőségét az általunk forgalmazott termékeket.

Sikerült beszereznünk egy minősített képviseletet a legjobb népszerűségnek örvendő legjobb márkák értékesítésére, közvetlenül a gyártóktól szállítunk alkatrészeket kedvező áron. Több mint ötszáz szerződést sikerült megkötnünk, ezek szabályozzák együttműködésünket a különböző árukészleteket létrehozó gyártókkal. Van egy magas szintű rendszerünk, amelynek köszönhetően autóalkatrészeket és kapcsolódó termékeket forgalmazhatunk, miközben nem lépünk kapcsolatba semmilyen közvetítővel, harmadik felek részvétele kizárt, ez lehetőséget ad arra, hogy valóban objektíven csökkentsük az árakat, hiszen nem viseli a hatalmas költségek összegét ellentétben a versenytársak. Szervezetünk nagy forgalma fontos szerepet játszik az árak csökkentésében, az "AutoPasker" hatalmas mennyiségű készletet értékesít, közvetlenül a gyárból vásárolja meg, nagykereskedelmi ellátmányokat kap és nagy- és kiskereskedelemben egyaránt értékesít.

Ügyfeleink száma valóban óriási, ezek egyszerű autó szerelmesek, magán műhelyek, amelyek javítási munkákra szakosodtak, ezek is nagy szervizek, amelyek a mi segítségünkkel elvégzik az autó karbantartását, az AutoPasker partnerségben áll a taxiparkokkal, kapcsolatba lépünk nagy párt, továbbá építünk partneri árusító autóalkatrészek egész orosz Föderáció, még azt is kölcsönhatásba lépnek jól ismert autógyártók alkatrészeket. A rugalmas árképzés lehetővé teszi a termékpaletta diverzifikálását, egyedi árakat kínálunk, minden termék iránti kereslet, a különböző forgalomú törzsvásárlók is egyetérthetnek velünk az egyedi árak biztosításában, nyitottak vagyunk a párbeszédre, partnereket keresünk, együttműködésre kész.

"AutoPasker" üzletünk csapata örül, hogy partnereink között láthatja Önt, együtt magas színvonalú kiszolgálással tudjuk kiszolgálni az ügyfeleket. Minden vásárlónak kellemes vásárlási élményt kívánunk! A szervezet nyitott a forgalmazók felé is, új partnereket szeretne találni, nyitott az együttműködésre, kölcsönösen előnyös szerződésekre van szükségünk, bejelentheti ajánlatát. Az "AutoPasker" kényelmes, nyereséges és megbízható, nálunk mindig a legjobb árakat és kiváló minőségű termékeket találja.

Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz